Laulaja Erin vietti Emma-gaalassa ansaittua vapaailtaa. Kuva Jonna Öhrnberg
Laulaja Erin vietti Emma-gaalassa ansaittua vapaailtaa. Kuva Jonna Öhrnberg

Erin pääsi Emma-gaalaan yhdessä miehensä Vesa Anttilan kanssa, sillä hänen äitinsä auttoi lapsenhoidossa.

Laulaja Erin, 36, saapui Emma-gaalaan viettämään harvinaista vapaailtaa.

–  Tämä on ensimmäinen vapaailtani lapseni syntymän jälkeen. Hän on äitini luona hoidossa, minä aion vain nautiskella. En ole edes miettinyt palkintojen saamista, vuoden naissolistiksi ehdolla oleva Erin kertoi.

Erin ja hänen miehensä Vesa Anttila saivat pojan viime elokuussa.

– Kaikki on mennyt kotona oikein hyvin. Tein marraskuussa jo rundia, heinäkuussa lähden keikkailemaan Lappiin.

Erin oli pukeutunut iltaa varten Ilse Jacobsenin violettiin maksimekkoon.

– Tämä on minulle hyvin nostalginen väri, sillä Nylon Beatin aikoina jaoimme Jonnan kanssa pukeutumisemme niin, että minä olin liila, hän oli sininen, Erin nauroi.

Kaikki Emma-gaalaan liittyvät jutut löydät täältä.

Lue myös:

Äitiyslomalle jäävä laulaja Erin: "Joutilaisuus on ylellisintä mitä tiedän"

Erin Anttila: "Baarit ovat vaihtuneet mummokerhoon"

Laulaja Erin Anttila sai lapsen: "Kaikki on ihanasti"

Laulaja Tomi Metsäketo kertoo tuoreessa Facebook-päivityksessään olleensa vauhtisokea ja stressaantunut.

Laulaja Tomi Metsäketo on suljettu pois huomenna televisiossa nähtävästä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksestä. 

– Tämän hetkisillä tiedoilla päädyimme ohjelman tuotantorauhan takaamiseksi ratkaisuun, että Tomi Metsäketo ei jatka Tähdet, tähdet -ohjelmassa, sisältöjohtaja Marko Karvo toteaa MTV:n tiedotteessa.

Seiska uutisoi torstaina, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä. 

Metsäketo kommentoi väitteitä Facebook-sivullaan. Laulaja kertoi, että hänestä kirjoitetaan ikävään sävyyn naisten Facebook-ryhmässä ja että ryhmää sekä siihen kuuluvia kirjoittajia vastaan on tehty rikosilmoituksia. Samalla hän myös pyysi anteeksi.

Myöhemmässä päivityksessään Metsäketo toivoi malttia somekeskusteluun ja jatkoi pahoittelua.

”Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa.”

”Pyydän samalla anteeksi kaikilta niiltä, joita olen omalla ajattelemattomalla käytökselläni joskus loukannut. Se ei ole ollut tarkoitukseni,” hän kirjoitti.

Stressiä, vauhtisokeutta ja juhlimista

Tieto Metsäkedon poisjäämisestä Tähdet, tähdet -ohjelmasta tuli tänään lauantaina. MTV:n sisältöjohtaja Karvon mukaan ohjelmassa jatkaa yhdeksän artistia. 

Tomi Metsäketo kommentoi poisjääntiään Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Pitkässä kirjoituksessaan hän kertoo viime vuosien työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä. 

Hän kuvailee olleensa vuosia poikamies ja hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla”.

”Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon.”

”Olen ollut öykkärimäinen”

Ei ole julkisesti tiedossa, millaisista teoista Metsäkedon väitetyssä epäasiallisessa käytöksessä tarkalleen ottaen on kyse. 

”Olen käyttäytynyt elämässäni typerästi ja ollut monille ihmisille öykkärimäinen. En lähde näitä tosiasioita kiistämään,” Metsäketo itse kuvailee tapahtunutta Facebookissa.

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!