Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi odottavat paljon tulevalta vuodelta. Kuva: Jonna Öhrnberg
Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi odottavat paljon tulevalta vuodelta. Kuva: Jonna Öhrnberg

Shirly Karvinen ja Vertti Harjuniemi etsivät vuoden etäsuhteen jälkeen yhteistä asuntoa.

Syksyllä Miss Suomen kruunusta luopunut Shirly Karvinen ja Gladiaattorit-ohjelmastakin tuttu personal trainer Vertti Harjuniemi tekivät yhden uuden vuoden lupauksen.

– Muutamme tämän vuoden aikana yhteen. Tässä on nyt reilusti yli vuosi suhattu Tampereen ja Helsingin välillä, niin nyt olisi aika asettua saman katon alle, Shirly toteaa.

Pari on katsellut omakotitaloja ja asuntoja pääkaupunkiseudulta, sillä Shirlyn uusi työ SuomiRockin aamujuontajana vaatii arkisin läsnäoloa Helsingissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olemme miettineet työkuvioita ja tehneet käytännön suunnitelmia. Rahoituspuolta täytyy miettiä, asuntokaupat eivät ole ihan ilmaista puuhaa. Varmaan syksyn puolella pystymme muuttamaan, Shirly sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Minulla on personal trainerina asiakaskuntaa Tampereella. Yritän siirtää töitäni entistä enemmän verkkoon, jotta työskentely ei olisi päivittäin paikkaan sidottua, Vertti kertoo.

Etäsuhteessa eläminen on opettanut parille kommunikaation tärkeyttä.

– Olemme puhuneet paljon ja hyvin avoimesti.  Sen tarve korostuu, kun toista ei näe arjessa. Varsinkin alkuun tuli väärinkäsityksiä ja silloin huomasimme, että on tärkeä sanoa ääneen asioita, kuin toista ei vielä tunne niin hyvin, Shirly sanoo.

Vertti arvelee, että etäsuhteessa tulee helpommin järjestettyä kahdenkeskistä laatuaikaa. Joulunaikaan pari lomaili Lapissa, jossa Vertti yllätti rakkaansa yöpymisellä lasi-iglussa.

– Ehkä se laatuajan vaaliminen on hyvä puoli etäsuhteessa elämisessä. Minusta pitää olla kuitenkin tyytyväinen, että on löytänyt ihmisen, jonka kanssa haluat elämäsi jakaa. Ei silloin viitsi valittaa käytännön asioista. Välimatka-asiat ovat kuitenkin olleet järjestettävissä, Vertti korostaa Rymy-Eetun 10-vuotissyntymäpäivillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla