Elastinen päivittää autonsa menestyksen mukaan. Kuva: Panu Pälviä
Elastinen päivittää autonsa menestyksen mukaan. Kuva: Panu Pälviä

Elastinen esitteli autonsa Teknavi-ohjelmassa. Hän päivittää autonsa aina menestyksen mukaan.

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 33, esitteli MTV3:n Teknavi-ohjelmassa autonsa. Räppäri on henkeen ja vereen Mersu-miehiä ja ajaa tällä hetkellä mustalla Mersu-maasturilla.

– Vietti Mersuihin on periytynyt isältäni. Tämä Mercedes Benz GL 350 CDI BlueTec 4Matic on neljäs tai viides Mersuni, mutta ensimmäinen maasturini, Elastinen esitteli ohjelmassa.

Räppäri ei kertonut ohjelmassa autonsa hintaa, mutta mikäli maasturi on vuosimallia 2013, sen hinta on ollut uutena noin 117 000 euroa ilman lisävarusteita.

"Myös Cheek on nykyään Mersu-miehiä"

Elastinen ja muut räppärit eivät kuulemma nokittele toisiaan autoilla, mutta kutsuvat toisensa aina katsomaan, jos joku on hankkinut uuden menopelin.

– Viimeksi kävin katsomassa Cheekin autoa. Hän on kans nykyään Mersu-miehiä. Ainakin minun kaveriporukassani kaikki on lähtenyt samasta pisteestä – ensin oli syyhkyt autot ja isot unelmat, ja nyt on isot autot ja isot unelmat, Elastinen sanoi.

Räppäri kuvaili ohjelmassa ensimmäisiä autojaan "rupuisiksi" ja "vanhoiksi". Hiljalleen hän alkaa olla tyytyväinen siihen, millaisia autoja pystyy hankkimaan. Auto päivittyy aina menestyksen mukaan.

– Mikä vuosi nyt ikinä onkaan, niin hankin sitä vuosimallia.

Auto on Elastiselle senkin takia tärkeä, että hän saa siellä paljon biisi-ideoita. Uusimman levyn kertosäkeistäkin suurin osa on syntynyt Mersun ratissa. Kuskina Elastinen kuvaili olevansa tosi rauhallinen ja kokenut.

– Oon luultavasti peruuttanut enemmän kuin sä oot ajanut, räppäri nauroi.

Voit katsoa, miltä Elastisen auto näyttää täältä. Räppärin osuus alkaa noin 6 minuutin kohdalla.

Lue myös:

Elastinen: "Minulla on 2–3 huonoa päivää vuodessa"

Elastinen: "En ota paineita seurustelusta tai jälkikasvusta"

Elastinen avaa oman kuntosalin: saako sieltä tällaisen vartalon?

– Olen tehnyt itselleni kylmästi selviytymisstrategian, sillä minulla ei ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Romahtaa tai selvitä, Anne Kukkohovi sanoi Me Naisten haastattelussa ystävänsä Teri Niitin poismenon jälkeen. Kuva: Jouni Harala

Anne Kukkohovi kertoo sosiaalisessa mediassa, että hänen äitinsä on kuollut.

Juontaja ja malli Anne Kukkohovi kertoo Facebookissa, että hänen äitinsä on menehtynyt.

Kukkohovi kirjoittaa, että hänen äitinsä diagnoosista on kulunut kymmenen kuukautta.

– Se sama päivä kuin Teri menehtyi. Syyskuu Pariisissa 2016 olimme yhdessä ensimmäisellä ja viimeisellä matkallamme. Meillä oli kivaa, juoksimme sadetta pakoon ja flirttailimme miesten kanssa. Tänään minusta tuli äiditön tytär. 23.10. kello 8.10. R.I.P. rakas äiti, Kukkohovi suree menetystään Facebookissa.

Hänen ystävänsä, stylisti Teri Niitti kuoli vain 43 vuoden ikäisenä tammikuussa 2017. Kukkohovi kertoi sen jälkeen Me Naisille, kuinka parikymmentä vuotta kestänyt ystävyys Terin kanssa oli hänen henkireikänsä. Tuolloin hän kertoi myös joutuneensa tekemään järjestelyjä, jotta voisi olla kuluvan vuoden aikana sairastuneen omaisensa tukena toisessa kaupungissa.

