Kuva Liisa Valonen
Kuva Liisa Valonen

Laulaja Saara Aallon pitkäaikainen parisuhde päättyi eroon alkuvuodesta.

The Voice of Finland -ohjelmasta tuttu laulaja Saara Aalto, 25, on eronnut yhdeksän vuoden jälkeen avopuolisostaan Teemu Roivaisesta.

Pitkästä seurustelusuhteesta irti päästäminen tuntui Saarasta aluksi pelottavalta.

– Teemu oli ensimmäinen poikaystäväni, ja luulin, että tulemme olemaan aina yhdessä. Pidin meitä täydellisenä parina, kunnes yhtäkkiä huomasimme, että suhteemme olikin tosi sisarellinen, Saara kertoo.

Saara ja Teemu näkevät erostaan huolimatta yhä päivittäin, sillä he asuvat vielä väliaikaisesti yhdessä Helsingissä. Teemu on myös tuottanut Saaran uusimman You had my heart -albumin.

– Teemu on sielunkumppanini, mutta nyt on aika koettaa pärjäämmekö omillamme. En ole koskaan edes asunut yksin! Eikä sitä tiedä vaikka tulevaisuudessa päätyisimme vielä yhteen, laulaja pohtii.

Ero on ollut Saaralle kasvun paikka, sillä hän ei ole koskaan ennen joutunut luopumaan toisesta ihmisestä.

– Koulukiusaamisen takia olen tottunut peittämään tunteeni ja esittämään, ettei minua haittaa. Nyt tuntuu todella vapauttavalta pystyä näyttämään tunteensa. Minulla on välillä ollut aivan hirveitä itkupäiviä ja niin paha olla, etten ole jaksanut muiden ihmisten seuraa. Lavallekin on ollut vaikea nousta ja esittää, että kaikki on hyvin, kun oikeasti olen ollut niin surullinen, Saara tunnustaa.

Saaran pikkusisko, The Voice of Finland -ohjelmassa finaalinelikkoon selviytynyt Suvi Aalto, 19, on ollut erossa siskonsa tukena.

– Eromme on ollut kova pala Suvillekin, ja hän on surrut sitä kanssani. Hän on tullut luokseni, kuunnellut ja nukkunut vieressäni.On ihanaa, että Suvi on nyt sen ikäinen, että pystyn puhumaan hänelle tunteistani kuin aikuiselle, Saara kiittää.


Lue Saara ja Suvi Aallon yhteishaastattelu Me Naisten numerosta 18/2013.
 

Lue myös
Miksi Saara Aalto ei kelpaa radioon? Musiikkipäälliköt vastaavat