Näyttelijä George Clooneyn, 52, äiti Nina Clooney ei pidättele riemuaan poikansa kihlattua ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddinin, 36.

Äideille tyypilliseen tapaan Nina Clooney toivoo pojalleen vain parasta, ja sellainen Amal Alamuddin totisesti vaikuttaa olevan. Äidin mielestä menestyvässä ihmisoikeusjuristissa ei ole mitään samaa kuin hänen poikansa edellisissä tyttöystävissä.

– Voi taivas, ei tosiaan! Hän on juristi, hän on loistava. Hän on hyvin välkky nainen ja uransa huipulla, Nina Clooney sanoo Daily Mail -lehden mukaan.

– Voi sanoa, että olen äärimmäisen onnellinen, Amal on ihana tyttö. Pidän hänestä hyvin paljon. Emme olleet lainkaan yllättyneitä, kun he kertoivat meille menneensä kihloihin emmekä voisi olla onnellisempia heidän puolestaan.

– Älyllisellä tasolla he ovat yhdenvertaiset. Se on hyvin tärkeää hänelle (siis Georgelle). Amalin maailma ei voisi olla kauempana Hollywoodin elämäntyylistä, äiti lisäsi.

Hänen mukaansa paria yhdistävät myös huumorintaju ja huolehtivainen luonne.

Äidille uusi miniäkokelas esiteltiin kuulemma noin vuosi sitten, mitä maailman lehdistö pitää mielenkiintoisena tiedonmuruna. Tähän asti on uskottu, että superpari olisi seurustellut vasta seitsemän kuukautta. Clooney nimittäin erosi showpainija Stacy Keibleristä viime heinäkuussa, mikäli maailman lehdistöä on uskominen.

Poikansa onnesta sykkyrällä on myös isä Nick Clooney.

– Olemme innoissamme heidän puolestaan. Rakastamme Amalia. Meidän mielestämme he ovat upea pari, isä hehkutti RadarOnlinen mukaan.

Sen sijaan Georgen täti Starla Clooney tuntuu olevan yllättynyt kihlauksesta.

– Olen yhtä yllättynyt kuin muukin maailma. Georgenhan piti olla poikamies koko elämänsä, täti lausui RadarOnlinen mukaan.

Lähteet: Daily Mail, Vanity Fair, RadarOnline

Lue myös:

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?