Elastinen päivittää autonsa menestyksen mukaan. Kuva: Panu Pälviä
Elastinen päivittää autonsa menestyksen mukaan. Kuva: Panu Pälviä

Elastinen esitteli autonsa Teknavi-ohjelmassa. Hän päivittää autonsa aina menestyksen mukaan.

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 33, esitteli MTV3:n Teknavi-ohjelmassa autonsa. Räppäri on henkeen ja vereen Mersu-miehiä ja ajaa tällä hetkellä mustalla Mersu-maasturilla.

– Vietti Mersuihin on periytynyt isältäni. Tämä Mercedes Benz GL 350 CDI BlueTec 4Matic on neljäs tai viides Mersuni, mutta ensimmäinen maasturini, Elastinen esitteli ohjelmassa.

Räppäri ei kertonut ohjelmassa autonsa hintaa, mutta mikäli maasturi on vuosimallia 2013, sen hinta on ollut uutena noin 117 000 euroa ilman lisävarusteita.

"Myös Cheek on nykyään Mersu-miehiä"

Elastinen ja muut räppärit eivät kuulemma nokittele toisiaan autoilla, mutta kutsuvat toisensa aina katsomaan, jos joku on hankkinut uuden menopelin.

– Viimeksi kävin katsomassa Cheekin autoa. Hän on kans nykyään Mersu-miehiä. Ainakin minun kaveriporukassani kaikki on lähtenyt samasta pisteestä – ensin oli syyhkyt autot ja isot unelmat, ja nyt on isot autot ja isot unelmat, Elastinen sanoi.

Räppäri kuvaili ohjelmassa ensimmäisiä autojaan "rupuisiksi" ja "vanhoiksi". Hiljalleen hän alkaa olla tyytyväinen siihen, millaisia autoja pystyy hankkimaan. Auto päivittyy aina menestyksen mukaan.

– Mikä vuosi nyt ikinä onkaan, niin hankin sitä vuosimallia.

Auto on Elastiselle senkin takia tärkeä, että hän saa siellä paljon biisi-ideoita. Uusimman levyn kertosäkeistäkin suurin osa on syntynyt Mersun ratissa. Kuskina Elastinen kuvaili olevansa tosi rauhallinen ja kokenut.

– Oon luultavasti peruuttanut enemmän kuin sä oot ajanut, räppäri nauroi.

Voit katsoa, miltä Elastisen auto näyttää täältä. Räppärin osuus alkaa noin 6 minuutin kohdalla.

Lue myös:

Elastinen: "Minulla on 2–3 huonoa päivää vuodessa"

Elastinen: "En ota paineita seurustelusta tai jälkikasvusta"

Elastinen avaa oman kuntosalin: saako sieltä tällaisen vartalon?