Itse kukin voi päätellä, mitä Bile-Dani tässä esittelee. Kuva: Nelonen
Itse kukin voi päätellä, mitä Bile-Dani tässä esittelee. Kuva: Nelonen

Bile-Danin kanssa vuosia työskennellyt kaveri paljastaa, että julkisuudessa naisseikkailuillaan rehvasteleva mies on todellisuudessa hurmaava ja hyväntahtoinen.

– Joku tykkää pelaa Änärii, mä tykkään pelaa naisia, Hottikset-kohusarjan Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen, 24, laukoi ja sai koko kansan raivostumaan.

Miten kukaan voi olla niin ärsyttävä ja itsekeskeinen?

Sen takia hieman arveluttaakin, miten hänellä on muka voinut olla viime vuosina 300 tai 400 seksikumppania. Kuka haluaisi sänkyyn sellaisen tyypin kanssa, joka retostelee naisseikkailuillaan ja parjaa naisia? Tai löytyykö niin kovilla kriteereillä edes noin montaa herralle kelpaavaa naista?

Haastattelimme Danin entistä työkaveria, joka on seurannut miehen esiintymistä julkisuudessa huvittuneena.

– Tällä hetkellä Daniel vedättää hienosti koko kansaa. Hän on onnistunut provosoinnissaan äärimmäisen hyvin, ja on huikeaa, että ihmiset ovat menneet siihen ansaan, entinen työkaveri sanoo.

Oikeasti hurmaava

Naispuolinen työkaveri ei osaa sanoa, miksi Dani kaipaa julkisuutta niin kovasti, mutta hänen mukaansa huomion tavoittelu on harkittua.

– Hän laukoo juuri sellaisia asioita, joiden tietää hermostuttavan. Ei hän oikeasti ole yhtään niin ronkeli naisten suhteen.

Ex-työkaveri ei lainkaan ihmettele Danin menestystä naismarkkinoilla.

– Hän on tosi hurmaava persoona. Hyväntuulinen, hymyilee ja nauraa paljon. Lisäksi hän puhuu sujuvasti ainakin kolmea kieltä. Naisille hän on tosi kiva ja kiltti, olivat naiset sitten nuoria tai vanhoja tai millaisia tahansa. Hän flirttailee kyllä kaikille.

– Totta kai Daniel saattaa liioitella, mutta en pidä mahdottomana, että naisia olisi ollut 300. Kyllähän hänellä kävi laivalla ihan hirvittävä flaksi. Ei hänelle ollut mikään ongelma lähteä vaikka joka ilta eri mimmin kanssa.

Työkaverin mukaan Daniel kokeilee onneaan kaikkien naisten kanssa. Jos iskuyritys ei onnistu, mies ei loukkaannu, vaan siirtyy seuraavaan.

Hyvä työssään

Nuorella miehellä on aina ollut suuret puheet.

– Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, hän oli tosi nuori, varmaankin 20. En ollut koskaan ihan varma, olivatko kaikki hänen kertomansa jutut totta vai keksikö hän ne päästään. Hän oli kuitenkin hyväntahtoinen. Muistan nauraneeni jutuille ja ajatelleeni, että tuon ikäisillä nyt on tarve tehdä vaikutus.

Hän kertoo huomanneensa, että kaikesta itsevarmuudestaan huolimatta Danikin kaipasi usein hyväksyntää ja kehuja siitä, että oli onnistunut töissä. Työssään pelinhoitaja Dani olikin loistava.

– Olen ollut asiakaspalvelualalla 17 vuotta, enkä ole koskaan nähnyt niin hyvää asiakaspalvelijaa. Olisin voinut monta iltaa vain katsella, kun hän kommunikoi asiakkaiden kanssa. Kaikki asiakkaat pitivät hänestä, työkaveri kertoo.

– Hän on synnynnäinen esiintyjä ja hänellä on hyvä pelisilmä asiakkaiden kanssa.

Osaa työkavereista mies kuitenkin onnistui myös ärsyttämään.

– Joidenkin miesten mielestä hän oli tosi raskas, kun hän puhui vain itsestään.

Menovaihde päällä

Ex-työkaveri on nähnyt Danielin seurustelevan kahdesti.

– Hän oli niin rakastunut, että sitä oli sydäntäsärkevää katsoa. Hän vain puhui tytöstä ja näytti kuvia ja tämän lähettämiä tekstareita. Daniel on paljon romanttisempi ja paljon pehmeämpi kuin nyt näyttää.

Siitä työkaveri ei ole ihan varma onko Dani vielä valmis vakiintumaan.

– Veikkaan, että hän on vielä kokeiluvaiheessa. Varmaan hänestä tulee vielä jonakin päivänä erinomaisen hyvä puoliso ja isäkin. Nyt hänellä on vielä vaihde päällä, eikä hän ihan tiedä mitä haluaa.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.