Me Naiset
|
Me Naiset
Mariah Carey olisi halunnut kotimiehen, Nick Cannon puolestaan luoda uraa. Kuva: Reuters
Mariah Carey olisi halunnut kotimiehen, Nick Cannon puolestaan luoda uraa. Kuva: Reuters

Laulaja Mariah Careyn aviomies vahvistaa, että pariskunta on eronnut.

Laulaja Mariah Careyn, 44, aviomies, America's Got Talent -ohjelman juontaja Nick Cannon, 33, vahvisti Insider-lehdelle, että kuukausia eri asunnoissa majaillut pariskunta on eronnut.

– Olemme asuneet eri osoitteissa jo muutaman kuukauden. Nyt keskityn lapsiini, Cannon kertoo.

E! Onlinen mukaan Mariah Carey on romuna eron vuoksi. Lehden mukaan eron syynä on Nickin kiireisyys: hän kun haluaa luoda uraa vaimonsa vastusteluista huolimatta. Lehden haastatteleman lähteen mukaan Mariah on tehnyt miehelleen selväksi, ettei tämän tarvitsisi työskennellä, mutta Nick ryntäilee projektista toiseen, eikä ole koskaan kotona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nick Cannon kosi Mariah Careyta suurieleisesti New Yorkissa pilvenpiirtäjän katolla. Kosiopaikalta näkyi Empire State Building, joka oli valaistu pinkiksi ja violetiksi Mariahin lempivärien mukaan. Kuva: Reuters

TMZ:n mukaan pariskunta erosi jo toukokuussa, ja siitä lähtien he ovat järjestelleet avioeroaan ja kaksostensa Moroccanin ja Monroen huoltajuutta asianajajiensa kanssa. Mariah ja Nick menivät naimisiin vuonna 2008 vain kuukauden seurustelun jälkeen.

Ennen eroa mustasukkainen Mariah Carey palkkasi henkivartijan, jonka tehtävänä oli Page Sixin mukaan pitää vieraat naiset pois Nickin luota.

Lue myös:

Popdiiva tuhlaa yli 30 000 euroa koiriensa hoitoihin

Sisältö jatkuu mainoksen alla