Bennifer oli yksi Hollywoodin unelmapareista. Kuva: Shutterstock
Bennifer oli yksi Hollywoodin unelmapareista. Kuva: Shutterstock

Tänä vuonna rakkaus tuli tiensä päähän yllättävän monessa superjulkkiskodissa.  

Mennyt vuosi oli täynnään toinen toistaan pysäyttävämpiä julkkisparien eroja. Sirpaleiksi meni useammankin unelmapariksi luullun liitto.

Jennifer Garner ja Ben Affleck

Näyttelijäpari Ben Affleckin ja Jennifer Garnerin eli Benniferin kymmenen vuotta kestänyt avioliitto päättyi viime kesäkuun lopussa. Unelmapari on kertonut rakkautensa jatkuvan ystävyyden tasolla ja kolmen yhteisen lapsen vanhempina.  

Eron taustalla ovat huhut, joiden mukaan Benin väitettiin pettäneen vaimoaan lastensa hoitajan, 28-vuotiaan Christine Ouzounianin kanssa. Ben kiisti harha-askeleen, mutta lastenhoitaja on ottanut huhumyllystä kaiken irti. Ouzounianista on noussut varsinainen ”kohu-nanny”, ja tämän kerrotaan tavoittelevan tosi-tv-tähteyttä.

Halle Berry ja Olivier Martinez

Filmitähti Halle Berry ja hänen ranskalainen näyttelijämiehensä Olivier Martinez ilmoittivat avioerostaan lokakuussa. Parilla on yhteinen poika Maceo, 2. Olivier seurusteli ennen Hallea Kylie Minoguen kanssa.

Jon Hamm ja Jennifer Westfeldt

Mad Men -tähti Jon Hammia ja hänen ohjaajapuolisoaan Jennifer Westfeldtiä pidettiin yhtenä Hollywoodin vakaimmista pareista, mutta toisin kävi. Lähes 20 vuotta yhtä pitänyt pari ilmoitti syyskuussa eroavansa ystävinä. Lapsettoman parin ei tarvinnut laittaa avioerohakemusta vireille, sillä he eivät olleet ikinä alttarille astelletkaan.   

Gwen Stefani ja Gavin Rossdale

Yksi vuoden pysähdyttävimmistä eroista oli laulajapari Gwen Stefanin ja Gavin Rossdalen 13-vuotisen liiton päättyminen. Myös tämän parin eron syynä on huhuttu olevan Gavinin suhde perheen kolmen lapsen lastenhoitajaan, mutta Gavin on kiistänyt väitteet.

Gwen ei kauan surkutellut eroa, vaan julkisti hiljattain seurustelevansa country-muusikko Blake Sheltonin kanssa. Suhteesta supistiin koko syksyn ajan, ja pari onkin ollut pitkään ystäviä ja kollegoita. Molemmat ovat muun muassa olleet Voice-laulukilpailun valmentajina. Myös Blake Shelton erosi kesällä pitkästä suhteestaan muusikko Miranda Lambertiin.
 

Melanie Griffith ja Antonio Banderas

Näyttelijäpariskunta sai avioerolleen viimeisen sinetin heinäkuussa. Yli 18 vuotta kestänyt liitto oli Melanielle jo neljäs ja Antoniollekin toinen. Parilla on yksi tytär, 18-vuotias Stella. 

Emma Stone ja Andrew Garfield

Myös lyhytikäisempiä suhteita on päättynyt. Näyttelijät Emma Stone ja Andrew Garfield laittoivat pisteen jojoilevalle suhteelleen. Pariskunta ehti erota ensimmäisen kerran vuonna 2011 ja toisen kerran vuoden 2015 alussa.

 

Charlize Theron ja Sean Penn

Näyttelijäpari ehti seurustella puolitoista vuotta, kunnes purki kihlauksensa viime kesäkuussa. Vain muutaman viikkoa ennen eroa pari kuvattiin yhdessä Cannesin elokuvafestivaaleilla.
 

Kourtney Kardashian ja Scott Disick

Kardashianin klaanin esikoinen Kourtney sai käsiinsä kuvia, joissa kumppani Scott Disick viihtyi ex-tyttöystävänsä kanssa. Siitä suivaantuneena Kourtney päätti erota miehestä. Heinäkuussa eronnut pari piti yhtä yhdeksän vuotta, ja heillä on kolme pientä lasta.
 

