Me Naiset
|
Inka Simola
Mikael Jungnerin löytää nyt Tinderistä. Kuva: Jonna Öhrnberg
Mikael Jungnerin löytää nyt Tinderistä. Kuva: Jonna Öhrnberg

Kansanedustaja Mikael Jungner kertoi tällä viikolla Twitterissä liittyneensä deittisovellus Tinderiin. Mutta mitä hän sieltä hakee?

Mikael Jungner sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa, että suosittua deittipalvelua voi käyttää seuranhaun lisäksi politiikkaan.

Etsitkö Tinderistä seuraa vai äänestäjiä, Mikael Jungner?

– En kumpaakaan. Mutta kyllä Tinderissä voi puhua politiikkaa ihan yhtä hyvin kuin etsiä seuraa tai ladella ikäviä törkeyksiäkin. Jos juttelet siellä kymmenen, sadan tai tuhannen ihmisen kanssa politiikasta, se on taatusti  tehokkaampaa kuin jakaa metroasemalla mainoksia vaalien alla, Jungner kertoo Me Naisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jungner ei silti vielä muutaman päivän kokemuksella tiedä, aikooko hän hyödyntää Tinderiä omaan vaalityöhönsä tai lobata sitä puoluetovereilleen. Hän vasta tutkii, sopiiko palvelu poliittisiin tarkoituksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Hollantilaisilla politiikoilla on Tinderistä hyviä kokemuksia vaalien alla. Mutta jos siellä tekee vaalityötä, pitää mielestäni tehdä vaaliprofiili, josta ilmenee selvästi vaalinumero ja puoluetunnus. Minä olen palvelussa omana itsenäni.

Tinder on Jungnerin mielestä mielenkiintoinen palvelu, johon hän haluaa tutustua.

– Keskustelen siellä milloin mistäkin. Muutaman päivän kokemuksella olen huomannut, että suurin osa ihmisistä vieroksuu politiikasta puhumista. Intuitioni sanoo, että Tinder ei välttämättä sovi Suomessa vaalityöhön samalla tavalla kuin Hollannissa.

Lue myös:

Tinder mullisti deittailukulttuurin – Toisen tunteiden huomioimiselle ei ole enää aikaa

Klikkaisitko tätä miestä Tinderissä?

Nämä ovat tosielämän Tinder-säännöt

Eroa läpi käyvä Maria Jungner: "Hakeuduin terapiaan"

Sisältö jatkuu mainoksen alla