Nico Rosbergin ja Vivian Siboldin lempeä Italian kevätauringon alla. Kuva: All Over Press/Splash
Nico Rosbergin ja Vivian Siboldin lempeä Italian kevätauringon alla. Kuva: All Over Press/Splash

Kymmenen vuotta yhdessä olleet F1-kuski Nico Rosberg ja Vivian Sibold menevät kesällä naimisiin. Pari on tuntenut lapsuudesta saakka.

F1-kuljettaja Nico Rosberg, 28, ja kihlattu Vivian Sibold, 29, herättivät tällä viikolla paparazzien ja ohikulkijoiden huomion. Pari vietti kevätpäivää ja kuherteli avoimesti Italian Rivieralla sijaitsevassa Portofinossa. Seurassa olivat myös Nicon vanhemmat, formulalegenda Keke Rosberg ja Sina Rosberg.

Nico ja Vivian ovat tunteneet toisensa lapsuudesta asti ja seurustelleet kymmenen vuotta. Maaliskuussa Nico kertoi saksalaiselle Frankfurter Allgemeine -lehdelle, että vie Vivianin vihille heinäkuussa. Muut formulakuskit eivät kuitenkaan ole tervetulleita häihin.

– Minulla on siellä paljon tuttuja, mutta en puhuisi ystävistä. En lähtisi kenenkään kanssa lomalle, Nico sanoi lehdelle.

Nicon äidin tavoin myös Vivian on saksalainen. Hän opiskelee sisustuarkkitehdiksi, mutta on tuttu näky myös formulavarikolla. Keke-isä ei tästä ole aina ollut mielissään, sillä Keken mielestä poika keskittyy kisoihin parhaiten silloin, kun Vivian ei ole paikalla.

 Nico ja Vivian asuvat Monacossa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.