Jennifer Aniston tekee Frendit-menestyksestään huolimatta edelleen myös elokuvia. Kuva: Reuters
Jennifer Aniston tekee Frendit-menestyksestään huolimatta edelleen myös elokuvia. Kuva: Reuters

Vuonna 1994 ensiesityksensä saanut suosikkisarja Frendit on yhä melkoinen rahasampo.

Uusintojen lähettäminenkö turhaa?

Ei ainakaan 1990- ja 2000-luvuilla nähdyn Frendit-sarjan tähdille.

Aikansa hittisarja tuottaa yhä miljardin vuodessa, kertoo USA Today, jonka toimittaja vieraili Warner Bros. -tuotantoyhtiön studiokierroksella Los Angelesissa. Tästä summasta sarjan päätähdet Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer sekä Matthew Perry käärivät kukin 20 miljoonan dollarin vuosittaisen palkkion.

Ei paha, kun ottaa huomioon, ettei heidän tarvitse rahojen eteen enää yhtikäs mitään! Korkeintaan tulla muistetuksi ”Frendien Chandlerina” tai ”Rachelina”.

Forbesin mukaan Jennifer Aniston on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista naisnäyttelijöistä. Hän tienasi viime vuonna 31 miljoonaa dollaria. Näyttelijäntöiden lisäksi Jennifer on haluttu kasvo mainostamaan erilaisia tuotteita.

Lue myös:

Frendit-tähdet tekivät yllätyspaluun

Tuoko lihotusrooli Jennifer Anistonille vihdoin Oscarin?

Tällainen on Frendit-tv-sarja ilman vitsejä – arvaatko jakson pituuden?

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...

Psykoterapeutti Maaret Kallio on kiitollinen pitkästä parisuhteestaan ja lapsistaan. – Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio täytti viime elokuussa 40 vuotta.

– Juhlin synttäreitäni isosti ystävien kanssa. 40 oli hyvä paikka miettiä, miten olen elänyt, mitä saanut ja mitä haluan tehdä. Olen vanha sielu, eikä minulla ole ikinä ollut ikäkriisiä. Odotan innolla seuraavaa vuosikymmentä, Maaret kertoo.

Uusi vuosikymmen tuo tullessaan ainakin lisää opiskelua, sillä Maaret kouluttautuu parhaillaan kouluttaja-pyskoterapeutiksi. Opinnot sisältävät teoriaopetuksen lisäksi 125 tuntia psykoterapiaa.

– Ilman pitkiä terapioitani kykyni lukea mieltäni ja tapojani olisi huomattavasti heikompi. Jos en itse voisi hyvin, en voisi auttaa ketään. Tätä työtä ei pystyisi tekemään, jos jäisin vapaa-ajalla liiaksi pohtimaan asiakkaiden ongelmia, hän sanoo.

Jaksamisessa Maaretia auttaa se, että hän on perheenäiti. Perheeseen kuuluvat aviomies ja kaksi lasta. Maaretille perhe on lähestulkoon koko elämä.

– Toivoin pitkää ja hyvää parisuhdetta sekä lapsia, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että sain ne. Perhe ja lapset eivät ole itsestäänselvyyksiä.

Jaksamisessa auttaa myös se, että Maaret sammuttaa sähköpostinsa eikä käy somessa arkisin enää kello 18:n jälkeen.

Maaret kertoo käsitelleensä terapiassa myös omaa lapsuuttaan. Hän on nelilapsisen perheen toinen lapsi, ja luonnehtii lapsuudenperhettään puuhakkaaksi ja tavalliseksi monella tapaa. 

Mitä tietokirjailija ja Lujasti lempeä -bloggaaja kertoo kirjoittamisesta? Entä parisuhteesta ja lempimaastaan? Lue Maaretin Elämäni numeroina -haastattelu Me Naisten tuoreimmasta numerosta 3/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täällä.