Puolen miljoonan euron lovi lompakkoon saa George Clooneyn vain hymyilemään. Kuva: Reuters
Puolen miljoonan euron lovi lompakkoon saa George Clooneyn vain hymyilemään. Kuva: Reuters

Näyttelijä George Clooney kosi tulevaa vaimoaan Ama Alamuddinia sormuksella, jonka hinnalla saisi vaikkapa 22 Volkkaria, oman saaren tai vaikka luksusloma-asunnon.

Kun maailman halutuin poikamies vihdoin vakiintuu, hän tekee sen näyttävästi. Näyttelijä George Clooneyn, 52, kihlattu, ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddin, 36, ikuistettiin paparazzi-kuviin jättimäinen seitsemän karaatin timantti nimettömässään. Daily Mail arvioi platinasta valmistetun timanttisormuksen arvon olevan yli 550 000 euroa.  Tällä summalla saisi uutena 22 kappaletta Suomen myydyimpiä autoja, Volkswagen Golfeja (noin 25 000 euroa). Tai oman saaren Nauvosta tai vaikka luksuskämpän Ibizalta.

Tältä sormus näyttää kuva Daily Mailin sivuilla.

Alla Amal Alamuddin.

Georgen vanhemmat ovat jo hyväksyneet miniänsä. George Clooneyn äiti Nina Clooney on hehkuttanut Amalia älyllisesti poikansa kanssa yhdenvertaiseksi, ja isä Nick Clooney taas kertonut olevansa innoissaan liitosta.

George ja Amal ovat käyneet viimeisten 7 kuukauden aikana useasti rentoutumassa eksoottisissa lomakohteissa. Elämä tulevana rouva Clooneyna vaikuttaakin kovin erilaiselta kuin Amalin aiempi arki muun muassa Wikileaks-perustaja Julian Assangen ja Ukrainan ex-pääministerin Julia Timoshenkon asianajajana.

Lue myös:

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

George Clooneyn äiti iloitsee älykkäästä miniästä

George Clooneylla uusi rakas – muistatko nämä 10 eksää?

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!