Megan Fox ja Brian Austin Green

Näyttelijä-malli Megan Fox ja Beverly Hills 90210 -sarjasta tunnettu näyttelijä-räppäri Brian Austin Green erosivat elokuussa kymmenen yhteisen vuoden jälkeen. Pari oli naimisissa vuodesta 2010, ja heillä on kaksi lasta.

 

 

Tarja Smura on joutunut kohtaamaan seksuaalista häirintää läpi elämänsä. ”Ehkä pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat. Sanoin suoraan hipelöijille, että jos käyt käsiksi lyön!”

Tarja Smura, 47, on yksi kahdeksasta entisestä Miss Suomesta, joka on mukana missien elämästä kertovassa Kaunis elämä -ohjelmassa.

Tarjan lisäksi ohjelmassa nähdään Lenita Airisto, Riitta Väisänen, Lola Odusoga, Pia Lamberg, Lotta Näkyvä ja Karita Tykkä. Moni heistä nosti esille Me too -kampanjan hengessä seksuaalista häirintää, jota Tarja kohtasi ensimmäistä kertaa jo ala-asteella.

– Muutin ala-asteella paikkakuntaa ja jotenkin vaistosin, että yksi miesopettaja oli turhan kiinnostunut minusta. Ylä-asteella muutamat opettajat tulivat liian lähelle, koskettivat ohimennen. Omalla tavalla se ehkä huvitti, että mitä tuo ihminen oikein yrittää.

”Pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat.”

Tarjan oma tytär on nyt parikymppinen ja huoli asiasta nousi eri tavalla pintaan oman lapsen myötä. Missivuotena hän pelkäsi jäädä erään vaatetoimittajan kanssa samaan tilaan, koska tämä kävi iholle.

– Ehkä pahinta oli missikiertueella uimapuvuissa tehdyt baarikeikat. Sanoin suoraan hipelöijille, että jos käyt käsiksi lyön! En ole herkkähipiäinen, mutta kyllä nyt viimeistään naisten on aika pitää puoliaan. Jokaisella meistä on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen.

Rankan eron jälkeen löytyi onni

Tarjan päivänä muistellaan tämän missivuotta, jolloin hänellä oli lyhyt romanssi elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa. Tarja sijoittui Miss Universum -kilpailuissa kymmenen parhaan joukkoon.

– Suhteeni Rennyn kanssa nostetaan aina esille, vaikka suhteutettuna elämänkaareeni se on aika pieni, joskin hurja episodi. En ole itse jäänyt kuitenkaan junnaamaan siihen, nuoret ihmiset vain rakastuivat, ei siinä sen kummempaa. Elämässäni on tapahtunut paljon muutakin.

Tarja opiskeli sosionomiksi ja avioitui vuonna 1997. Liitosta syntyi kolme lasta, joista vanhin on 20-vuotias tytär ja nuorin 6-vuotias poika. Pari erosi vuonna 2012, kun mies ilmoitti haluavansa erota pitkän liiton jälkeen. Tarja kuvailee eroa rankaksi.

”Tunteita ei voi pakottaa ja niiden syntymiselle pitää antaa aikaa.”

Pian elämään astui hänen nykyinen puoliso Markus 6-vuotiaan poikansa. Markuksen vaimo oli menehtynyt pojan ollessa 4-vuotias.

– Kyllä hän on nyt minun lapseni ihan täysin. En tiedä, mistä sain silloin sen voiman, mutta näin heti, mitä lapsi tarvitsee. Hän oli menettänyt äitinsä, eikä hänelle oltu koskaan raskittu sen takia asettaa rajoja.

– Ehkä lapset olivat myös minulle kannatteleva tekijä eron jälkeen. Keskitin energian siihen, että he selviävät siitä.

Markus ja moni läheinen usuttivat, että poika sanoisi Tarjaa äidiksi.

– Olen tehnyt niin paljon töitä erityislasten kanssa, että tiesin, ettei se ole järkevää. Sanoin miehelleni, että Samuel sanoo minua äidiksi sitten, kun hänestä aidosti tuntuu siltä. Tunteita ei voi pakottaa ja niiden syntymiselle pitää antaa aikaa.

– Viimeiset vuodet hän on kutsunut minua äidiksi ja hän on minun lapseni siinä missä muutkin. Hän on äärimmäisen lojaali minua kohtaan. Meidän ei tarvitse kuin vilkaista toisiamme, kun tiedämme, mitä toinen tarkoittaa. Olen ollut hänen elämässä nyt pidempään kuin hänen oma äitinsä.

