George Clooney. Kuva: Reuters
George Clooney. Kuva: Reuters

Näyttelijä George Clooneyn, 52, äiti Nina Clooney ei pidättele riemuaan poikansa kihlattua ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddinin, 36.

Äideille tyypilliseen tapaan Nina Clooney toivoo pojalleen vain parasta, ja sellainen Amal Alamuddin totisesti vaikuttaa olevan. Äidin mielestä menestyvässä ihmisoikeusjuristissa ei ole mitään samaa kuin hänen poikansa edellisissä tyttöystävissä.

– Voi taivas, ei tosiaan! Hän on juristi, hän on loistava. Hän on hyvin välkky nainen ja uransa huipulla, Nina Clooney sanoo Daily Mail -lehden mukaan.

– Voi sanoa, että olen äärimmäisen onnellinen, Amal on ihana tyttö. Pidän hänestä hyvin paljon. Emme olleet lainkaan yllättyneitä, kun he kertoivat meille menneensä kihloihin emmekä voisi olla onnellisempia heidän puolestaan.

– Älyllisellä tasolla he ovat yhdenvertaiset. Se on hyvin tärkeää hänelle (siis Georgelle). Amalin maailma ei voisi olla kauempana Hollywoodin elämäntyylistä, äiti lisäsi.

Hänen mukaansa paria yhdistävät myös huumorintaju ja huolehtivainen luonne.

Äidille uusi miniäkokelas esiteltiin kuulemma noin vuosi sitten, mitä maailman lehdistö pitää mielenkiintoisena tiedonmuruna. Tähän asti on uskottu, että superpari olisi seurustellut vasta seitsemän kuukautta. Clooney nimittäin erosi showpainija Stacy Keibleristä viime heinäkuussa, mikäli maailman lehdistöä on uskominen.

Poikansa onnesta sykkyrällä on myös isä Nick Clooney.

– Olemme innoissamme heidän puolestaan. Rakastamme Amalia. Meidän mielestämme he ovat upea pari, isä hehkutti RadarOnlinen mukaan.

Sen sijaan Georgen täti Starla Clooney tuntuu olevan yllättynyt kihlauksesta.

– Olen yhtä yllättynyt kuin muukin maailma. Georgenhan piti olla poikamies koko elämänsä, täti lausui RadarOnlinen mukaan.

Lähteet: Daily Mail, Vanity Fair, RadarOnline

Lue myös:

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...

Daniel Craig ja Rachel Weisz kertovat odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Viimein on selvinnyt, mitä Daniel Craig, 50, alkaa tehdä James Bond -uransa jälkeen. Näyttelijä on kertonut, että seuraava 007-leffa jää todennäköisesti hänen viimeisekseen salaisena agenttina.

Sen jälkeen pyssyhommat jäävät vähemmälle, ja mies katoaa vauvakuplaan!

No vitsi vitsi, eiköhän Craigia yhä nähdä myös valkokankaalla. Hänen näyttelijävaimonsa Rachel Weisz, 48, on kuitenkin kertonut The New York Timesille, että pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Weiszin paljastus antaa ymmärtää, että molemmat ovat uutisesta varsin haltioissaan.

– Vatsani alkaa näkyä pian. Daniel ja minä olemme niin onnellisia. Meille tulee pieni ihminen. Emme malta odottaa, että tapaamme hänet. Kaikki on niin mystistä, Weisz hehkutti onneaan haastattelussa.

Rachel Weiszilla on 11-vuotias poika Henry edellisestä liitostaan ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Daniel Craigin Ella-tytär suhteesta näyttelijä Fiona Loudonin kanssa on jo 25-vuotias. Weisz ja Craig ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta.