Milana Misic palasi hiljattain keväisestä Barcelonasta. ”Seuraavaksi suuntaamme kaveriporukalla Kreikkaan löhölomalle”, hammasleikkauksesta toipuva laulaja kertoi torstaina. Kuva: Jonna Öhrnberg
Milana Misic palasi hiljattain keväisestä Barcelonasta. ”Seuraavaksi suuntaamme kaveriporukalla Kreikkaan löhölomalle”, hammasleikkauksesta toipuva laulaja kertoi torstaina. Kuva: Jonna Öhrnberg

Laulaja kertoo panikoituvansa helposti, jos joku osoittaa kiinnostustaan häneen.

Laulaja Milana Misic, 44, erosi konserttituottajamiehestään Vesa Puukarista elokuussa. Pariskunta ehti olla yhdessä 23 vuotta.

Torstaina Milana piipahti hyväntuulisena ravintola Michelin avajaisissa Helsingissä. Hän kertoi aiemmin Me Naisten haastattelussa löytäneensä deittipalvelu Tinderin ja kokeilleensa sen kautta deittailua. Kevään aikana on uusien tuttavuuksien kanssa juotu kahvikupponen jos toinenkin.

– Olen tosiaan käynyt deiteillä ja tavannut mielenkiintoisia ihmisiä. Pientä säpinää on ollut, mutta kukaan ei vielä ole vienyt jalkoja alta, hän päivittää.

Milana on huomannut, että jos joku on ollut hänestä todella kiinnostunut, tilanne on alkanut ahdistaa häntä. Hän tunnustaa, ettei ehkä ole valmis vielä mihinkään vakavampaan.

– Voisin tarrautua ensimmäiseen minusta kiinnostuneeseen henkilöön, mutta olen huomannut, etten olekaan sellainen, hän pohtii.

Pitkän avioliiton aikana Milanalle on muodostunut omat rutiinit, ja hän kauhistuu ajatusta, että uusi rakkaus sekoittaisi koko elämän.

– Minua on tällä hetkellä vaikea lähestyä, enkä halua suunnitella mitään. Toivottavasti en 20 vuoden päästä mieti samoja juttuja, hän naurahtaa.

Mutta Milana ei huoli vierelleen ketä tahansa, vaan toiseen pitää olla tosi rakastunut.

Milana on puhunut lapsettomuudestaan avoimesti ja kertoo hyväksyneensä mahdollisuuden, ettei hänestä koskaan tule äitiä.

– Täytyyhän minun olla realisti. Toisaalta, tutuntuttuni sai esikoisensa viisikymppisenä, joten kaikki lie mahdollista, hän lisää.

Lue myös:

Milana Misic eron jälkeen: ”Lapsettomuuden epätoivo valtasi koko elämän”

Laulaja Milana Misic: ”Saa nähdä, mikä hermoraunio olen loppuvuodesta”