Suomen menestynein naisnyrkkeilijä Eva Wahlström käänsi katseita Urheilugaalan punaisella matolla syvään uurretussa haalariasussaan. Kuva: Jonna Öhrnberg
Suomen menestynein naisnyrkkeilijä Eva Wahlström käänsi katseita Urheilugaalan punaisella matolla syvään uurretussa haalariasussaan. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijä Eva Wahlströmin trendikäs haalariasu oli Urheilugaalan rohkeimpia.

Juhlavat haalarit ovat muotia Hollywood-tähtien keskuudessa, ja näyttävään haalariasuun pukeutui myös nyrkkeilijä Eva Wahlström, 34, joka käänsi katseita tiistai-iltana Helsingin Hartwall Areenalla pidetyssä Suomen Urheilugaalassa.

– Viihdyn paremmin verkkareissa, mutta välillä on kiva laittautua. Tilasin asun netin verkkokaupasta, hän kertoi.

Evan musta satiinihaalari oli syvään uurrettuine kaula-aukkoineen punaisen maton seksikkäimpiä.

Nyrkkeilijä kertoi odottavansa hauskaa iltaa.

– Tulin gaalaan suoraan treeneistä. Täällä on upea tunnelma. On mukavaa, kun urheilijat ovat eri rooleissa kuin normaalisti. Aion nauttia kavereiden kanssa illasta, syödä ja juoda vähän viiniä. Juhlat tuskin venyvät pitkään, sillä aamulla on taas treenit ja koulua, sisustusarkkitehtuuria ja huonekalusuunnittelua opiskeleva Eva kertoi.

Eva iloitsi, että hänen omaelämäkerrastaan ollaan tekemässä elokuvaa. Leffan ohjaa Jussi-palkittu Maarit Lalli.

– Elokuvasta on optiosopimus: vielä pitää hakea rahoitusta ja muuta. En osallistu sen enempää leffan tekoon, mutta aion antaa neuvoja ja joitakin kohtauksia on tullut jo mieleen.

Hänellä ei ole toivetta siitä, kenet haluaisi valkokankaalle näyttelemään itseään.

– Roolitus ei ole minun asiani. Tein kirjan, ja annan Maaritin tehdä elokuvan. Olen onnellinen, että teos on otettu niin hyvin vastaan. Että muutkin ovat kehuneet kirjaa kuin pelkät kaverit, hän virnisti.

Lue myös:

Eva Wahlström uudessa kirjassaan: ”Olin tappaa itseni treenaamalla”

Eva Wahlström: ”Tappelemme siitä, kumpi saa hoitaa vauvaa”

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.