Laulaja Karoliina Kallio nauttii äitiyslomastaan. ”Palaan keikoille pikku hiljaa ensi vuoden puolella. Esiintymiset ovat yleensä pääkaupunkiseudulla, joten vauvaa ei tarvitse jättää pitkäksi aikaa hoitoon.” Kuva: Jonna Öhrnberg
Laulaja Karoliina Kallio nauttii äitiyslomastaan. ”Palaan keikoille pikku hiljaa ensi vuoden puolella. Esiintymiset ovat yleensä pääkaupunkiseudulla, joten vauvaa ei tarvitse jättää pitkäksi aikaa hoitoon.” Kuva: Jonna Öhrnberg

The Voice of Finland -ohjelmasta tuttu Karoliina Kallio synnytti heinäkuussa esikoispoikansa. ”Vauvan kanssa kaikki on mennyt hyvin, mutta unet ovat olleet vähissä. Onneksi tilanne helpottaa koko ajan”, hän sanoo.

Laulaja Karoliina Kallio totuttelee uuteen rooliinsa, äitinä olemiseen. Hän sai Vertti-esikoispoikansa heinäkuun lopussa.

– Äitiys tuntuu ihanalta! Alku oli sokki. Mietin, onko tämä nyt tätä, että vauva herää puolentoista tunnin välein. Unet ovat olleet vähissä. Onneksi tilanne helpottaa koko ajan. Sekin auttaa, että olen oppinut tunnistamaan itkun eri sävyjä, hän kertoo.

Karoliina kuvailee esikoistaan temperamenttiseksi vesseliksi.

– On kiinnostavaa, miten pienestä vauvasta näkee jo vahvoja luonteenpiirteitä. Vertillä on selvästi oma tahto. Jotkut kaverini ovat kertoneet, miten ovat saaneet nukkua vauvansa kanssa lähes koko yön. Meidän poika haluaa, että hänen kanssaan seurustellaan. Vertillä pitää olla actionia.

Poika syntyi lasketun ajan jälkeen, ja horoskooppimerkiksi tuli leijona.

– Sen kyllä näkee, että leijona tuli niin että karjahti, Karoliina naurahti helsinkiläisravintola Königissä, jossa esiteltiin uutta KotiFustra-valmennusmetodia. Fustran luvataan parantavan ryhtiä ja lihaskipuja sekä lisäävän liikkuvuutta.

– Minulla on välilevyn pullistuma. Kun vauva kasvaa, selkää pitäisi saada vahvistettua. Vertti painaa jo yli kuusi kiloa. Fustra vahvistaa keskivartaloa, joten se sopisi hyvin minulle.

Laulajaa liikuttaa tällä hetkellä lähinnä perheen villakoira, jonka kanssa hän käy vaunulenkeillä.

– Olemme mieheni Tuomaksen kanssa onnekkaita, että olemme saaneet vauvanhoidossa apua vanhemmiltamme. Tukiverkosto on lähellä. Kaikki eivät ole samassa tilanteessa. Nostan hattua etenkin yksinhuoltajille, sillä koen, että kyllä tässä apua tarvitaan, hän sanoo.

Karoliina avioitui puolisonsa kanssa vappupäivänä 2012 kymmenen vuoden seurustelun jälkeen.

Karoliina on tuttu Flipper-nimisestä cover-bändistä. Hänet muistetaan myös Waldo’s People -yhtyeestä, jonka Lose Control -kappale valittiin vuonna 2009 Suomen euroviisuedustajaksi. Suositussa The Voice of Finland -ohjelmassa Karoliina kilpaili vuonna 2011.

Lue myös:

Karoliina Kallio: "Piikittely laihuudestani satuttaa"

Karoliina Kallio on tyylinsä löytänyt