Janni Hussi ja Lauri Korpikoski eivät ole vielä kihloissa, mutta yhteinen perhe on Jannin haaveissa. "Haluan ensin saavuttaa kansainvälistä menestystä kilpailu-urallani, sitten olen valmis keskittymään perheeseen." Kuva: Veikko Kähkönen
Janni Hussi ja Lauri Korpikoski eivät ole vielä kihloissa, mutta yhteinen perhe on Jannin haaveissa. "Haluan ensin saavuttaa kansainvälistä menestystä kilpailu-urallani, sitten olen valmis keskittymään perheeseen." Kuva: Veikko Kähkönen

Fitnessmalli Janni Hussi, 22, elää kahta elämää. Suomessa asuessaan hän nauttii töistään, Yhdysvalloissa arki pyörii jääkiekkoilijapoikaystävä Lauri Korpikosken ympärillä.

Kuusankoskelainen Janni Hussi, 22, on fitnessmalli ja tuore bikini-fitnessin SM-hopeamitalisti, jonka treenivinkkejä suorastaan ahmitaan. Janni viettää kesänsä Turussa, mutta muun ajan vuodesta hän asuu Phoenixissä Yhdysvalloissa jääkiekkoilijapoikaystävänsä Lauri Korpikosken, 27, kanssa. Silloin Jannin tärkein tehtävä on huolehtia, että Phoenix Coyotes -joukkueessa pelaavan Laurin arki rullaa rypyttömästi. Se tarkoittaa ruuanlaittoa, kodinhoitoa sekä juoksevien asioiden hoitamista.

– Minulla on kaksi erilaista elämää. Suomessa paukutan töitä itsenäisesti, Phoenixissa elän Laurin aikataulujen mukaan. Haluan, että hän pystyy täysillä keskittymään pelaamiseen, sillä fakta on, että sieltä se minunkin leipäni pelikauden aikana tulee. Teen kaikkeni sen eteen, että Laurilla on hyvä olla.

Vaikka Janni nauttii arjestaan, se on kaukana siitä, millaiseksi hän elämänsä joskus kuvitteli.

– Olen aina ollut itsenäinen, omatoiminen ja jäärä. Ajattelin, etten ikinä pompi miehen mukaan. Jännää, mitä rakkaus ihmiselle tekeekään.

Liikuntaneuvojaksi opiskellut Janni tekee asiakkailleen ruokaohjelmia ja valmennusta ympäri vuoden, ohjaa kesäisin spinning-tunteja ja juoksee kuvauksissa. Tämän kevään bikini-fitnessin SM-kisoihin Janni treenasi salilla 12 kertaa viikossa.

Perhosia vatsassa

Kun Janni ja Lauri tapasivat toisensa kesällä 2012, Jannilla ei ollut aavistustakaan, kuka mies oli. Janni oli seurannut SM-liigaa pikkutytöstä lähtien, mutta NHL oli jäänyt vieraaksi. Kesän ajan pari oli ”kuin paita ja peppu”, ja puoli vuotta myöhemmin he muuttivat yhdessä Phoenixiin.

– Suhteemme on ollut meant to be -tarina alusta asti. NHL:n työsulun takia Laurin ei tarvinnutkaan lähteä takaisin Jenkkeihin vielä syksyllä, vaan kausi alkoi vasta tammikuussa. Jos olisimme ehtineet olla yhdessä vain sen kesän, ja Lauri olisi pyytänyt minua silloin mukaansa, olisin tarvinnut miettimisaikaa. Nyt kaikki meni täydellisesti.

Yhteinen aika Phoenixissa on kuitenkin kortilla, sillä pelireissut vievät Lauria viikoittain pois kaupungista. Joskus kolmeksi päiväksi, joskus kahdeksi viikoksi.

– Toista on aina ikävä, mutta kun on tekemistä, pitkäkään aika erossa ei tunnu niin pahalta. Minulla on villakoirani Harri, ystäväni ja harrastukseni ja nautin yksin olemisesta. Hyppisin seinille, jos vain pyörittelisin peukaloita kotona, Janni pohtii.

Lue Janni Hussin haastattelu kokonaisuudessaan Me Naisten numerosta 23/2014. Digilehden voit ostaa täältä.

Lue lisää ja katso videot:

Janni Hussi esittelee kesän 2014 ihanimmat bikinit – katso video

Janni Hussi: "Peppu on paras puoleni"

Janni Hussi paljastaa treeniruokavalionsa

Fitnessmalli Janni Hussin pepputreeni – katso liikkeet videolla!

Janni Hussi

■ Fitnessmalli syntyi 14.9.1991 Kuusankoskella.

■ Asuu Turussa ja Yhdysvaltain Phoenixissä poikaystävänsä Lauri Korpikosken ja villakoiransa Harrin kanssa.

■ Vuoden 2010 Fitnessmalli. Voitti tänä keväänä bikini-fitnesin nuorten SM-hopeaa. Organisoi myös Fitnessmalli-kisoja.

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!