Kim Kardashian sai kolmannen lapsen, mutta kuka sen synnytti? Ei ehkä kuitenkaan Kylie.

Kardashian-Jennerin tosi-tv-perheen elämässä on riittänyt viime kuukausina säpinää. Vauva-aiheista säpinää.

Millon jonkun on huhuttu olevan raskaana, toinen on kertonut olevansa raskaana ja heti perään kolmas raskausvatsa on alkanut näkyä.

Etkö pysy kärryillä? Lue seuraavat kohdat, niin Kardashian-aiheiset kahvipöytäkeskustelut sujuvat kuin vettä vaan.

 1. Kim Kardashian West, 37, ja räppäri-muotisuunnittelijasiippa Kanye West saivat maanantaina kolmannen lapsen. Parilla on ennestään kaksi lasta, 2-vuotias poika Saint ja 4-vuotias tytär North. Tulokas on tyttö. Kim tiedotti lapsen syntymästä Twitterissä ja kotisivuillaan.

   

 2. Lapsen synnytti sijaissynnyttäjä. Kim on kertonut kärsineensä aiemmissa raskauksissaan pre-eklampsiasta eli raskaudenaikaisesta verenpaineen noususta, joka ennen tunnettiin myös raskausmyrkytyksenä. Lisäksi häntä vaivasi istukan poikkeava kiinnittyminen eli placenta accreta. Kolmannen raskauden riskien vuoksi pariskunta päätyi käyttämään sijaissynnyttäjää.
 3. Kimin ja Kanyen (eli Kimyen) käyttämän sijaissynnyttäjän henkilöllisyys on toistaiseksi pidetty salassa. Villeimmissä teorioissa on päätelty, että Kimin sijaissynnyttäjä olisi 20-vuotias siskopuoli ja meikkimoguli Kylie Jenner, jonka huhutaan olevan raskaana.
 4. Kylie ei ole vahvistanut raskauttaan ja on pitänyt vatsansa huolella piilossa sosiaalisessa mediassa. Kokovartalokuvien sijaan hän on julkaissut kasvokuvia sekä otoksia menneiltä vuosilta. Hänet on kuitenkin salakuvattu väljissä vaatteissa sen näköisenä, että hän saattaa hyvinkin odottaa lasta.
   

  so... the Holiday Collection launches today 🤩

  Henkilön Kylie (@kyliejenner) jakama julkaisu

   

 5. Viime viikon lopulla huhuttiin, että Kylien synnytys olisi alkanut ja hän olisi sairaalassa. TMZ-sivusto kiirehti kuitenkin kertomaan, että huhuilla ei ole perää – vielä. Sivuston mukaan Kylien laskettu aika on maaliskuussa.
 6. Kylie Jennerin mahdollisen lapsen isä on oletettavasti räppäripoikaystävä Travis Scott, 25. Kylie erosi edellisestä räppäripoikaystävästään Tygasta keväällä 2017 eli mitään varsinaista aikailua nuoret eivät ole harrastaneet.
 7. Kylie on myös kertonut haluavansa lapsia nuorena. ”Minusta tuntuu, että 30 on liian myöhään”, hän totesi Keeping Up With The Kardashian -realityn jaksossa vuonna 2016.
 8. Kolmaskin Kardashian saa lapsen! Joulukuussa myös Khloé Kardashian, 33, vahvisti odottavansa lasta. Hänen raskautensa on edennyt jo kuudennelle kuukaudelle.
   

  ❥ Officially 6 months ❥

  Henkilön Khloé (@khloekardashian) jakama julkaisu

   

 9. Khloén raskauteenkin liittyy pientä draamaa, sillä hän ja ex-puoliso Lamar Odom yrittivät saada lasta yhdessä ollessaan, mutta se ei onnistunut. Syntyvä lapsi on ensimmäinen Khloélle. Koripalloilijapuoliso Tristan Thompsonilla on edellisestä suhteestaan vuoden ikäinen poika.
 10. Muita Kardashian-Jennereiden synnytysikäisiä sisaruksia ovat mallina tunnettu Kendall Jenner, 22, jonka ei toistaiseksi tiedetä tai ole huhuttu odottavan lasta. Siskoksista vanhimmalla, Kourtney Kardashianilla, 38, on kolme lasta ex-puolisonsa Scott Disickin kanssa.

Siis täh? Jos mietit vieläkin, että ketkä Kardashianit ja kuka on kukin, tsekkaa tämä Refinery29-sivuston tekemä ansiokas sukupuu.