Elastinen päivittää autonsa menestyksen mukaan. Kuva: Panu Pälviä
Elastinen päivittää autonsa menestyksen mukaan. Kuva: Panu Pälviä

Elastinen esitteli autonsa Teknavi-ohjelmassa. Hän päivittää autonsa aina menestyksen mukaan.

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 33, esitteli MTV3:n Teknavi-ohjelmassa autonsa. Räppäri on henkeen ja vereen Mersu-miehiä ja ajaa tällä hetkellä mustalla Mersu-maasturilla.

– Vietti Mersuihin on periytynyt isältäni. Tämä Mercedes Benz GL 350 CDI BlueTec 4Matic on neljäs tai viides Mersuni, mutta ensimmäinen maasturini, Elastinen esitteli ohjelmassa.

Räppäri ei kertonut ohjelmassa autonsa hintaa, mutta mikäli maasturi on vuosimallia 2013, sen hinta on ollut uutena noin 117 000 euroa ilman lisävarusteita.

"Myös Cheek on nykyään Mersu-miehiä"

Elastinen ja muut räppärit eivät kuulemma nokittele toisiaan autoilla, mutta kutsuvat toisensa aina katsomaan, jos joku on hankkinut uuden menopelin.

– Viimeksi kävin katsomassa Cheekin autoa. Hän on kans nykyään Mersu-miehiä. Ainakin minun kaveriporukassani kaikki on lähtenyt samasta pisteestä – ensin oli syyhkyt autot ja isot unelmat, ja nyt on isot autot ja isot unelmat, Elastinen sanoi.

Räppäri kuvaili ohjelmassa ensimmäisiä autojaan "rupuisiksi" ja "vanhoiksi". Hiljalleen hän alkaa olla tyytyväinen siihen, millaisia autoja pystyy hankkimaan. Auto päivittyy aina menestyksen mukaan.

– Mikä vuosi nyt ikinä onkaan, niin hankin sitä vuosimallia.

Auto on Elastiselle senkin takia tärkeä, että hän saa siellä paljon biisi-ideoita. Uusimman levyn kertosäkeistäkin suurin osa on syntynyt Mersun ratissa. Kuskina Elastinen kuvaili olevansa tosi rauhallinen ja kokenut.

– Oon luultavasti peruuttanut enemmän kuin sä oot ajanut, räppäri nauroi.

Voit katsoa, miltä Elastisen auto näyttää täältä. Räppärin osuus alkaa noin 6 minuutin kohdalla.

Lue myös:

Elastinen: "Minulla on 2–3 huonoa päivää vuodessa"

Elastinen: "En ota paineita seurustelusta tai jälkikasvusta"

Elastinen avaa oman kuntosalin: saako sieltä tällaisen vartalon?

Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS
Avicii eli Tim Bergling. Kuva: Instagram/Avicii via REUTERS

”Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni”, Goldberg kirjoittaa.

Eilen illalla maailma sai järkyttyä suru-uutisesta, jonka mukaan yksi viime vuosien suosituimmista DJ-lahjakkuuksista Avicii, eli Tim Bergling, on kuollut. Lähteiden mukaan Bergling löydettiin kuolleena Masqatista, Omanista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Bergling oli vain 28-vuotias.

Fanit, työkaverit ja läheiset ovat olleet murheen murtamia uutisesta. Some on täyttynyt osanotoista ja muisteloista. Nyt myös Berglingin ex-tyttöystävä Emily Goldberg on muistanut edesmennyttä tähteä sosiaalisessa mediassaan. Hän aloittaa sydäntäsärkevän muistokirjoituksessaan Aviciin Enough is enough -kappaleen lyriikoilla:“Come on babe, don’t give up on us. Choose me, and I’ll show you love.”

– Nämä ovat sanoituksia kappaleesta, jonka Tim kirjoitti minulle. Toivon, että olisin voinut elää sanojen mukaan. Niiden kahden vuoden ajan, jotka olimme yhdessä, hän oli läheisin uskottuni ja paras ystäväni, Goldberg kirjoittaa.

Hän kertoo, että uutinen Bergligin kuolemasta on edelleen niin shokeeraava, että sitä on vaikea käsittää todeksi.

– Herättäkää minut, kun kaikki tämä on ohi, koska tämä ei voi olla totta.

Goldberg julkaisi kirjoituksen ohessa lukuisia kuvia Berglingistä.

Myös Ruotsin kuningasperhe on ilmoittanut surevansa esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä esiintynyttä tähteä. Suomalainen dj-tähti ja musiikkituottaja Darude eli Ville Virtanen esitti surunvalittelunsa Twitterissä.

Bergling oli yksi 2010-luvun menestyneimpiä edm-artisteja. Hän teki yhteistyötä maailmanluokan tähtien, kuten Madonnan, Coldplayn, Wycleaf Jeanin ja Robbie Williamsin kanssa.

Viime vuosina Bergling joutui perumaan useita keikkojaan vakavien mielenterveysongelmien vuoksi. Vuonna 2016 Bergling ilmoitti lopettavansa keikkailun, mutta jatkavansa musiikin tekemistä.

Tilaajille
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen
Mika Myllyaho kouluttautui ensin autonasentajaksi. Oma ala, teatteri, löytyi vasta mutkien kautta. ”Olin kuin uskoon tullut, jokin iso ovi aukesi edessäni.” Kuva: Juha Salminen

Ohjaaja Mika Myllyaho kärsi nuorena paniikkihäiriöstä, mutta oppi elämään sen kanssa, kun oma ala löytyi. – Muistan miten helpottavaa oli saada diagnoosi ja tulla viimein ymmärretyksi.

Ohjaaja ja Kansallisteatterin johtaja Mika Mylly­aho, 51, ei meinaa mahtua teatterinsa pienimmän näyttämön, Omapohjan, katsomopenkkiin. Pitkät koivet näyttävät jatkuvan kolmosriviltä aina seuraavan rivin yli ensimmäisille tuoleille asti,...