Janni Hussi ja Lauri Korpikoski eivät ole vielä kihloissa, mutta yhteinen perhe on Jannin haaveissa. "Haluan ensin saavuttaa kansainvälistä menestystä kilpailu-urallani, sitten olen valmis keskittymään perheeseen." Kuva: Veikko Kähkönen
Janni Hussi ja Lauri Korpikoski eivät ole vielä kihloissa, mutta yhteinen perhe on Jannin haaveissa. "Haluan ensin saavuttaa kansainvälistä menestystä kilpailu-urallani, sitten olen valmis keskittymään perheeseen." Kuva: Veikko Kähkönen

Fitnessmalli Janni Hussi, 22, elää kahta elämää. Suomessa asuessaan hän nauttii töistään, Yhdysvalloissa arki pyörii jääkiekkoilijapoikaystävä Lauri Korpikosken ympärillä.

Kuusankoskelainen Janni Hussi, 22, on fitnessmalli ja tuore bikini-fitnessin SM-hopeamitalisti, jonka treenivinkkejä suorastaan ahmitaan. Janni viettää kesänsä Turussa, mutta muun ajan vuodesta hän asuu Phoenixissä Yhdysvalloissa jääkiekkoilijapoikaystävänsä Lauri Korpikosken, 27, kanssa. Silloin Jannin tärkein tehtävä on huolehtia, että Phoenix Coyotes -joukkueessa pelaavan Laurin arki rullaa rypyttömästi. Se tarkoittaa ruuanlaittoa, kodinhoitoa sekä juoksevien asioiden hoitamista.

– Minulla on kaksi erilaista elämää. Suomessa paukutan töitä itsenäisesti, Phoenixissa elän Laurin aikataulujen mukaan. Haluan, että hän pystyy täysillä keskittymään pelaamiseen, sillä fakta on, että sieltä se minunkin leipäni pelikauden aikana tulee. Teen kaikkeni sen eteen, että Laurilla on hyvä olla.

Vaikka Janni nauttii arjestaan, se on kaukana siitä, millaiseksi hän elämänsä joskus kuvitteli.

– Olen aina ollut itsenäinen, omatoiminen ja jäärä. Ajattelin, etten ikinä pompi miehen mukaan. Jännää, mitä rakkaus ihmiselle tekeekään.

Liikuntaneuvojaksi opiskellut Janni tekee asiakkailleen ruokaohjelmia ja valmennusta ympäri vuoden, ohjaa kesäisin spinning-tunteja ja juoksee kuvauksissa. Tämän kevään bikini-fitnessin SM-kisoihin Janni treenasi salilla 12 kertaa viikossa.

Perhosia vatsassa

Kun Janni ja Lauri tapasivat toisensa kesällä 2012, Jannilla ei ollut aavistustakaan, kuka mies oli. Janni oli seurannut SM-liigaa pikkutytöstä lähtien, mutta NHL oli jäänyt vieraaksi. Kesän ajan pari oli ”kuin paita ja peppu”, ja puoli vuotta myöhemmin he muuttivat yhdessä Phoenixiin.

– Suhteemme on ollut meant to be -tarina alusta asti. NHL:n työsulun takia Laurin ei tarvinnutkaan lähteä takaisin Jenkkeihin vielä syksyllä, vaan kausi alkoi vasta tammikuussa. Jos olisimme ehtineet olla yhdessä vain sen kesän, ja Lauri olisi pyytänyt minua silloin mukaansa, olisin tarvinnut miettimisaikaa. Nyt kaikki meni täydellisesti.

Yhteinen aika Phoenixissa on kuitenkin kortilla, sillä pelireissut vievät Lauria viikoittain pois kaupungista. Joskus kolmeksi päiväksi, joskus kahdeksi viikoksi.

– Toista on aina ikävä, mutta kun on tekemistä, pitkäkään aika erossa ei tunnu niin pahalta. Minulla on villakoirani Harri, ystäväni ja harrastukseni ja nautin yksin olemisesta. Hyppisin seinille, jos vain pyörittelisin peukaloita kotona, Janni pohtii.

Lue Janni Hussin haastattelu kokonaisuudessaan Me Naisten numerosta 23/2014. Digilehden voit ostaa täältä.

Lue lisää ja katso videot:

Janni Hussi esittelee kesän 2014 ihanimmat bikinit – katso video

Janni Hussi: "Peppu on paras puoleni"

Janni Hussi paljastaa treeniruokavalionsa

Fitnessmalli Janni Hussin pepputreeni – katso liikkeet videolla!

Janni Hussi

■ Fitnessmalli syntyi 14.9.1991 Kuusankoskella.

■ Asuu Turussa ja Yhdysvaltain Phoenixissä poikaystävänsä Lauri Korpikosken ja villakoiransa Harrin kanssa.

■ Vuoden 2010 Fitnessmalli. Voitti tänä keväänä bikini-fitnesin nuorten SM-hopeaa. Organisoi myös Fitnessmalli-kisoja.