Elastinen muistelee Fintelligens-aikoja seuraavassa Vain elämää -jaksossa: "Viikolla oli aikaa olla täynnä itseään." Kuva: Rähinä Records
Elastinen muistelee Fintelligens-aikoja seuraavassa Vain elämää -jaksossa: "Viikolla oli aikaa olla täynnä itseään." Kuva: Rähinä Records

Elastinen kertoo Vain elämää -päivänään, että suosio sekoitti hänen päänsä heti ensimmäisen Fintelligens-levyn jälkeen.

Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 33, kertoo Vain elämää -päivänään, että menestys sekoitti hänen päänsä hetkeksi.

– Saatiin kutsuja bileisiin ja oltiin keskipisteenä. Se aiheutti sen, että tuli mimmejä, tuli mainetta. Se oli hämmentävää, Elatinen kertoo jaksossa.

Fintelligens (Iso H ja Elastinen) julkaisi esikoisalbuminsa Renesanssin vuonna 2000, ja kaksikon varsinainen läpimurtobiisi oli vuonna 2001 julkaistu Heruuks?. Sen jälkeen Elastisella riitti kysyntää.

– Kun ihmisiä alkoi kiinnostaa, ja kaikki tuli juttelee, se teki mulle aika ihmeellisiä juttuja. Oon avoimesti myöntänyt, että suosio sekoitti pään heti ensimmäisen levyn jälkeen. Keikat olivat viikonloppuisin, joten viikolla oli aikaa olla aika täynnä itseään, Elastinen muistelee ohjelmassa.

Elastisen mukaan hänen lapsuudenystävänsä ja perheensä palauttivat hänet kuitenkin takaisin maan pinnalle. Erityisesti äiti on aina ollut Elalle hyvin tärkeä. Lue lisää täältä.


Elastisen mukaan räppärit saavat keulia omaisuudellaan, jos sen on saavuttanut omalla työllään. Kuva: Nelonen

Räppäriden keulimisessa omat sääntönsä

Toni Wirtanen ihmettelee jaksossa, miksi räppäreiden pröystäily naisilla, vaatteilla, autoilla, kelloilla ja muulla omaisuudella on niin sallittua. Elastinen selittää sen liittyvän hip hop -kulttuurin kilpailuhenkisyyteen ja siihen, että musiikki on alun perin lähtöisen köyhältä alueelta Bronxista.

– Ne joilla, on jo syntyessään suuri sukunimi tai rahaa taustalla, eivät voi keulia ja olla uskottavia. Mutta jos rahan on tehnyt räppäämällä, se on täysin oikeutettua leveillä, eikä kukaan toinen räppäri voi sitä kyseenalaistaa, Elastinen selittää.

Vain elämää, Elastisen jakso Nelosella pe 16.10. klo 20. Elastisen jakson voi katso myös ennakkoon Ruutu+:sta.

Lue myös:

Elastinen paljastaa salatun puolensa: piilotteli asiaa 20 vuotta

Elastisen äiti mukana Vain elämää -ohjelmassa

Miksi Vain elämää -ohjelmassa ei enää juoda alkoholia?

Elastinen: "En ota paineita seurustelusta tai jälkikasvusta"

Elastinen: "Minulla on 2–3 huonoa päivää vuodessa"

Elastinen: "Liikutuin todella isosti"

 

Katso videot:

Katso Elastisen ja Paula Vesalan Oo siellä jossain mun -duetto kokonaan

Elastinen esitti ensi kertaa Nauravan kulkurin

Vesa-Matti Loirin tulkinta Armo-kappaleesta pysäytti kaikki - katso koko esitys 

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.