Salamarakastunut pari  alkoi seurustella keväällä ja muutti juuri yhteiseen kotiin. – En usko, että löydän parempaa kuin Jari-Matti, Maisa sanoo.

Rallin MM-tähti Jari-Matti Latvala ja muun muassa Maisan ja Nikon luksusmatkat -sarjasta tuttu Maisa Torppa ovat edenneet suhteessaan vauhdikkaasti. Pariskunnan suhde alkoi huhtikuussa, ja yhteiseen kotiin he muuttivat tänä syksynä. 

– En ole koskaan edennyt suhteessa näin nopeasti. Mutta en ole ollut ikinä yhtä varma, että haluan sitoutua, Jari-Matti kertoo. 

– Minulla on sama fiilis. En usko, että löydän parempaa ihmistä kuin Jari-Matti. Minusta ei ole koskaan tuntunut samalta kuin nyt, Maisa jatkaa.

Maisa erosi poikansa Leon isästä vuonna 2014 ja päätti silloin elää itselleen. 

– Jari-Matin takia jouduin heittämään lupaukseni menemään. Koska olin niin pitkään itsenäinen, läheiseni ovat olleet huolissaan, heittäydynkö liikaa. Itse en ajattele lainkaan niin. Suhteemme on mennyt omalla painollaan, ja minusta tuntuu valtavan hyvältä, Maisa sanoo.

Jari-Matin lähipiiri on ollut suhteesta ilahtunut, mutta nopea eteneminen on herättänyt myös kysymyksiä. 

– 30-vuotiaaksi tultuani olen huomannut, että elämä on aika lyhyt. Jos jää haaveilemaan ja puntaroimaan, ei saavuta mitään. Mielestäni olemme edenneet täydellistä vauhtia. 

Lue pariskunnan koko haastattelu Me Naisten numerosta 38/2016! 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

lapsi ensin

Ensimmäinen yhteishaastattelu! Rallitähti Jari-Matti Latvala ja tv-kasvo Maisa Torppa: ”En ole ikinä ollut yhtä varma, että haluan sitoutua”...

Mua eniten ihmetyttää ettei Maisa puhu lapsestaan, onko edes koskaan hänen kanssa. Viilettää vain ympäri maailmaa. Lapsi kasvaa eikä menetetty aikaa saa ikinä millään takaisin. VArmasti myöhemmin harmittaa. Huolehtisi lapsestaan ennenkuin puhuu uusien hankkimisesta. Onko Jari-Matti seuraava yh, kun lapset hylätään..
Lue kommentti
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri, eli kammion eteisvärinä. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...