Ex-missi Lotta Hintsa elää etäsuhteessa, sillä hänen jääkiekkoilijapuolisonsa Kristian Näkyvä siirtyi pelaamaan Ruotsiin. ”Tähän sopeudutaan, vaikka elämä on nyt yhtä reissaamista”, hän kertoo. Pari on ollut yhdessä kolme vuotta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Ex-missi Lotta Hintsa elää etäsuhteessa, sillä hänen jääkiekkoilijapuolisonsa Kristian Näkyvä siirtyi pelaamaan Ruotsiin. ”Tähän sopeudutaan, vaikka elämä on nyt yhtä reissaamista”, hän kertoo. Pari on ollut yhdessä kolme vuotta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Entinen Miss Suomi Lotta Hintsa vietti syyskuun Los Angelesissa. "Kävin melkein päivittäin teatteritunneilla ja tapasin paljon alan ihmisiä", Hollywoodin viihdemaailmasta kiinnostunut Lotta kertoo.

Miss Suomi 2013 Lotta Hintsa haaveilee urasta Yhdysvalloissa. Hän vietti koko syyskuun Los Angelesissa kartoittamassa työmahdollisuuksia.

– Viikot olivat täyteen buukattuja, mutta kaikki meni hyvin. Tein ahkerasti pohjatyötä: kävin melkein päivittäin teatteritunneilla opettelemassa näyttelemistä ja erilaisissa work shopeissa. Aamut aloitin pilateksella, ja päivät venyivät yömyöhään, hän kertoo.

Lotalla oli myös paljon tapaamisia viihdealan ihmisten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Tutustuin moniin näyttelijöihin, tuottajiin ja agentteihin. Olen hakenut Jenkkeihin työviisumia. Minua kiinnostaa kokeilla laajemminkin siipiäni viihdemaailmassa. Olen kunnianhimoinen ja päättäväinen, menen niin pitkälle kuin pääsen. Jos ei yritä, mitään ei voi saavuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ovet raollaan leffarooleihin

Lottaa kiinnostaa etenkin kameran edessä työskentely.

– Tunteiden ilmaisun pitää olla mahdollisimman aitoa. Ei saa ylinäytellä. Selitän paljon käsilläni, joten olen harjoitellut, kuinka saisin saman tunnetilan siirrettyä kasvoihin ja äänenpainoihin. Vahvuuteni on positiivisten tunteiden, kuten rakkauden, onnellisuuden ja empatian, ilmaiseminen. Viha on haastellisempi. Olen tottunut räpsyttelemään silmiäni ja selviämään niin vaikeista tilanteista, hän nauraa.

Lotta vieraili Losissa myös kesällä, jolloin häntä lähestyttiin elokuvaroolin tiimoilta.

– Minulle tarjottiin roolia huikeasta Hollywood-leffasta, hän paljastaa.

Lotalla on kuitenkin salassapitovelvollisuus hankkeesta, eikä hän voi kertoa työmahdollisuudesta vielä enempää.

– Syyskuun reissulla puhetta oli televisioprojektista ja mahdollisesta toisesta leffaroolista, hän iloitsee.

Lotta kertoo, että kalenteri on loppuvuoden osalta täyteen buukattu.

Kulta asuu Ruotsissa

Omat haasteensa tuo uusi parisuhdetilanne. Lotta elää etäsuhteessa, sillä hänen jääkiekkoilija-avomiehensä Kristian Näkyvä siirtyi JYP:stä Ruotsiin Luulajan riveihin. Miehen uusi seura on Luleå HF.

– Olen nyt pari viikkoa Suomessa ja sitten lähden Ruotsiin. En ole nähnyt Kristiania kahteen kuukauteen! Syksy kuluu kahden maan väliä reissatessa. Takaisin Jenkkeihin palaan marraskuussa. Gradukin pitäisi viimeistellä, katsotaan, missä välissä ehdin sen tehdä, Lotta sanoi helsinkiläisessä Teatteri Forumissa, jossa hän mannekeerasi Muodin Ihana Maailma -show’ssa.

Catwalkilla askelsivat monet tutut julkkikset taiteilija Miina Äkkijyrkästä kansanedustaja Leena Harkimoon. Tapahtumalla tuettiin Pääkaupungin Turvakoti ry:n toimintaa.

Lisää Lotasta:

Ex-missi Lotta Hintsa: "Vuosi sitten olin blondi heikoilla jäillä"

Ex-missi Lotta Hintsalle rooli Hollywood-elokuvasta: "Olen superinnoissani!"

Anoreksiasta toipunut Miss Suomi: "Pahimmillaan makasin letkuissa sairaalassa"

Sisältö jatkuu mainoksen alla