Mallina tunnettu Mirella Koullias erosi yllättäen jääkiekkoilijamiehestään vain kahdeksan kuukauden avioliiton jälkeen. Nyt hän keskittyy hyvinvointiin ja opiskeluun. – En koe epäonnistuneeni missään.

Vuosi sitten malli ja kuntovalmentaja Mirella Koullias, 29, oli yksi kesän kauneimmista morsiamista. Hän avioitui jääkiekkoilija Ossi Väänäsen kanssa Kreikan Kalymnos-saarella kuuden vuoden seurustelun jälkeen. Häät olivat suoraan Mirellan unelmista: kauniit, ihanat ja intiimit, paikalla oli vain 25 kaikkein läheisintä ihmistä.

Vain kahdeksan kuukautta myöhemmin pariskunta erosi, täysin yllättäen.

– Me olimme hyvä pari ja olemme sitä edelleenkin. Eroomme ei liity mitään dramaattista. Ossi on ihana ihminen ja opin häneltä paljon.

Mirellan mukaan eropäätökseen vaikuttivat julkisuus ja sen tuomat paineet.

– Pohdin Ossin kanssa eropäätöstä pitkään. Se oli vaikea ratkaisu, ja koen kasvaneeni henkisesti kolme metriä eron jälkeen.

Mirella on pitänyt ajatuksensa kasassa urheilemalla ja lukemalla intensiivisesti pääsykokeisiin. Haaveena on opiskelupaikka Lapin yliopistossa sosiologian laitoksella, sillä yhteiskunnalliset asiat, kuten nuorten hyvinvointi, kiinnostavat Mirellaa.

Kirkas tulevaisuus

Mirella näkee erossaan paljon hyviäkin puolia, sillä kun yksi ovi menee kiinni, toinen aukeaa.

– En koe epäonnistuneeni missään. Olen kääntänyt kokonaan uuden lehden elämässäni. Asun nyt ensimmäistä kertaa yksin ja se on ollut todella opettavaista.

Juuri tällä hetkellä Mirella haluaakin keskittyä omaan itseensä, omaan terveyteensä ja tulevaan koulutukseensa.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni voin päättää tasan tarkkaan, mitä teen. Ja minä haluan opiskella, Mirella sanoo topakasti.

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.