Viola ja Esa tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa omissa häissään. Kuva: Ava
Viola ja Esa tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa omissa häissään. Kuva: Ava

Viola kertoo blogissaan vannoneensa ensin, ettei lukisi netin keskustelupalstoja.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Esan kanssa avioitunut Viola kertoo blogissaan saamastaan palautteesta.

Hän myöntää yllättyneensä siitä, kuinka rohkeasti tuntemattomat ihmiset ovat tulleet juttelemaan ja kehumaan sekä häntä ja Esaa että muita ohjelmaan osallistuneita pareja.

– Positiivisilla sanoilla on uskomaton voima, ja pienikin toiselle tukea tuova sana voi olla tärkeämpi kuin arvaammekaan. Sanat voivat viedä ihmissuhteita, tilanteita ja kokonaisia elämiä kohti aivan uusia suuntia, Viola kirjoittaa.

Kaikki Violan saama palaute ei kuitenkaan ole ollut myönteistä.

Hän sanoo vannoneensa itselleen, ettei lukisi ohjelmasta syntyneitä keskusteluja netistä, mutta lipsui kuitenkin päätöksestä muutaman kerran.

Violan mukaan joissain kirjoituksissa kommentoitiin muun muassa hänen ääntään, jota verrattiin lapsen puheääneen.

– Sain lukea olevani aivan liian ruma televisioon tai ”liian tyhmä fiksulle psykologimiehelle”, valinneeni valkoisen säkin häämekoksi, omistavani liian erikokoisen pään suhteessa Esan nuppiin, haluavani vain hankkiutua raskaaksi – ja niin edelleen.

Viola kirjoittaa, että häntä on luonnehdittu myös ohjelman tylsimmäksi ja mitäänsanomattomimmaksi hahmoksi, josta avioliitto on vienyt hehkun.

Negatiiviset kommentit eivät kuitenkaan päässeet vaikuttamaan voimakkaasti Violaan.

– Liekö se johtunut siitä positiivisten sanojen virrasta, jonka ohjelma aiheutti, tai sitten omasta lähipiiristäni sekä miehestä, joka muistutti niistä oikeasti oleellisista asioista.

Violan mukaan ei ole mitään hienompaa kuin se tunne, kun huomaa elävänsä juuri niin kuin haluaa.

– Aina on joku, jonka mielestä teet väärin, joka ei hyväksy. Ja jopa tuomitsee jyrkästi. Mutta aina on myös niitä, jotka kannustavat.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla –Miia: ”En ole ennen kokenut näin lempeää ja tervettä parisuhdetta”

IS: Ensitreffit alttarilla – sulhaset löydettiin deittipalvelusta

”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg
”Kuvaustilanteessa kisa välillämme oli täyttä totta, mutta se osattiin laittaa oikeisiin mittasuhteisiin sitten takahuoneessa. Olen itse älyttömän kilpailuhenkinen, mutta ihan hyvä häviäjä”, VOF-tuomari Anna Puu naurahtaa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Voice of Finlandin tähtivalmentajana jatkava Anna Puu rauhoittaa tahtiaan jättämällä keikkailun puoleksi vuodeksi.

Laulaja Anna Puu on kuulunut viime vuosina maamme suosituimpiin esiintyjiin. Viimeiset kaksi vuotta ja kaksi kuukautta hän onkin kiertänyt bändinsä kanssa Suomea ilman pidempiä taukoja.

Klubikeikkojen, festareiden ja konserttien lisäksi kahteen vuoteen on mahtunut muun muassa yksi kausi Voice of Finlandia sekä Vain elämää, jonka myötä keikkasettiin tuli uusia kappaleita. Koko ajan Anna on myös tehnyt uutta musiikkia.

– Tämä on ollut hulluin kaksi vuotta koskaan. Tuntuu, että en enää edes muista, mikä on tapahtunut missä kuussa ja minä vuonna. Ajantaju on ihan sekaisin, Anna kuvaili Voice of Finlandin seitsemännen kauden lehdistötilaisuudessa.

”Yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen.”

Nyt tilanteeseen on kuitenkin tulossa muutos. Anna tekee vuoden viimeisen keikkansa Tavastialla keskiviikkona, ja palaa keikkalavoille seuraavan kerran vasta ensi kesän festareilla.

Näin joulun alla Anna myöntää olevansa väsynyt. Varsinaista lomaa kevät ei kuitenkaan tule olemaan, sillä häntä työllistävät Voice of Finlandin kuvaukset, minkä lisäksi hän tekee uutta musiikkia ja levyä.

– Olen kyllä todella loman tarpeessa. Mutta yritän nyt ottaa joulunajan hemmottelun, rentoutumisen ja suolakylpyjen kannalta, ja palaan sitten freesinä vuoden alusta Voicen, Anna suunnittelee.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!