Mel B:llä ja Stephen Belafontella on yksi yhteinen lapsi. Lisäksi Melillä on edellisistä suhteistaan kaksi lasta. Kuva: Shutterstock
Mel B:llä ja Stephen Belafontella on yksi yhteinen lapsi. Lisäksi Melillä on edellisistä suhteistaan kaksi lasta. Kuva: Shutterstock

Mel B:n mukaan hänen hänen sulhasensa ei ikinä voisi lyödä tätä.

Entinen Spice Girls -laulaja Mel B eli Melanie Brown, 39, on vihdoin kommentoinut hänen sulhaseensa kohdistuneita pahoinpitelyväitteitä. Huhut saivat alkunsa pari viikkoa sitten, kun laulaja joutui sairaalaan ja perui tuomarointinsa Britannian X Factor -ohjelmassa.

Muutama päivä sairaalareissun jälkeen tv-katsojat ja fanit ihmettelivät Mel B:n käsivarsissa olleita mustelmia ja naarmuja. Osa faneista epäili Twitterissä, että Mel B:n sulhanen Stephen Belafonte olisi pahoinpidellyt tätä – varsinkin, kun Melillä ei ollut lähetyksessä kihlasormusta.

Tapaninpäivänä pari kuvattiin Los Angelesissa käsikädessä, ja Mel oli pannut taas sormuksenkin nimettömäänsä. Sunnuntaina Mel julkaisi itsestään ja miehestään kuvan sekä puolusti puolisoaan.

– Sulhaseni ei voisi koskaan lyödä minua. Pahoitteluni, että vastaukseni kesti näin kauan, Mel kirjoitti Instagramissa.

Stephen kielsi pahoinpitelysyytökset Twitterissä jo pari viikkoa sitten.

Sairaalareissuaan Mel B ei ole edelleenkään kommentoinut. Jouluna Radar Online väitti, että se olisi johtunut yliannostuksesta. Lehden mukaan Mel B olisi ottanut vahingossa liikaa rauhottavia lääkkeitä alkoholin kanssa.

Lue myös:

Mel B:n sairaalareissu ja mustelmat ihmetyttävät

Mel B tekee 600 vatsarutistusta päivässä