Jouni Harala
Jouni Harala

Elinaan yhdistetty tamperelaismies on hänen hyvä ystävänsä.

Poliitikko Ilkka Kanervan kihlattu, sovelluspäällikkö Elina Kiikko kiistää salasuhteen tamperelaiseen mieheen. 7 päivää -lehti uutisoi, että kaksikolla on romanttinen suhde, sillä heidät on nähty yhdessä Tampereen yössä.

– Juttuun ei liity mitään dramatiikkaa. Kyseinen mies on hyvä ystäväni. Minun ja Ilkan suhteessa ei ole säröä, Elina kommentoi Me Naisille.

Elina kertoo viettäneensä aikaa miehen kanssa sekä Tampereella että Helsingissä, mutta vain ystävinä. 

– Minulla ja Ilkalla on molemmilla omia ystäviä. Ikävät huhut ovat aina riski, kun liikkuu toisen miehen kanssa julkisilla paikoilla. Mutta enhän minä neljän seinän sisälläkään voi pysytellä.

Myös Ilkka Kanerva haluaa laittaa pisteen huhuille. 

– Asian käsittelyyn ei kannata käyttää enempää energiaa. Spekulointi voidaan lopettaa tähän, Ilkka sanoo.

Keskustelua on herättänyt myös se, että Elina on esiintynyt julkisilla paikoilla ilman kihlasormusta. Elinan mukaan siihenkin on yksinkertainen selitys.

– En muutenkaan käytä sormusta. En ole käyttänyt koko suhteemme aikana. Kyse on vain mukavuussyistä. 

Pariskunnan suunnitelmissa viettää yhteinen juhannus.

– Tarkoituksenamme on lähteä Ilkan kanssa mökille, Elina sanoo.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.