Elastinen piti kuvauksissa kiinni liikkumisestaan, joten hän kävi juoksemassa lenkin joka aamu. ”Muuten elämä siellä oli kaukana arjestani. En meinannut edes malttaa mennä nukkumaan kymmenen päivän aikana.” Kuva: Sakari Majantie
Elastinen piti kuvauksissa kiinni liikkumisestaan, joten hän kävi juoksemassa lenkin joka aamu. ”Muuten elämä siellä oli kaukana arjestani. En meinannut edes malttaa mennä nukkumaan kymmenen päivän aikana.” Kuva: Sakari Majantie

Rap-artisti Elastinen ei selvinnyt kuivin silmin Vain elämää -ohjelmassa.

Elastinen kertoi herkistyneensä Vain elämää -ohjelman kuvauksissa monta kertaa.

– Herkistyn helposti, sillä musiikki puhuttelee minua fyysisesti. Riittää, että viulu soi hienosti taustalla. Ensin karvat nousevat pystyyn, sitten tulee kyynel silmään. Herkistelin kuvauksissa jatkuvasti, ja varsinkin omana päivänäni liikutuin todella isosti, Elastinen kertoi Me Naisille.

Ohjelman tekeminen oli muutenkin merkittävä kokemus. Muusikko-näyttelijä Vesa-Matti Loiri teki Elastiseen suuren vaikutuksen.

– Vesku oli koko lauman johtaja ja otti kaikki lämpimästi vastaan. Vesku on tyyppinä sellainen, että yksi oikea sana häneltä laukaisee aina jännityksen välittömästi, Elastinen ylisti.

Elastinen kertoi ystävystyneensä kuvauksissa etenkin Apulannan keulakuvan Toni Wirtasen sekä PMMP-yhtyeestä tutun laulaja Paula Vesalan kanssa.

– En tuntenut Paulaa entuudestaan. Olimme ehkä heittäneet joskus yläfemmat bäkkärillä, mutta yhtäkkiä meistä tulikin todella hyvät kaverit ja olemme olleet tiiviisti yhteydessä kuvausten jälkeen.

Paulan päivää ja PMMP:n biisin versioimista Elastinen pitää kuitenkin ohjelman vaikeimpana.

– PMMP:n levyllä ei ole kauhean paljon positiivissävytteisiä biisejä, joten minun piti kaivaa sieltä oma kulmani. Oo siellä jossain mun  -biisi oli haastavin kaikista, mutta siitä tuli kuitenkin yksi parhaista. Vedän sitä aivan varmasti jatkossa keikoilla – jos vain yleisö on kanssani samaa mieltä.

Kuuntele lyhyt näyte Elastisen PMMP-versiosta täältä.

Lue Me Naisten kaikki Vain elämää -jutut täältä.

Lue myös:

Elastinen sai Mersu-geenin isältään: kruisailee yli 100 000 euron maasturilla

Elastinen ihmissuhteista: "Kaikki riippuu omasta tahdosta"

Rosa Meriläisellä on aina aikaa seksille ja itsetyydytykselle. Kuva: Milka Alanen

Kirjailija Rosa Meriläinen suhtautuu omaan seksuaalisuuteensa mutkattomasti. Hän masturboi päivittäin ja suosittelee sitä muillekin.

Seksistä puhuminen on ollut kirjailija Rosa Meriläiselle aina luonnollista. Nykyään hän pitää Lipstick Mafia -podcastia, jossa seksistä ja seksuaalisuudesta pyritään puhumaan avoimesti ja suoraan – Rosalle tyypilliseen tapaan.

– Olen kotona paljon alasti. Silloin näkee oman kehonsa monesta kulmasta ja oppii pitämään siitä, hän kertoo.

– Olen luonteeltani avoin ja puhelias ja olen pystynyt puhumaan suoraan seksistä miesten kanssa jo teininä. Ikääntyminen auttaa siinä, että toiveistaan osaa kertoa entistä paremmin.

”Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä.”

Rosa erosi juontaja Simo Frangénista alkuvuonna. Nyt hän on kihloissa toimittaja Tuomas Murajan kanssa. Koko aikuisikänsä aikana Rosa ei ole koskaan ollut sinkku.

– Olen seurustellut 17-vuotiaasta asti enkä osaa olla yksin. Minun on pakko saada koskettaa toista ihmistä ja nukkua toisen kanssa. Ajattelen, että onnellista parisuhdetta on vaikeaa ylläpitää ilman seksiä. Sille pitää löytyä aikaa.

”Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan.”

Myös itsetyydytys on Rosa Meriläisen mukaan tärkeä osa seksuaalisuutta. Hän ottaa sille aikaa päivittäin.

– Ajattelen, että masturbointi on konkreettinen rakkauden teko itseä kohtaan. Jos minulla on kiire, mieluummin masturboin kuin meikkaan. Siitä tulee hyvä ja hehkuva olo, hän kuvailee.

Rosa kertoo tietoisesti treenaavansa lantionpohjan lihaksiaan.

– Treenaan vaginapainonnostoa ja nostan esimerkiksi ketsuppipulloa. Olen opiskellut asiaa netistä.

Treenien ansiosta Rosa on oppinut olemaan paremmin läsnä omassa kehossaan.

– Pystyn saamaan orgasmin ajatuksen voimalla sekunneissa. Olen saanut orgasmin myös suudellessa. Pystyn säätelemään sen kestoa ja pitkittämään sitä.

Lue koko Rosan haastattelu torstaina ilmestyvästä Me Naisten numerosta 43/17.

Manuelalla ja Tuurella on kummallakin lapsia edellisistä liitoistaan.

Muusikko Tuure Kilpeläinen, 47, ja taitelija Manuela Bosco, 35, seurustelevat, kertoo Voice.

– Ollaan yhdessä. Kyllä, Manuela kertoo Voicen mukaan.

Manuela erosi entisestä puolisostaan Kasmir Baltzarista kesäkuussa. Manuelalla ja Kasmirilla on kaksi yhteistä lasta Sahara-tytär ja Otava-poika. Sahara on syntynyt vuonna 2014 ja Otava vuonna 2016.

Myös Tuure on eronnut ja hänellä on ex-puolisonsa kanssa kaksi lasta.

Manuela ja Kasmir antoivat Me Naisille yhteishaastattelun keväällä 2016. Pääset lukemaan sen tämän linkin kautta.