JVG eli Jare&VilleGalle kaappasi ammattilaisjalkapalloilijan levy-yhtiöönsä.

Yksi tämän hetken lupaavimmista lahjakkuuksista on 21-vuotias Nikolai Alho, joka on paitsi ammattilaisjalkapalloilija myös laulaja.

Nikolai kertoi tällä viikolla kuulumisiaan Loop-radiokanavalla. Futiksen lisäksi Nikolai luo tosissaan uraa myös laulajana: häneltä ilmestyi juuri Leggo-sinkku.

– Ostin ensimmäisillä palkoilla studiomikin, mikserin ja muut kamat. Siitä se lähti, ja nyt viime vuosina oon ottanut tämän tosissani, Nikolai kertoi musiikkitaustoistaan.

Rap-kaksikko JVG:n eli Jare & VilleGallen PME-levy-yhtiöön Nikolai päätyi YouTuben ja Facebookin ansiosta.

– Julkaisin yhden biisin YouTubessa, ja JVG kiinnostui minusta. En tuntunut miehiä entuudestaan, mutta pyysin heitä Facebookissa hengailemaan mun videolle. Meillä synkkasi, JVG oli innoissaan musiikistani ja seuraavaksi he pyysivät mua käymään ja ehdottivat sopimusta. En osannut odottaa sitä yhtään. Jare ja VilleGalle ovat tosi fiksuja esimiehiä ja antavat mulla aika vapaat kädet.

Nikolai pelaa ammatikseen HJK:n edustusjoukkueessa. Tällä hetkellä jalkapallo menee vielä ykköseksi, mutta tulevaisuudessa voi olla toisin.

– Tällä hetkellä fudis on tärkeämpää, ja musiikki tulee perässä. Mun tavoite on päästä A-maajoukkueeseen ja luoda pitkä ura ulkomailla. Mutta teen musiikkia niin paljon kuin pystyn ja ainakin tiedän, mitä teen jalkapallouran jälkeen.

Kuuntele Nikolain uusi Leggo-sinkku: