Miss Suomi Bea Toivonen emännöi torstaina Ølhus København -oluthuoneen avajaisia Helsingissä. Bean punainen näyttävä mekko oli löytö ulkomailta. Kuva: Sakari Majantie
Miss Suomi Bea Toivonen emännöi torstaina Ølhus København -oluthuoneen avajaisia Helsingissä. Bean punainen näyttävä mekko oli löytö ulkomailta. Kuva: Sakari Majantie

Bea erosi kesällä avopuolisostaan ja muutti Helsinkiin. Pari ehti olla yhdessä neljä vuotta.

Miss Suomi Bea Toivonen, 21, erosi kesällä Roope-rakkaastaan ja muutti Jyväskylästä Helsinkiin. Pari ehti olla neljä vuotta yhdessä, joista kaksi saman katon alla.

– Onhan tämä erilaista, mutta olen nauttinut hirveästi yksinolosta, hän kertoi torstaina emännöidessään Ølhus København -oluthuoneen avajaisia Helsingissä.

Eniten Bea pitää siitä, että saa päättää omista aikatauluistaan ja tehdä itsenäisiä ratkaisuja. Ero tapahtui hänen aloitteestaan, ja ex-parin välit ovat Bean mukaan olosuhteisiin nähden hyvät. Yhteisille ystäville ero tuli kuulemma pienenä sokkina, mutta hekin ovat nyttemmin sopeutuneet uuteen tilanteeseen.

– Oli aika jatkaa matkaa. Kyllähän ikävä välillä iskee, mutta elämä meni nyt näin. Eiväthän nämä ratkaisut koskaan helppoja ole, Bea pohti.

Bean sinkkuarjen täyttävät nyt erilaiset malli- ja pr-työt. Hän matkustaa myöhemmin tänä vuonna edustamaan Suomea Miss Universum -kisoihin. Niiden piti alun perin olla Brasiliassa, mutta suunnitelmat muuttuivat. Kisat pidetäänkin Yhdysvalloissa, mutta...

– Ajankohdasta tai paikasta ei vieläkään ole varmuutta. Pystyisin paremmin valmistautumaan, jos tietäisin ne, Bea harmitteli.

Bea pelkääkin, että kisoihin valmistautuminen – treeni ja kisapuvuston haaliminen – jää viime tippaan. Pukuja hän on jo käynyt ahkerasti katsomassa.

Lue myös:

Miss Suomi 2014 Bea Toivosen rallikuski-isä: "Avioerossa olisi pitänyt ajatella enemmän tyttöjen tunteita"

Miten hyvin rallikuski-isä tuntee tyttärensä Bea Toivosen? Katso video!