George Clooney toi venetsialaisiin ökyhäihinsä muun muassa sata laatikkoa tequilaa.

Nopea ei aina tarkoita halpaa – tämän todistivat näyttelijä George Clooneyn, 53, ja ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddinin, 36, häät.

Pari sinetöi suhteensa maanantaina Venetsiassa järjestetyssä siviilivihkimisessä, joka oli ohi 10 minuutissa, kertoo New York Post.

Tosin siihen häiden pienimuotoisuus päättyikin. Kolme päivää kestäneiden juhlallisuuksien lasketaan maksaneen yli 10 miljoonaa euroa.

Georgen kerrotaan kestinneen julkkisvieraitaan muun muassa tequilalla, jota sulhasmies rahtasi vesiteitse Venetsiaan sadan laatikon verran.

Oscar de la Rentan muotitalon mittatilaustyönä Alamuddinille tekemä hääpuku on jo ehdittu kopioida. Kopio pitsiunelmasta oli valmis vain muutama tunti sen jälkeen, kun odotetut hääkuvat julkaistiin tiistaina. Ihan halvalla kopiotyyliä ei tosin itselleen saa, vaan mekosta joutuu pulittamaan newyorkilaissa morsiusliikkeessä 7200 dollaria eli liki 6000 euroa.

Lue myös:

George Clooney ja Amal Alamuddin juhlivat jo häitään, vaikka vihkiminen on vasta edessä

George Clooneyn ja Amal Alamuddinin odotettu hääkuva julki

George Clooneyn antamalla kihlasormuksella ostaisi 22 tavisautoa

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.