Mariah Carey olisi halunnut kotimiehen, Nick Cannon puolestaan luoda uraa. Kuva: Reuters
Mariah Carey olisi halunnut kotimiehen, Nick Cannon puolestaan luoda uraa. Kuva: Reuters

Laulaja Mariah Careyn aviomies vahvistaa, että pariskunta on eronnut.

Laulaja Mariah Careyn, 44, aviomies, America's Got Talent -ohjelman juontaja Nick Cannon, 33, vahvisti Insider-lehdelle, että kuukausia eri asunnoissa majaillut pariskunta on eronnut.

– Olemme asuneet eri osoitteissa jo muutaman kuukauden. Nyt keskityn lapsiini, Cannon kertoo.

E! Onlinen mukaan Mariah Carey on romuna eron vuoksi. Lehden mukaan eron syynä on Nickin kiireisyys: hän kun haluaa luoda uraa vaimonsa vastusteluista huolimatta. Lehden haastatteleman lähteen mukaan Mariah on tehnyt miehelleen selväksi, ettei tämän tarvitsisi työskennellä, mutta Nick ryntäilee projektista toiseen, eikä ole koskaan kotona.

Nick Cannon kosi Mariah Careyta suurieleisesti New Yorkissa pilvenpiirtäjän katolla. Kosiopaikalta näkyi Empire State Building, joka oli valaistu pinkiksi ja violetiksi Mariahin lempivärien mukaan. Kuva: Reuters

TMZ:n mukaan pariskunta erosi jo toukokuussa, ja siitä lähtien he ovat järjestelleet avioeroaan ja kaksostensa Moroccanin ja Monroen huoltajuutta asianajajiensa kanssa. Mariah ja Nick menivät naimisiin vuonna 2008 vain kuukauden seurustelun jälkeen.

Ennen eroa mustasukkainen Mariah Carey palkkasi henkivartijan, jonka tehtävänä oli Page Sixin mukaan pitää vieraat naiset pois Nickin luota.

Lue myös:

Popdiiva tuhlaa yli 30 000 euroa koiriensa hoitoihin

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!