George Clooneyn ja Amal Alamuddinin hääjuhlallisuudet ovat saaneet Venetsian sekaisin. Kuva: Reuters
George Clooneyn ja Amal Alamuddinin hääjuhlallisuudet ovat saaneet Venetsian sekaisin. Kuva: Reuters

Vuoden seuratuimmat hääjuhlallisuudet ovat alkaneet Venetsiassa.

Näyttelijä George Clooney, 53, ja ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddin, 36, ovat juhlineet häitään Venetsiassa, mutta virallinen vihkiminen on vielä edessä.

Pariskunta saapui Venetsiaan perjantaina, jolloin he toivottivat häihin saapuneet ystävänsä pienimuotoisesti tervetulleeksi yhdessä maailman kalleimmista luksushotelleista, Ciprianissa. Hotelli valmisteltiin Clooneyn ja Alamuddinin juhliin muun muassa istuttamalla sen puutarhaan sadoittain valkoisia ja vaaleanpunaisia syklaameja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hotel Cipriani valmistui vuoden häätapahtumaan istuttamalla sadoittain kukkia puutarhaansa. Kuva: Reuters

Lauantaina pariskunnan kerrotaan järjestävän ystävilleen viralliset hääjuhlat kaupungin toisessa luksushotellissa, Hotel Amanissa, mutta vihkimisen huhutaan tapahtuvan vasta maanantaina. Ulkomaisten medioiden mukaan pariskunnan tulee vihkimään Rooman entinen pormestari Walter Veltroni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

George Clooney ja Amal Alamuddin järjestävät lauantaina juhlat häävierailleen seitsemän tähden hotellissa Amanissa. Kuva: Reuters

Clooney kosi vaimoaan keväällä 2014 platinasta valmistetulla timanttisormuksella, jonka arvon veikataan olevan yli 550 000 euroa. Ennen kosintaa pariskunta oli seurustellut seitsemän kuukautta.

Muun muassa Cindy Crawfordin, Emily Bluntin, Sandra Bullockin, Matt Damonin, Cate Blanchettin ja superpari Angelina Jolien ja Brad Pittin kerrotaan olevan häävieraiden joukossa.

Telegraph-lehden mukaan George Clooney lupasi kuvat häistä yksinoikeudella Yhdysvaltojen Vogue-lehdelle, jos lehtisi lahjoittaisi merkittävän summan hyväntekeväisyyteen.

Lue myös:

George Clooneyn antamalla kihlasormuksella ostaisi 22 tavisautoa

Kuinka maailman halutuin poikamies rengastetaan?

George Clooneyn äiti iloitsee älykkäästä miniästä

George Clooneylla uusi rakas – muistatko nämä 10 eksää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla