Miia Ezen on aikaisemmin harmitellut blogissaan, miten vaikeaa on löytää kumppania. Kuva: Milka Alanen
Miia Ezen on aikaisemmin harmitellut blogissaan, miten vaikeaa on löytää kumppania. Kuva: Milka Alanen

Miia Ezen iloitsee blogissaan uudesta rakkaastaan, joka löysi hänet Facebookista.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia Ezen kertoo blogissaan jättäneensä työnsä lentoemäntänä. Miia kirjoittaa, että syy elämänmuutokseen on se, että hän haluaa toteuttaa unelmansa ja opiskella maskeeraajaksi.

– Lentoemännän työt ovat nyt kymmenen vuoden jälkeen tauolla ensi kesään asti. On hyvin outoa ajatella, etten pääse viettämään upeita ja nauruntäyteisiä päiviä ihanien kollegojen kanssa pitkään aikaan. Elämässäni on nyt kääntynyt uusi lehti.

– En voi uskoa, että astun kohta täysin eri maailmaan ja alan opiskelemaan asioita, joista todella pidän, Miia kirjoittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Nyt tätä tyttöä viedään”

Miia kertoi elokuun alussa blogissaan myös toisesta isosta elämänmuutoksestaan. Hän kertoi tavanneensa miehen, jota hän kutsuu Ruusumieheksi. Uusimmassa blogipostauksessaan Miia pohtii, mitä sana rakkaus hänelle merkitsee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Olen elämäni aikana retkahtanut aivan älyttömän huuman valtaan vain kaksi kertaa, jos teini-iän ihastusta ei lasketa (se kesti vain kaksi viikkoa). Ensimmäinen ajatus, kun tapasin Ruusumiehen, meni kutakuinkin näin: ”Oh f***, nyt tätä tyttöä viedään!” Tiesin sen heti.

– Treffit olivat ravintolassa, ja kun käväisin siellä vessassa, laitoin ystävälleni viestin, että olen elämäni miehen kanssa treffeillä. Ja en voi uskoa, että tämä mies löysi minut Facebookista, Miia kertoo blogissaan.

Miia on julkaissut uudesta rakkaastaan kuvan, jossa näkyy vain miehen käsivarsi.

Miia avioitui Olli Laineen kanssa Ensitreffit alttarilla -kauden ensimmäisellä kaudella, mutta Olli haki avioeroa kesällä 2015.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi alkaa tänään tiistaina Avalla kello 21.00. Lue täältä, ketkä kolme paria tapaavat toisensa ensimmäisen kerran alttarilla ja menevät naimisiin.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla