Uuden kappaleen julkaissut räppäri tyytyy vielä toistaiseksi Rähinä-perheeseensä, mutta aikuisuus kolkuttelee jo ovella.

Metro Helsingin toimittajat kysyivät Suomen positiivisimmalta mieheltä Elastiselta eli Kimmo Laiholta, 33, haaveileeko hän jo perhe-elämästä.

– Aikuisuus kolkuttelee ovella. Katsotaan jossain vaiheessa, ei sitä tiedä. Tällä hetkellä Rähinä on sellainen yhteisö, jonka puolesta teen samanlasia asioita kuin jotkut perheensä, hän vastasi.

Rähinä on Elastisen ja hänen kavereidensa perustama levy-yhtiö, jonka artisteja ovat muun muassa Iso H, Brädi ja Uniikki.

Sanoma pimeimpään vuodenaikaan

Elastinen julkaisi uuden Eteen ja ylös -kappaleen maanantaina. Biisi on ehtaa Elastista: positiivinen ja kannustava.

– Se ei ole klubihitti, mutta siinä on sanoma. Haluan tuoda sen esille pimeimpään vuodenaikaan. Olen tyytyväinen, jos ihmiset saavat kappaleesta saman kuin minä, Elastinen kertoo haastattelussa.

Katso koko haastattelu Metro Helsingin videolta.

Lue myös:

Elastinen myöntää: Mimmit ja mammona sekoittivat pään

Vaihtoiko Elastinen tyylilajia? Kuuntele uutuusbiisi ja päätä

Vain elämää -mysteeri: naiset himoitsevat mammanpoikaa

Elastinen ihmissuhteista: "Kaikki riippuu omasta tahdosta"

Kaikki tietävät Suomen oman jäämiehen, F1-mestari Kimi Räikkösen. Mutta kuinka hyvin sinä hänet tunnet? Tee testi!

Jutun lähteenä käytetty 16.8. ilmestynyttä Kari Hotakaisen kirjoittamaa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjaa (Siltala).

Tilaajille
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala
Henkilökohtaiset avustajat Linda Laaksonen (vas.) ja Tiia Dahlqvist lähtevät Jaanan kanssa syyskuussa MM-kisoihin Yhdysvaltoihin. Mukaan lähtee tietenkin myös Legolas-hevonen. Kuva: Jouni Harala

Jaana Kivimäki halvaantui, kun hevoskuljetusauton lastaussilta katkaisi hänen selkärankansa. Ensin Jaana oli katkeroitua, mutta sitten hän päätti selviytyä.

Punaisen omakotitalon oven avaa hymyilevä emäntä. Vaikka kello on vasta yksitoista, Jaana Kivimäki , 44, on ehtinyt jo paljon. Hän on herännyt kuudelta, ruokkinut hevosensa ja ajanut 25 kilometrin päähän ratsastushallille...