Miian blogi oli ohjelman ajan tauolla. Kuvassa Miia ja Olli.
Miian blogi oli ohjelman ajan tauolla. Kuvassa Miia ja Olli.

Miia saa taas kertoa blogissaan, kuinka avioelämä sujuu.

Alkuvuoden sarjauutuus, Ensitreffit alttarilla, päättyi alkuviikosta. Ohjelman aikana blogitaukoa pitänyt Miia jatkoi eilen Miikkulaisen-bloginsa kirjoittamista. Blogissa hän vahvistaa, että pariskunta on edelleen onnellisesti yhdessä.

– Täällä kulissien takana on matka jatkunut jo viime syksystä asti. Nyt saamme siis Ollin kanssa kertoa, että olemme edelleen yhdessä. Huh, mitä kaikkea kivaa olenkaan blogiini miettinyt ja kaikki se odottelee malttamattomana tietokoneeni muistien syövereissä. Paljon on kerrottavaa ja näytettävää, hän kirjoittaa.

Jo ohjelmassa Miia kuvaili saaneensa Ollista puolison, jollaisesta jokainen nainen unelmoi.

– Olli on kiltti ja huomaavainen ihminen. En olisi voinut parempaa toivoa. On tosi hyvä olla, Miia totesi.

Miian ja Ollin lisäksi myös Viola ja Esa päättivät jatkaa yhteistä taivaltaan. Jussi ja Pia sen sijaan päätyivät eroon.

– Tuli sellainen fiilis, että me ei olla aviopari. Ja sitten päätettiin, että ei jatketa, Jussi perusteli ohjelmassa.

Lue myös:

Ensitreffit alttarilla -parit: Ei seksiä hääyönä!

Ensitreffit alttarilla -parille ero: ”Ehkä naimisiinmeno ei ollut toiselle yhtä iso juttu”

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat: Näistä syistä Miian ja Ollin voi olla vaikeaa saada suhdetta toimimaan

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.