Talk show -emäntä Ellen DeGeneres tuskailee edelleen sitä, ettei Kate Middleton hyväksy heidän sukulaisuuttaan. Kuva: Shutterstock
Talk show -emäntä Ellen DeGeneres tuskailee edelleen sitä, ettei Kate Middleton hyväksy heidän sukulaisuuttaan. Kuva: Shutterstock

Huumorinaisena tunnettu talk show -tähti Ellen DeGeneres näyttää ottaneen missiokseen hänen ja herttuatar Catherinen sukulaissuhteen vahvistamisen.

Talk show -tähti Ellen DeGeneres paljastaa Mirrorille harminsa siitä, ettei prinssi Williamin puoliso Cambridgen herttuatar Catherine tunnusta naisten kaukaista sukulaissuhdetta.

– Hän kieltäytyy myöntämästä sitä, enkä tiedä miksi, Ellen harmittelee.

”Aion mennä Wimbledoniin ja jos serkkuni Kate on siellä, aion ottaa DNA-tiedot mukaan.”

Räväkästä huumoristaan tunnettu amerikkalaistähti vitsaileekin, että hän aikoo törmätä Kate Middletoniin heinäkuun lopulla järjestettävässä Wimbledonissa ja ottaa tapahtumassa puheeksi naisten sukulaissuhteen.

– Aion mennä Wimbledoniin, ja jos serkkuni Kate on siellä, aion kohdata hänet ja ottaa DNA-tiedot mukaan. En tiedä luuleeko hän, että vitsailen, mutta aion kohdata hänet, DeGeneres vannoo.

Ellen pyysi sukuselvityksen

Talk show -tähden ja Cambridgen herttuattaren sukulaissuhteesta uutisoitiin laajasti Katen ja prinssi Williamin häiden alla vuonna 2011, kun DeGeneres pyysi tutkimuksen sukututkimusseuralta.

Tuolloin Tom Champoux The New England Historic Genelogical Societystä vastasi DeGeneresille, että sukututkimuksessa tosiaan selvisi Ellenin liittyvän Kateen Sir Thomas Fairfaxin ja hänen vaimonsa Agnes Gascoignen kautta.

Champouxin mukaan myös Kate on sukua heille. Hän ja Ellen ovat kaukaisia serkkuja viidennessätoista polvessa – mutta serkkuja joka tapauksessa, totesi Champoux.

Tiesitkö, että Kate Middleton on sukua myös omalle puolisolleen. Hän ja prinssi William ovat nimittäin pikkuserkkuja viidennessätoista polvessa. Kuva: Shutterstock
Tiesitkö, että Kate Middleton on sukua myös omalle puolisolleen. Hän ja prinssi William ovat nimittäin pikkuserkkuja viidennessätoista polvessa. Kuva: Shutterstock

Muitakin julkkissukulaisia

Vuosien varsilla brittilehdistä on innokkaasti raportoitu myös muista yllättävistä sukujuurista, joita Cambridgen herttuattarella on. Katen on sanottu olevan kaukaisia serkuksia Madonnan ex-miehen, elokuvaohjaa Guy Ritchien kanssa.

Kate on kaukaista sukua myös näyttelijä Helena Bonham Carterin kanssa.

 

Lähteet: Daily Mail, People, CBS News

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaani personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne oli hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavotteita, jotka saavutettua repsahdan. 

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensiviikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.

 

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Juttua muokattu 19.1.2018 klo 8.28: Korjattu sitaattia, jossa Niklas puhuu flimmeristä.