Anne Kukkohovi hyppää tanssin huumaan ohjelman konkarin Marko Keräsen parina. Tavoitteet kisassa etenemisessä ovat korkealla, vaikkei Annella ole minkäänlaista tanssitaustaa. "Minulla ei ole hajuakaan mitä tulee tapahtumaan, mutta annan parketilla kaikkeni", hän lupaa. Kuva: Jonna Öhrnberg.
Anne Kukkohovi hyppää tanssin huumaan ohjelman konkarin Marko Keräsen parina. Tavoitteet kisassa etenemisessä ovat korkealla, vaikkei Annella ole minkäänlaista tanssitaustaa. "Minulla ei ole hajuakaan mitä tulee tapahtumaan, mutta annan parketilla kaikkeni", hän lupaa. Kuva: Jonna Öhrnberg.

Jos menestyneen mallinuran tehnyt Anne Kukkohovi luuli hallitsevansa jonkin taidon, niin kävelyn. Tanssii tähtien kanssa -treeneissä hän joutui opettelemaan ensitöikseen askeltamaan uudelleen.

Entinen malli ja yrittäjä Anne Kukkohovi astuu tähtioppilaan korkkareihin tanssinopettaja Marko Keräsen parina. Anne kertoi ohjelman julkistustilaisuudessa keskiviikkona, että hän on ehtinyt treenata Markon kanssa tanssisalilla jo muutaman kerran.

– Kemiat natsasivat heti, mikä on olennainen osa yhdessä tanssimista. Liike on lähtenyt löytymään. Suurin yllätys on ollut, että Marko pisti minut ensitöikseen kävelemään! Alaselkä on kipeä, kun mamma opettelee nyt kävelemään, Anne nauraa.

Markon mukaan mallit askeltavat catwalkilla lantio edellä, eikä asento sovellu yhtään kilpatanssiin, jossa lantion kuuluu olla takana.

– Jatkossa vedän varmaan kaikkialla rumbakävekyllä, Anne virnistää.

Oman ekokosmetiikka-alan yrityksen perustaneen Annen kalenteri on syksyn osalta täyteen buukattu. Vaikka aikatauluissa on sovittelemista, hän odottaa pääsevänsä heittäytymään tanssin pyörteisiin.

– Tykkään ottaa uusia haasteita vastaan vaikka hirvittäisi. Olen täydellisesti mukavuusalueeni ulkopuolella. Minulla ei ole minkäänlaista tanssitaustaa! Onnistuin menemään naimisiinkin tanssimatta häävalssia, hän paljastaa.

Aktiivisesti joogaa harrastava Anne uskoo, että lajin tuomasta notkeudesta ja kehon hallinnasta on apua kisassa.

– Minulla on visuaalinen muisti, josta on varmasti myös hyötyä. Olen videoinut treeneissä Markoa ja katson saunassa hänen askeleitaan. En tanssi vaan seuraan ruudulta, se on metodini, Anne vitsailee.

Lue myös:

Tanssii tähtien kanssa -kilpailijat upeissa puvuissa – katso kuvagalleria

Tommi Evilästä tulee isä: "Nyt keskityn vauvaan ja emäntään"

He ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijat

Nanna Karalahti ei vielä keväällä uskonut, että hän ja Jere pystyvät jatkamaan avioliittoaan. Hän kertoo ajatuksistaan Radio Aallon haastattelussa.

Nanna Karalahti kertoo Radio Aallon haastattelussa hänen ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahden, aviokriisin taustoista. Pari erosi keväällä, mutta palasi yhteen loppukesästä. Nanna näkee omassa toiminnassaan asioita, jotka vaikuttivat eroon.

”Olen aina ollut tosi vaativa.”

– Mä vaadin tosi paljon. Halusin Jeren kehittyvän reippaammin siitä vanhasta Jerestä tähän uuteen Jereen, joka on itsetutkiskelevampi. Olen aina ollut tosi vaativa parisuhteissa tietyllä tavalla, Nanna kertoo.

Blogissaan Nanna kertoi aikaisemmin, että aviokriisiin vaikutti myös rankka vauva-arki ja sekä hänen että Jeren vahvat egot. Nyt Nanna sanoo, ettei olisi uskonut, että parilla olisi tulevaisuutta muuten kuin Jax-pojan vanhempina.

– En olisi uskonut, että me palataan yhteen – en missään nimessä. Kyllä ero oli tietyllä tavalla lopullinen päätös, Nanna sanoo radiohaastattelussa.

Toisin kuitenkin kävi. Asiat alkoivat muuttua siinä vaiheessa, kun Nanna luovutti.

”Paras keino on luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä.”

– Puhun armollisesta itsekurista eli luovuttamisesta. Jos joku asia ei toimi, paras keino on riisua kaikki ne huolet ja murheet. Luopua niistä listoista, miten asioiden pitäisi mennä. Kun murrat koko paletin, on paljon helpompi lähteä rakentamaan tyhjältä pöydältä. Luovuttaminen oli parasta, mitä meille kävi, Nanna miettii.

Aikaisemmin Nanna kertoi blogissaan myös, että he antavat Jeren kanssa toistensa olla nyt sellaisia kuin ovat.

– Onneksi olemme nyt toistemme puolella täysin alasti. Ihana olla oma itseni ja samalla antaa toisen olla. Kaikilla on hyvä olla, ja se heijastuu siihen kaikkein tärkeimpään eli meidän poikaan.

Me Naiset ja Radio Aalto kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Suvi ja Tyler Riggs ovat pian kahden lapsen vanhempia. 

Huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen), 29, saa lapsen näyttelijä-mallipuolisonsa Tyler Riggsin, 31, kanssa. Hän kertoi perheenlisäyksestä Instagram-sivuillaan julkaisemalla kuvia neuvolasta.

 

👣♥️

Henkilön suviriggs (@suviriggs) jakama julkaisu

Lapsi on Suville ja Tylerille toinen. Heidän esikoisensa syntyi joulukuussa 2016.

Suvi ja Tyler ovat olleet yhdessä vuodesta 2009. Kihloihin he menivät tammikuussa 2012 ja naimisiin elokuussa 2012.

Suvi tuli alun perin tunnetuksi Mallikoulu-ohjelmasta, jonka hän voitti vuonna 2005. Nykyään hän on kansainvälisesti tunnetuin suomalaismalli. Häntä edustaa eri puolilla maailmaa kolmetoista mallitoimistoa. Suvi on poseerannut muun muassa usean eri maan Vogue-lehden kansissa.