Kukkohovi kertoi Facebookissa syyskuussa vierailevansa Vaasan keskussairaalassa. Toisessa syyskuisessa päivityksessään hän kertoi vievänsä äidille sairaalaan proteiinilettuja. Lokakuussa hän kertoi vierailleensa Vaasan sairaalan saattohoito-osastolla.

Maria Veitola on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman tuomareista. Kuva: Sanoma-arkisto / Jonna Öhrnberg

”Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää, että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana”, Veitola kommentoi.

Laulaja Tomi Metsäketoa ei nähty eilisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä. Katsojille Metsäkedon hyllyttäminen ohjelmasta ei näkynyt erityisen silmiinpistävästi. Myös Ilta-Sanomien haastattelemat ohjelman muusikot totesivat, että tunnelma kuvauksissa oli samanlainen kuin ennenkin.

Ohjelman yksi tuomareista Maria Veitola kertoi IS:lle olevansa tyytyväinen siihen, ettei Metsäketoa enää nähdä ohjelmassa.

– Mun mielestä kaikelle tuollaiselle pitää olla nollatoleranssi. Kyllä se tavallaan olis ollut aika räikeää – varsinkin nyt, kun on ollut tuo Me too -kampanja – että ihminen, josta liikkuu paljon kertomuksia naisten huonosta kohtelusta, olisi jatkanut mukana. On varmaan hänellekin parasta, että hän ei ole tässä enää, Veitola kertoi.

”Kaikella tuollaisella” Veitola viittaa syytöksiin, joita julkisuudessa on esitetty Metsäketoa kohtaan. Viime torstaina Seiska uutisoi, että viisi naista syyttää Metsäketoa sopimattomasta käytöksestä.

Sivuun tuotantorauhan takaamiseksi

MTV3-kanava tiedotti lauantaina hyllyttävänsä Metsäkedon ohjelman tulevista jaksoista. Kanava kertoi tiedotteessaan haluavansa taata tuotantorauhan.

Viikonloppuna Metsäketo kommentoi poisjääntiään ohjelmasta Facebook-sivullaan ja lähettämässään tiedotteessa. Kirjoituksessaan hän kertoo työkiireistään, isänsä kuolemasta, kärkkäästä naisseuran hakemisesta, stressistä, vauhtisokeudesta ja juhlimisesta, joka on hänen sanojensa mukaan välillä karannut käsistä.

Hän myönsi hakeneensa naisseuraa ”joskus liiankin suurella yksipuolisella tahdonvoimalla” ja ”olleensa monille ihmisille öykkärimäinen”. Samalla hän pyytää anteeksi.

– Jos voisin kääntää kelloa taaksepäin, niin sen myös tekisin. Tiedän, että anteeksianto on vaikeaa, mutta sitä nyt tässä kuitenkin hartaasti toivon, Metsäketo kirjoitti.

#MeToo

Parin viime viikon ajan julkisuudessa on keskusteltu paljon häirinnästä, ahdistelusta ja asiallisen kohtelun rajoista. Syynä on Me too -kampanja, jonka tarkoituksena on tehdä näkyväksi, kuinka yleistä seksuaalinen häirintä on.

Myös Me Naiset on kirjoittanut kuluneen viikon aikana useita juttuja aiheesta. Lue ne kaikki tämän linkin takaa

Jo riittää!

IS: Maria Veitola kommentoi Tomi Metsäkedon jäämistä pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta: ”Varmaan hänellekin parasta”

Todisteet Metsäketoa vastaan ovat niin laajat ja vakuuttavat, että puolustelijat eivät joko tiedä keissistä mitään, tai eivät yksinkertaisesti halua tasa-arvoa tähän maailmaan. Sikailu naisia (ja ketä tahansa kohtaan) on kuvottavaa! Hyssyttely ja toisaalle katsominen taas on sikailun mahdollistamista. Moinen käytös tulee tuomita ja teilata niin monta kertaa, että se loppuu. Kiitos, Maria, rohkeudestasi!
Lue kommentti