Elastinen on perheineen viihtynyt uudessa kodissaan, jonka valmistumista seurattiin Laurin talot -ohjelmassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Elastinen on perheineen viihtynyt uudessa kodissaan, jonka valmistumista seurattiin Laurin talot -ohjelmassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Räppäri Elastinen on puolivuotiaan pojan isä.

Räppäri Elastinen alias Kimmo Laiho, 36, sai esikoispoikansa helmikuussa.

– Tosi hyvin on mennyt. Ei tämä niin erilaista ole ollut. Kesän keikat ovat olleet fantastisia, eikä väsytä yhtään, hän kuvaili ensimmäistä kesäänsä isänä.

Balmuirin brändiliikkeen avajaisissa keskiviikkona piipahtanut muusikko on tehnyt vauvanhoidon lomassa uutta musiikkia.

– Intohimo musaan on säilynyt, eli kaikki on siltä osin ennallaan.

Elastinen ja Cheek alias Profeetat sekä Paleface äänittivät juuri uuden Pipefest-sinkun, ja Elastinen odotti innokkaana Profeettojen keikkaa Tampereen Blockfesteillä parin viikon kuluttua.

– Blockfest päättää kesän keikat. Se on meille tärkeä festivaali, joka korvaa jo kuopatun Pipefestin. Pipefest oli meille uran kannalta melkoinen vedenjakaja ja sen kunniaksi me uusi biisi kirjoitettiin, Ela jutteli.

Viihtyvät uudessa kodissa

Elastisen ja Riina-rakkaan talonrakennusprojektia seurattiin Laurin talot -ohjelmassa keväällä, ja poiki ohjelma niin mediakohun kuin oikeusjupakankin. Uudessa kodissa oli rakennuttajan mukaan lukuisia rakennusvirheitä, kuten vino kylpyhuone ja romahdusvaarassa oleva autokatos. Lisäksi pääurakoitsija meni konkurssiin.

– Oma näkemykseni on, että kaikki oli normaalia rakentamiseen liittyvää säätöä, joka sai mediassa liian isot mittasuhteet, Elastinen pohti.

Hän kertoo olevansa kaikesta huolimatta tyytyväinen lopputulokseen.

– Kaikki on kunnossa. Taloa tarkastetaan parhaillaan, ja siellä on oikein mukava asua, hän sanoi.

Elastinen on löytänyt kotoaan lempipaikankin, ja se on veden äärellä.

– Nyt kesällä tulee hengailtua eniten rantasaunalla.

Reilu vuosi sitten Sauli Koskinen opiskeli itsensä personal traineriksi.

Sauli Koskinen, 32, tuli alun perin tunnetuksi Big Brother -voittajana, sittemmin juontajana. Reilu vuosi sitten Sauli opiskeli itsensä personal traineriksi. 

– Olen pidemmän aikaa treenannut aktiivisesti. Kun aloin harjoitella personal trainerini Jari Sorsan kanssa, ymmärsin, että pt:n homma kiinnostaisi minuakin. Lopulta kävin koulun ja tykkäsin kovasti.

Nuorena Sauli kokeili kaikkea jalkapallosta mäkihyppyyn ja lumilautailuun. Omaa lajia ei silti löytynyt.  Aktiivisemmasta treenaamisesta hän innostui vuonna 2010, kun hän muutti Los Angelesiin, jossa asui hänen silloinen miesystävänsä poptähti Adam Lambert.

– Siellä tuli pieni muutos myös ruokavalioon. Losissa on trendikästä olla hyvässä kunnossa, ja minun aikana siellä yleistyivät vihersmoothiet. Oma ruokavaliokin muuttui siihen suuntaan.

”Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään.”

Losissa Sauli treenasi salilla, patikoi kukkuloilla ja kävin ohjatuilla tunneilla. Kun hän muutti neljän Kalifornian vuoden jälkeen Suomeen, treenaaminen jatkui. Amerikka-vuosien jälkeen Sauli kotiutui Suomeen hyvin.

– Vaikka onhan se ilmasto kiva, niin arvostan sitä, että Suomessa asiat on helppo järjestää. Ja olen käynyt Kaliforniassa kuitenkin aika usein.

Välit Adamiin ovat pysyneet hyvinä eron jälkeenkin.

– Ollaan tosi hyviä kavereita. Nähdään aina kun nähdään, mutta hän on minulle yhä tärkeä ihminen, Sauli kertoo XS Sports Nutrition –ravinnesarjan lanseerauksessa.

Näyttelijäpari Minka Kuustosen ja Aku Sipolan lapsen laskettu aika on helmikuussa.

Näyttelijäpariskunta Minka Kuustonen, 32, ja Aku Sipola, 27, saavat lapsen. Minka kertoi asiasta Ilta-Sanomille.

– Lapsi on odotettu ja toivottu, ja tämä on ihana asia, Kuustonen kertoo IS:lle.

Minka aikoo jäädä äitiyslomalle vuodenvaihteen jälkeen.

– Vauvan laskettu aika on helmikuussa.

Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg
Aku Sipola Syysprinssi-elokuvan ensi-illassa vuosi sitten. Aku näytteli itsekin elokuvassa. Kuva: Jonna Öhrnberg

Minka ja Aku ovat olleet yhdessä 3,5 vuotta. Minka tunnetaan muun muassa Putous- ja Tellus-sarjoista. Lisäksi hän on näytellyt Onnenonkijat- ja Kesäkaverit-elokuvissa. Aku on näytellyt esimerkiksi Uusi päivä -sarjassa.