Evan Rachel Wood avautui nyt Twitterissä vuoden 2003 kauhukuvauksista. Kuva: Reuters
Evan Rachel Wood avautui nyt Twitterissä vuoden 2003 kauhukuvauksista. Kuva: Reuters
Evan Rachel Wood näytteli vuonna 2011 George Clooneyn Vallan kääntöpiiri -elokuvassa. Kuva: Reuters
Evan Rachel Wood näytteli vuonna 2011 George Clooneyn Vallan kääntöpiiri -elokuvassa. Kuva: Reuters
Evan Rachel Wood nousi julkisuuteen vuoden 2003 Kolmetoista-elokuvasta. Tuolloin hän oli 15-vuotias. Kuva: Reuters
Evan Rachel Wood nousi julkisuuteen vuoden 2003 Kolmetoista-elokuvasta. Tuolloin hän oli 15-vuotias. Kuva: Reuters

Näyttelijä Evan Rachel Wood palasi kymmenen vuoden takaisiin kuvaustunnelmiin.

Entinen teinitähti, näyttelijä Evan Rachel Wood, 27, avautui Twitterissä yli kymmenen vuoden takaisista Vanity Fair -lehden kuvauksista. Lehteen otetut kuvat saivat Evanin "tuntemaan itsensä lihaksi".

Kuvaushetkellä 15-vuotias Evan oli juuri lyönyt läpi Kolmetoista-elokuvassa, ja hänet esiteltiin lehdessä muiden Hollywoodin nuorten lupausten, kuten Lindsay Lohanin ja Hilary Duffin, kanssa.

Evan kertoo, että hän olisi halunnut esiintyä kuvissa housuissa ja korottomissa kengissä, mutta joutui pukeutumaan epämukavaan mekkoon ja korkokenkiin.

– Seisoimme rivissä ja meitä tuijotettiin. Minusta tuntui, että minun piti sulkea suuni ja tehdä, kuten käskettiin. Tunsin olevani lihaa. Sen jälkeen olen löytänyt oman ääneni. Ei enää koskaan, Evan tilittää.

– Kun olet nuori, kokematon ja ujo, sinua kiusataan enemmän. Opettelin sanomaan ei, hän jatkoi. Evan sanoi, että hän haluaa kannustaa kommenteillaan nuoria tyttöjä luottamaan itseensä.

Evan Rachel Wood kommentoi Twitterissä yli kymmenen vuoden takaista kuva. Kuva alla:

Samassa kuvassa Evanin kanssa olivat myös Ashley ja Mary-Kate Olsen, poptähti Mandy Moore ja näyttelijä Amanda Bynes.

Evan Rachel Wood on ollut kihloissa Marilyn Mansonin kanssa ja naimisissa brittinäyttelijä Jamie Bellin kanssa. Hänellä ja Jamiella on yhteinen lapsi. Pariskunta erosi keväällä.

Lue myös:

Madonna kritisoi karvatonta naiskuvaa – julkaisi kainalokarvakuvan

Nicki Minaj suuttui kuvankäsittelystä

Teinitähti Lorde nosti haloon aknearpiensa kuvankäsittelystä

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!