George Clooney. Kuva: Reuters
George Clooney. Kuva: Reuters

Näyttelijä George Clooneyn, 52, äiti Nina Clooney ei pidättele riemuaan poikansa kihlattua ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddinin, 36.

Äideille tyypilliseen tapaan Nina Clooney toivoo pojalleen vain parasta, ja sellainen Amal Alamuddin totisesti vaikuttaa olevan. Äidin mielestä menestyvässä ihmisoikeusjuristissa ei ole mitään samaa kuin hänen poikansa edellisissä tyttöystävissä.

– Voi taivas, ei tosiaan! Hän on juristi, hän on loistava. Hän on hyvin välkky nainen ja uransa huipulla, Nina Clooney sanoo Daily Mail -lehden mukaan.

– Voi sanoa, että olen äärimmäisen onnellinen, Amal on ihana tyttö. Pidän hänestä hyvin paljon. Emme olleet lainkaan yllättyneitä, kun he kertoivat meille menneensä kihloihin emmekä voisi olla onnellisempia heidän puolestaan.

– Älyllisellä tasolla he ovat yhdenvertaiset. Se on hyvin tärkeää hänelle (siis Georgelle). Amalin maailma ei voisi olla kauempana Hollywoodin elämäntyylistä, äiti lisäsi.

Hänen mukaansa paria yhdistävät myös huumorintaju ja huolehtivainen luonne.

Äidille uusi miniäkokelas esiteltiin kuulemma noin vuosi sitten, mitä maailman lehdistö pitää mielenkiintoisena tiedonmuruna. Tähän asti on uskottu, että superpari olisi seurustellut vasta seitsemän kuukautta. Clooney nimittäin erosi showpainija Stacy Keibleristä viime heinäkuussa, mikäli maailman lehdistöä on uskominen.

Poikansa onnesta sykkyrällä on myös isä Nick Clooney.

– Olemme innoissamme heidän puolestaan. Rakastamme Amalia. Meidän mielestämme he ovat upea pari, isä hehkutti RadarOnlinen mukaan.

Sen sijaan Georgen täti Starla Clooney tuntuu olevan yllättynyt kihlauksesta.

– Olen yhtä yllättynyt kuin muukin maailma. Georgenhan piti olla poikamies koko elämänsä, täti lausui RadarOnlinen mukaan.

Lähteet: Daily Mail, Vanity Fair, RadarOnline

Lue myös:

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

Tuure Kilpeläisen, Manuela Boscon, Meeri Koutaniemen ja Sami Yaffan illallisella olisi ollut hauskaa olla kärpäsenä katossa.

Jotkut illallisseurueet vain näyttävät siltä, että niihin olisi ihana kuulua. Instagramin perusteella taiteilija ja näyttelijä Manuela Boscon, muusikko Tuure Kilpeläisen, dokumentaristi Meeri Koutaniemen ja muusikko Sami Yaffan seurue on juuri sellainen.

Voice uutisoi keskiviikkona, että Manuela Bosco, 35, ja Tuure Kilpeläinen, 47, seurustelevat. Sami Yaffa, 53, ja Meeri Koutaniemi, 29, puolestaan avioituivat Mallorcalla syyskuussa

Manuela julkaisi eilen Instagramissa kuvan taiteilijapariskunnista helsinkiläisessä BasBas-ravintolassa. 

”Love united”, kuvateksti kuului. 

Tunnelmallisessa kuvassa on niin hauska asetelma, että mieleen tulee, olisiko Meeri alan ammattilaisena olisi asetellut porukan kuvaa varten. 

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.