”Eurovaalit teettivät niin paljon töitä, etten ehtinyt nähdä ystäviäni. Nyt nautin vapaudestani. Elokuussa lähden Havaijille. Olen haaveillut matkasta pitkään, ja on ihanaa, että minulla on vihdoin aikaa toteuttaa se”, Alexander Stubbin vaalipäällikkönä toiminut Fatbardhe Hetemaj kertoi Imperial Health Club -kuntoklubin kesäjuhlassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Eurovaalit teettivät niin paljon töitä, etten ehtinyt nähdä ystäviäni. Nyt nautin vapaudestani. Elokuussa lähden Havaijille. Olen haaveillut matkasta pitkään, ja on ihanaa, että minulla on vihdoin aikaa toteuttaa se”, Alexander Stubbin vaalipäällikkönä toiminut Fatbardhe Hetemaj kertoi Imperial Health Club -kuntoklubin kesäjuhlassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Helsingin kaupunginvaltuustossa istuva Fatbardhe Hetemaj sanoo olevansa Suomen ensimmäinen sokeroiva poliitikko.

Eurovaaleissa äänikuningas Alexander Stubbin vaalipäällikkönä ollut Fatbardhe Hetemaj on opiskellut yllättävän taidon.

– Kävin viime elokuussa sokerointikoulutuksen. Olen harjoitellut ystävieni ja siskojeni kanssa sokeroimalla heitä. Sokeroin kaikkia paikkoja. Olen sanonut, että olen Suomen ainoa sokeroiva poliitikko, hän nauraa.

Hän innostui aiheesta, kun hänen sokerointeja tehnyt ystävänsä muutti Dubaihin.

– Mietimme kavereiden kanssa, että mitä nyt tehdään. Päätin mennä koulutukseen. Sokeroin myös itseäni, mutta se sattuu, koska tiedän, milloin vedän karvat irti, hän kertoo.

Fatbardhe on miettinyt jo iskulausetta bisnekselleen.

– ”Fade feidaa karvat” voisi toimia, hän vitsailee viitaten eduskuntavaaleissa vuonna 2011 käyttämäänsä sloganiin ”Fade ei feidaa”.

Kiireinen poliitikko ei kuitenkaan ole tekemässä sokeroinnista itselleen ammattia – ainakaan vielä.

– Jos downshiftaisin elämääni, voisin ajatella keskittyväni enemmän kauneuteen ja vähemmän konttorihommiin. Kaipaan konkreettista käsillä tekemistä.

Jalkapalloilevat veljet piiskaavat

Hetemaj:n perhe: vasemmalta oikealle äiti Emine, Mehmet, Fatbardhe, Perparim ja Fatlume.

Fatbardhen ammatikseen jalkapalloilevat veljet Perparim ja Mehmet ovat saapuneet kesälomalle Suomeen.

– Olemme käyneet yhdessä treenaamassa salilla. Veljeni ovat varsinaisia piiskureita, he eivät päästä minua helpolla. Käskytys on kova, eikä lepohetkiä suoda.

– Olen hyppinyt narua, kun he ovat vetäneet vieressä leukoja. He ovat niin kovakuntoisia, että juoksulenkille en ole poikien kanssa vielä uskaltanut, Fatbardhe kertoi Helsingin Töölössä sijaitsevan yksityisen kuntoklubin Imperial Health Clubin kesäjuhlassa.

Hän iloitsee kuntoiluprojektinsa tuottaneen näkyviä tuloksia.

– Ostin viime vuoden toukokuussa tavoitehousut. Yhdeksän kuukautta meni, mutta nyt mahdun pöksyihin. Ostohetkellä housut jumittuivat reisien kohdalle. Oli mahtava tunne, kun ne sujahtivat jalkaan. Kaikki kova työ kannatti, Fatbardhe kertoo.

Hän aikoo pitää tiukan eurovaalirutistuksen jälkeen kunnon kesäloman – ensimmäisen viiteen vuoteen.

– Olen nykyisin sinkku, ja olen päättänyt, että tämä kesä on minun! Tulossa on mahtava kesä, nautin kaikesta täysillä. Olen lanseerannut teeman: tämä on rakkauden ja riettauden kesä. Moni ystäväni on lähtenyt mukaan teemaan. Aion olla avoin kaikelle, joten treffikutsuja saa esittää, hän virnistää.

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.