Jippu uskoo olevansa vasta nyt valmis äidiksi.
Jippu uskoo olevansa vasta nyt valmis äidiksi.

Laulaja Jippu on ottanut täyskäännöksen elämässään. Rauhaa tuovat vakiintunut parisuhde, hengellinen vakaumus ja vatsassa kasvava vauva.

Jippu, 28, eli Meri-Tuuli Elorinne valmistautuu suureen elämänmuutokseen, kun hänestä tulee ensi syksynä äiti. Puoliväliin edennyt raskaus on sujunut hyvin, ja Jipun vatsa on jo somasti pyöristynyt.

– Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka onnellinen olen. Lapsen saaminen on maailman suurin siunaus ja kaunein rakkauden muoto, Jippu sanoo.

Vuosien etsimisen jälkeen palaset Jipun elämässä ovat loksahtaneet vihdoin kohdalleen. Hän on asunut jo pitkään yhdessä uuden miesystävänsä, muusikko Sami Putikan kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen kiitollinen siitä, että vauva saa aikuisen äidin ja syntyy sitoutuneeseen ja tasapainoiseen parisuhteeseen. Meidän pienellä perheellämme on kaikin puolin hyvä olla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pysyvyyttä elämään on tuonut myös usko, joka näkyy entistä voimakkaammin laulajan työssä. Viimeisen vuoden aikana Jippu on kiertänyt Suomen kirkkoja gospel-kiertueellaan. Parhaillaan hän työstää hengellistä joululevyä, joka ilmestyy marraskuussa.

– Mukana on hienoja vanhoja klassikoita, jotka ovat saaneet uuden sovituksen. Ja olen tehnyt myös itse albumille elämäni ensimmäisen joululaulun. En malta odottaa, että pääsen loppuvuodesta esittämään niitä keikoille.

Lue myös:

Fb-onnitteluja satelee – Jippu raskaana?

Jippu: "Vihdoin mieheni on perheen pää"

Jippu: "Olen oppinut kivun kautta"

Jippu: "Lastenkoti oli hyvä paikka"

Sisältö jatkuu mainoksen alla