Katri Manninen tunnetaan Twitterissä suoran puheen naisena. Tällä kertaa hän päätti ottaa kantaa koko Suomea puhuttaneeseen Rautavaaran kuolonkolariin. Kuva: Jouni Harala
Katri Manninen tunnetaan Twitterissä suoran puheen naisena. Tällä kertaa hän päätti ottaa kantaa koko Suomea puhuttaneeseen Rautavaaran kuolonkolariin. Kuva: Jouni Harala

Elämäntapavalmentaja Katri Manninen kertoo tietävänsä, miltä Rautavaaran kuolonkolarin äidistä tuntuu. "Pystyn samastumaan hänen tuntemuksiinsa äitinä, joka on maannut yön pimeydessä ajatellen, että haluaa tappaa itsensä, koska ei jaksa herätä taas puolen tunnin päästä rauhoittamaan lasta", Katri kirjoittaa kutri.net-sivuillaan ja Facebookissa.

Kirjailija, käsikirjoittaja ja elämäntapavalmentaja Katri Manninen, 39, julkaisi tänään kutri.net-sivuillaan kirjoituksen Rautavaaran kuolonkolarista.

Kirjoituksessaan Katri kertoo ymmärtävänsä ilmeisesti itsensä ja lastensa henget riistänyttä äitiä, ja toivoo kaikkien yrittävän samaa.

– Juuri nyt minua itkettää, vituttaa ja tekee mieli ravistella kaikkia niitä, jotka paheksuvat pienten lasten äitiä, joka on niin sekaisin, että ajaa autolla päin bussia ja tappaa itsensä lisäksi kolme pientä lastaan. Kahden pienen lapsen äitinä, joka on välillä ollut niin umpiväsynyt, että on kaupassa tuntenut hyllyjen kaatuvan kirjaimellisesti päälle, voin kuvitella miltä tästä äidistä on tuntunut, Katri kirjoittaa omien sanojensa mukaan tunnekuohun vallassa.

Kirjoituksessaan Katri kertoo, kuinka voi samastua kohtalokkaaseen tekoon päätyneen äidin tuntemuksiin.

– Pystyn samastumaan hänen tuntemuksiinsa äitinä, joka on maannut yön pimeydessä ajatellen, että haluaa tappaa itsensä, koska ei jaksa herätä taas puolen tunnin päästä rauhoittamaan lasta. Lasta, joka on hänelle rakkain ihminen maailmassa, mutta jonka takia hän on nukkunut useamman kuukauden ajan kaikki yöt 30-90 minuutin pätkissä.

Katrin sivut kaatuivat vähän kirjoituksen julkaisemisen jälkeen. Voit lukea tekstin kokonaisuudessaan yllä tai Katrin Facebook-sivuilla.

Katrin kannanotto on herättänyt jo nyt niin paljon keskustelua, että hän on jatkanut aihetta Facebookissa. Jatkokirjoituksensa Katri omistaa niille, jotka eivät ymmärtäneet hänen kirjoitustaan, vaan jatkoivat silti kauhistelua.

Katri kertoi jo vuoden 2014 alussa Ilta-Sanomien haastattelussa uuvuttavasta vauva-arjestaan ja sen aiheuttamista itsetuhoisista ajatuksesta.

Poliisi on epäillyt, että Rautavaaran kuolonkolarissa henkilöautoa ajanut nainen olisi ajanut ilmeisesti tahallaan päin linja-autoa. Kolarissa menehtyivät äiti ja hänen kolme nuorta lastaan.

Lue myös:

Elämäntapavalmentaja Katri Manninen: "Olin niin pihalla kuin ihminen voi olla"

16 lapsen lestadiolaisäiti: "Emme saisi väsyä"