Räppäri Elastinen sukkuloi hyväntuulisena Linnan tungoksessa. ”Tämä on upea tapa päättää hieno vuosi. Tammikuussa pidän lomaa ja lähden jonnekin lämpimään lomalle. Keväällä julkaisen uuden levyn”, mies päivitti. Kuva: Jonna Öhrnberg
Räppäri Elastinen sukkuloi hyväntuulisena Linnan tungoksessa. ”Tämä on upea tapa päättää hieno vuosi. Tammikuussa pidän lomaa ja lähden jonnekin lämpimään lomalle. Keväällä julkaisen uuden levyn”, mies päivitti. Kuva: Jonna Öhrnberg

Räppäri Elastinen asteli Linnaan tyylikkäässä mustassa puvussa. ”Mietin miten yllätän pukeutumisellani. Yllätys on se, etten tullut lenkkareissaa vaan pukeuduin klassisesti.”

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho sukkuloi Linnan tungoksessa muotisuunnittelija Tom Fordin puvussa.

– Hän on lempisuunnittelijoitani. Tiedän, että monet odottivat, mitä yllättävää pistän päälleni. Mietin sitä itsekin ja päädyin siihen, että suurin yllätys on, etten tule paikalle lenkkareissa vaan klassisen tyylikkäässä puvussa.

Elastinen oli tyytyväinen asuvalintaansa.

– Olen oikein odottanut syytä, että saan pukeutua hyvin. Kutsu Linnaan oli hyvä tilaisuus satsata laadukkaaseen pukuun.

Kiireinen mies kertoi työskennelleensä myös itsenäisyyspäivänä ennen juhliin lähtöä.

– Olin aamupäivän studiossa. Se teki minulle hyvää, sain kanavoitua hyvää latausta ja energiaa. Olen Linnassa ensimmäistä kertaa, tämä on iso päivä minulle.

Elastinen ei malttanut lopettaa työntekoa myöhemminkään.

– Esiinnyn Hotelli Kämpin virallisilla jatkoilla. Tätä ei kukaan tiennyt aiemmin, hän paljasti.

Hyväntuulinen mies kertoi seuranneensa aiempina vuosina itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia televisiosta.

– Olen tuijottanut juhlia enemmän sivusilmällä ja tarkemmin silloin, kun ystäväni Cheek oli vieraana. Tämä on hieno ja arvokas perinne.

Elastinen odotti ennakkoon eniten kiekkolegenda Teemu Selänteen tapaamista.

– Otin alkumaljat Teemun ja Saku Koivun kanssa. Heidän näkemistään odotin paljon, ja kaikki toiveet täyttyivät! Oli mieletöntä, kun Teemu sanoi odottaneensa minun tapaamistani, mies fiilisteli.

Lue kaikki jutut Linnan juhlista täältä.

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.

 

Minttu Murphy-Kaulanen kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan, ettei Rianna-tyttären neuvolakäynti sujunut toivotusti.

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen, 37, kirjoittaa Kauppiaanrouva-blogissaan siitä, miten suuri huoli voi lapsesta olla. Minttu huolestui, kun kävi tällä viikolla neuvolassa hänen ja tv:stä tutun kauppias Sampo Kaulasen, 38, Rianna-tyttären kanssa.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta, kun ajattelen asiaa saa mut voimaan fyysisesti niin pahoin. Tiedän järjellä, että olisi meillä kaiketi muitakin oireita, jos vakavasta sydänoireesta olisi kyse, mutta ei se minun tunnetta paranna,  Minttu kirjoittaa blogissaan.

”Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää.”

Minttu kertoo kirjoituksessaan pohtineensa myös rokotuksia. Lisäksi hän miettii, että huoli lapsista helpottaa tuskin koskaan. Mintulla on kolme tytärtä ja yksi bonuslapsi, joka on Sampon edellisestä avioliitosta.

– Mä rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta tai vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtälainen. 

Kokemusta kahdesta keskenmenosta

Tänä syksynä Minttu ja Sampo kertoivat Me Naisten haastattelussa, ettei yhteisen lapsen saaminen ollut itsestäänselvää. Ennen yhteisen Rianna-tyttären syntymää Minttu koki kaksi keskenmenoa. Molemmat olivat niin sanottuja tuulimunaraskauksia.

”Pohdin, haluanko tätä todella.”

– Pettymys ja suru oli suuri. Erityisesti siksi, että tiesin Sampon toivovan lasta kiihkeästi. Halusin suoda sen hänelle. Aloin väkisinkin miettiä, olenko jo liian vanha koko touhuun. Pohdin, haluanko tätä todella, Minttu kertoi haastattelussa tänä syksynä.