Näyttelijä Melissa Joan Hart nauttii uudesta hoikemmasta vartalostaan. Kuva Shutterstock
Näyttelijä Melissa Joan Hart nauttii uudesta hoikemmasta vartalostaan. Kuva Shutterstock

Teininoita Sabrinana tutuksi tullut Melissa Joan Hart pudotti 32 kiloa kolmannen lapsensa syntymän jälkeen.

Teininoita Sabrinana tunnettu näyttelijä Melissa Joan Hart on laihtunut reilussa vuodessa peräti 32 kiloa. Vuosi ja neljä kuukautta sitten kolmannen poikansa Tuckerin synnyttänyt näyttelijä keräsi raskautensa aikana lähes 30 kiloa, jotka ovat nyt historiaa, kertoo Us Weekly. Melissa onkin nyt jopa hoikempi kuin ennen vauvaa.

 

Näyttelijä Melissa Joan Hart viime heinäkuussa aviomiehensä Mark Wilkersonin ja poikiensa Tuckerin, Masonin ja Bradyn kanssa. Kuva MV Photos

37-vuotias Melissa pääsi tiukassa istuvista raskauskiloistaan eroon Amerikassa toimivan ruokapalvelu Nutrisystemin avulla. Palvelu valvoo ruoka-annosten kokoja ja kalorimääriä.

Myös urheilu on ollut osa Melissan laihdutusprojektia. Melissa ei kuitenkaan ole huhkinut kuntosalilla itseään rääkäten, vaan lähtenyt kävelyille höpötellen samalla ystäviensä kanssa tai käynyt juoksemassa miehensä, muusikko Mark Wilkersonin kanssa. Parilla on myös pojat Mason ja Brady.

– Tuntuu mukavalta, että en tursu vaatteistani ulos tai joudu käyttämään muotoilevia alusasuja pitääkseni kropan kasassa. Tunnen oloni hyväksi, Melissa hehkuttaa.

Lue lisää

Laihduttajan ruokaviikko

Gisele Bündchen piti raskauskilot kurissa kung-fulla

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.