Amal Alamuddin ja George Clooney ajelivat veneellä Venetsiassa sunnuntaina tuoreena avioparina. Kuva: Reuters
Amal Alamuddin ja George Clooney ajelivat veneellä Venetsiassa sunnuntaina tuoreena avioparina. Kuva: Reuters

Amal Alamuddin pukeutui häissään Oscar de la Rentan pukuun.

Tarkoin varjeltu salaisuus on paljastunut. Hello!-lehti on julkaissut Twitterissä hääkuvan George Clooneysta, 53, ja Amal Alamuddinista, 36. Arvostettu juristi ja tyylikuningatar poseeraa kansikuvassa Oscar de la Rentan suunnittelmassa puvussa. Kaunislinjainen perinteinen mekko on helmin koristeltua pitsiä.

Sulhasella on klassinen musta Armanin puku.

Superpari juhli häitään Venetsiassa peräti neljän päivän ajan. Hääjuhlia vietettiin 7-tähden hotelli Amanissa, josta oli hulppeat näkymät Venetsian kanaaleille. Italia valikoitui hääpaikaksi, koska pari tapasi siellä toisensa vuonna 2013. Juhlissa oli mukana monia julkkiksia, kuten Matt Damon,Cindy Crawford, U2-yhtyeen Bono, Voguen päätoimittaja Anna Wintour ja näyttelijä Bill Murray.

Lue myös:

Vuoden seuratuimmat häät alkoivat Venetsiassa

Onko Amal Alamuddin liian älykäs George Clooneylle?

George Clooneyn antamalla kihlasormuksella ostaisi 22 tavisautoa

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!