Pietarsaarelainen Sara Forsberg esiintyi rennosti Ellen DeGeneresin talk show'ssa. Kuva Satu Kemppainen
Pietarsaarelainen Sara Forsberg esiintyi rennosti Ellen DeGeneresin talk show'ssa. Kuva Satu Kemppainen

Kielinainen Sara Forsberg vieraili Ellen DeGeneres Show'ssa. Pietarsaarelainen sai Elleniltä lahjaksi kameran ja jalustan.

Kielinainen Sara Forsberg, 19, vieraili Ellen DeGeneres Show'ssa viime viikolla. Jakso näytetään Yhdysvalloissa tänään maanantaina.

Ellenin nettisivuilta löytyvästä klipistä selviää, että Sara ja Ellen pelasivat talk show'ssa kielipeliä. Leikin ideana oli, että Sara havainnollisti, miltä eri kielet kuulostavat, ja Ellen yritti arvata, mikä kieli on kyseessä.

Ellen ei tunnistanut Saran matkimista kielistä edes omaa äidinkieltään ja turhautui leikkiin.

– Tämä on typerin peli, jota olen ikinä pelannut, Ellen vitsaili.

Haastattelun lopuksi Ellen lahjoitti Saralle kameran ja jalustan, kun kuuli, että Sara kuvaa videonsa ilman kunnon jalustaa.

Videoklipin Saran vierailusta näet Ellenin sivuilta.

Viime viikolla Sara allekirjoitti rahakkaan sopimuksen. MTV:n mukaan Sara aloittaa YouTube-pohjaisen mediakanavan sisällöntuottajana ja esiintyjänä. Hänen palkkansa sopimuksen ajalta on lisineen 250 000–360 000 euroa.

Kuvakaappaus: ellentv.com

Lisää Sarasta:

Kielinainen saa oman sarjan

Hautajaislaulajasta tähdeksi – kielinainen lumoaa nyt kymmenellä eri soittimella

Kielinainen Sara Forsberg: "Sain itsevarmuutta, kun laihdutin 17 kiloa"

Kielinainen Sara lauloi netissä jo vuosia sitten

Suomalaisen kielinaisen suosio karkasi käsistä – sai kaksi manageria

Suomalainen kielinainen Sara jatkaa maailmanvalloistustaan – tällä kertaa laulaen!

Kaikki vonkaavat nyt suomalaista kielinaista – jopa Joseph Gordon-Levitt fanittaa

Suomalaisen vloggaajan siansaksavideosta tuli nettihitti

 
 
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...