Mark Zuckerberg jakoi perjantaina perheuutisen. Kuva Frederic Legrand – COMEO / Shutterstock
Mark Zuckerberg jakoi perjantaina perheuutisen. Kuva Frederic Legrand – COMEO / Shutterstock

Mark Zuckerbergin vaimo Priscilla Chan odottaa parin esikoista.

Facebookin keksijän Mark Zuckerbergin vaimo Priscilla Chan on raskaana, uutisoi Us Magazine

Mutta miten jättiyrityksen toimitusjohtaja Zuckerberg kertoi maailmalle tästä? On vain yksi vaihtoehto: tietenkin Facebookissa.

Perjantaina 31.7. Zuckerberg, 31, postasi Facebook-sivulleen uutisen, jossa kertoi, että hänellä on jännittäviä uutisia.

– Odotamme tyttövauvaa! Tästä alkaa uusi luku elämässämme. Olemme jo olleet niin onnekkaita, että olemme saaneet vaikuttaa muiden ihmisten elämään ympäri maailmaa, hän kirjoittaa yli 33,2 miljoonalle seuraajalleen.

Postauksen mukana on kuva Priscillasta, 30, ja parin koirasta nimeltä Beast.

Lapsi on parin ensimmäinen. Zuckerberg kirjoittaa postauksessaan myös yksityiskohtaista tietoa siitä, miten pari on yrittänyt saada lapsia jo vuosia ja kokenut kolme keskenmenoa. 

– Ihminen muuttuu niin toiveikkaaksi, kun kuulee, että on saamassa lapsen. Alkaa kuvitella, millainen lapsesta tulee. Aletaan tehdä suunnitelmia, jotka sitten vain ovat poissa. Se on yksinäinen kokemus, hän kirjoittaa.

Zuckerbergin mukaan sosiaalinen media auttoi paria selviämään keskenmenoista.

– Nykypäivän avoimessa maailmassa näistä asioista keskusteleminen ei vieraannuta meitä toisistaan, vaan tuo meidät yhteen. Kun aloimme puhua ystäviemme kanssa tästä, huomasimme, kuinka yleistä tämä on.

Nyt kaikki on kuulemma ainakin toistaiseksi hyvin. Peukku sille.

 

 

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...