Palefacen perheessä vältetään eineksiä. Kuva: Pentti Nisonen / HS
Palefacen perheessä vältetään eineksiä. Kuva: Pentti Nisonen / HS

Rap-artisti Paleface jätti alkoholin ja elää nykyään superterveellisesti.

– Olen räjähtävä ja kuumaverinen persoona, mutta rauhoitun selvästi, kun syön itselleni sopivaa ruokaa, rap-artisti Paleface eli Karri Miettinen, 36, kertoo tänään ilmestyneessä Hyvä terveys -lehdessä.

Haastattelussa hän kertoo suosivansa prosessoimatonta, vähäsuolaista ja mielellään höyrytettyä kasvisruokaa. Einekset ja kevyttuotteet eivät perheen ruokavalioon kuulu. Palefacella ja hänen vaimollaan on nelivuotias tytär, ja perheen toisen lapsen laskettu aika on helmikuussa.

– Suosimme luomuruokaa, markettiruokaan suhtaudun kriittisesti. Kaikki, mikä on kaupan hyllyllä, ei ole automaattisesti terveellistä, mies kertoo.

Palefacen elämäntaparemonttiin on kuulunut myös kahvin juonnin vähentäminen, tupakoinnin lopettaminen sekä jo viisi vuotta kestänyt juomattomuus. Alkoholin jättäminen on vaikuttanut myönteisesti muusikon elämään.

– Huomasin, että energiatasoni olivat huipussaan, nukuin hyvin ja taskussakin oli rahaa.

Lue myös:

Paleface on yhä kukkahattudädi – lue levyarvio!

Tutkimus: Luomumaito on tavallista terveellisempää

Joillakin niitä ei ole ollenkaan ja joillakin vaikka muille jakaa. Arvaatko hiusten perusteella, ketkä julkisuuden henkilöt ovat kuvissa?

 

Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen ovat nyt kolmen lapsen vanhempia.

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, ja hänen puolisonsa, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen, 32, ovat saaneet lapsen. Lapsi on parille kolmas. Ville kertoi perheenlisäyksestä Facebook-sivuillaan tänään lauantaina.

”Äiti ja poika voivat hyvin.”

– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Ville kirjoitti julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Essi kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko on varjostanut raskautta aikaisempien keskenmenojen takia.

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola
Essi Pöysti ja Ville Mäkäläinen menivät naimisiin kesällä 2015. Ville lopetti koripallouransa tänä vuonna. Kuva: Sanoma-arkisto / Tatu Lertola

Essillä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle.