Näyttelijä Melissa Joan Hart nauttii uudesta hoikemmasta vartalostaan. Kuva Shutterstock
Näyttelijä Melissa Joan Hart nauttii uudesta hoikemmasta vartalostaan. Kuva Shutterstock

Teininoita Sabrinana tutuksi tullut Melissa Joan Hart pudotti 32 kiloa kolmannen lapsensa syntymän jälkeen.

Teininoita Sabrinana tunnettu näyttelijä Melissa Joan Hart on laihtunut reilussa vuodessa peräti 32 kiloa. Vuosi ja neljä kuukautta sitten kolmannen poikansa Tuckerin synnyttänyt näyttelijä keräsi raskautensa aikana lähes 30 kiloa, jotka ovat nyt historiaa, kertoo Us Weekly. Melissa onkin nyt jopa hoikempi kuin ennen vauvaa.

 

Näyttelijä Melissa Joan Hart viime heinäkuussa aviomiehensä Mark Wilkersonin ja poikiensa Tuckerin, Masonin ja Bradyn kanssa. Kuva MV Photos

37-vuotias Melissa pääsi tiukassa istuvista raskauskiloistaan eroon Amerikassa toimivan ruokapalvelu Nutrisystemin avulla. Palvelu valvoo ruoka-annosten kokoja ja kalorimääriä.

Myös urheilu on ollut osa Melissan laihdutusprojektia. Melissa ei kuitenkaan ole huhkinut kuntosalilla itseään rääkäten, vaan lähtenyt kävelyille höpötellen samalla ystäviensä kanssa tai käynyt juoksemassa miehensä, muusikko Mark Wilkersonin kanssa. Parilla on myös pojat Mason ja Brady.

– Tuntuu mukavalta, että en tursu vaatteistani ulos tai joudu käyttämään muotoilevia alusasuja pitääkseni kropan kasassa. Tunnen oloni hyväksi, Melissa hehkuttaa.

Lue lisää

Laihduttajan ruokaviikko

Gisele Bündchen piti raskauskilot kurissa kung-fulla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla