Salamarakastunut pari  alkoi seurustella keväällä ja muutti juuri yhteiseen kotiin. – En usko, että löydän parempaa kuin Jari-Matti, Maisa sanoo.

Rallin MM-tähti Jari-Matti Latvala ja muun muassa Maisan ja Nikon luksusmatkat -sarjasta tuttu Maisa Torppa ovat edenneet suhteessaan vauhdikkaasti. Pariskunnan suhde alkoi huhtikuussa, ja yhteiseen kotiin he muuttivat tänä syksynä. 

– En ole koskaan edennyt suhteessa näin nopeasti. Mutta en ole ollut ikinä yhtä varma, että haluan sitoutua, Jari-Matti kertoo. 

– Minulla on sama fiilis. En usko, että löydän parempaa ihmistä kuin Jari-Matti. Minusta ei ole koskaan tuntunut samalta kuin nyt, Maisa jatkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Maisa erosi poikansa Leon isästä vuonna 2014 ja päätti silloin elää itselleen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Jari-Matin takia jouduin heittämään lupaukseni menemään. Koska olin niin pitkään itsenäinen, läheiseni ovat olleet huolissaan, heittäydynkö liikaa. Itse en ajattele lainkaan niin. Suhteemme on mennyt omalla painollaan, ja minusta tuntuu valtavan hyvältä, Maisa sanoo.

Jari-Matin lähipiiri on ollut suhteesta ilahtunut, mutta nopea eteneminen on herättänyt myös kysymyksiä. 

– 30-vuotiaaksi tultuani olen huomannut, että elämä on aika lyhyt. Jos jää haaveilemaan ja puntaroimaan, ei saavuta mitään. Mielestäni olemme edenneet täydellistä vauhtia. 

Lue pariskunnan koko haastattelu Me Naisten numerosta 38/2016! 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

lapsi ensin

Mua eniten ihmetyttää ettei Maisa puhu lapsestaan, onko edes koskaan hänen kanssa. Viilettää vain ympäri maailmaa. Lapsi kasvaa eikä menetetty aikaa saa ikinä millään takaisin. VArmasti myöhemmin harmittaa.

Huolehtisi lapsestaan ennenkuin puhuu uusien hankkimisesta. Onko Jari-Matti seuraava yh, kun lapset hylätään..

Sisältö jatkuu mainoksen alla