Puolen miljoonan euron lovi lompakkoon saa George Clooneyn vain hymyilemään. Kuva: Reuters
Puolen miljoonan euron lovi lompakkoon saa George Clooneyn vain hymyilemään. Kuva: Reuters

Näyttelijä George Clooney kosi tulevaa vaimoaan Ama Alamuddinia sormuksella, jonka hinnalla saisi vaikkapa 22 Volkkaria, oman saaren tai vaikka luksusloma-asunnon.

Kun maailman halutuin poikamies vihdoin vakiintuu, hän tekee sen näyttävästi. Näyttelijä George Clooneyn, 52, kihlattu, ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddin, 36, ikuistettiin paparazzi-kuviin jättimäinen seitsemän karaatin timantti nimettömässään. Daily Mail arvioi platinasta valmistetun timanttisormuksen arvon olevan yli 550 000 euroa.  Tällä summalla saisi uutena 22 kappaletta Suomen myydyimpiä autoja, Volkswagen Golfeja (noin 25 000 euroa). Tai oman saaren Nauvosta tai vaikka luksuskämpän Ibizalta.

Tältä sormus näyttää kuva Daily Mailin sivuilla.

Alla Amal Alamuddin.

Georgen vanhemmat ovat jo hyväksyneet miniänsä. George Clooneyn äiti Nina Clooney on hehkuttanut Amalia älyllisesti poikansa kanssa yhdenvertaiseksi, ja isä Nick Clooney taas kertonut olevansa innoissaan liitosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

George ja Amal ovat käyneet viimeisten 7 kuukauden aikana useasti rentoutumassa eksoottisissa lomakohteissa. Elämä tulevana rouva Clooneyna vaikuttaakin kovin erilaiselta kuin Amalin aiempi arki muun muassa Wikileaks-perustaja Julian Assangen ja Ukrainan ex-pääministerin Julia Timoshenkon asianajajana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

George Clooneyn äiti iloitsee älykkäästä miniästä

George Clooneylla uusi rakas – muistatko nämä 10 eksää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla