Apocalyptican Eicca Toppinen muisteli Suomipopilla hänen ja puolisonsa Kirsi Ylijoen ensitapaamista.

Eicca Toppinen, 38, ja Kirsi Ylijoki, 44, muistelivat Suomipopilla ensitapaamistaan. Kun pari tapasi, Kirsi oli 27 ja Eicca 21. Sami Kuronen kysyi pariskunnalta, miten ikäero vaikutti suhteen alkuvaiheessa.

– Kun tapasimme, asuin vielä Vantaan Hakunilassa, josta olen kotoisin. Sillai ikäeron huomasi, että mulla ei ollut fyrkkaa muuttaa Stadiin. Kirsi taas oli asunut omillaan jo kymmenen vuotta. Olihan siinä tietysti pientä kouluttautumista, mutta mä oon ollut hyvä oppimaan, Eicca kertoi.

Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran ravintola Manalan kellarissa. Kun Eicca oli tulossa vessasta, hän ihmetteli erikoista välikohtausta.

– Katoin, kun isokokoinen lesbo oli nostanut pienikokoisen naisen seinälle ja kurmootti tätä. Mä menin siihen väliin, ja se oli Kirsi, joka roikkui seinällä, Eicca muisteli.

Kirsin mukaan nainen oli ilmeisesti tulkinnut, että Kirsi olisi antanut tälle jonkun merkin vessaan mennessään.

– Ei mulla ollut hajuakaan tästä tilanteesta. Mutta joo, silloin me tavattiin Eican kanssa, Kirsi kertoi.

Pariskunta on ollut yhdessä jo vuosia ja heillä on kaksi poikaa. Kirsi ja Eicca soittavat yhdessä myös Cherry and the Vipers -bändissä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen Suomipopin sivuilta.

Lue myös:

Kirsi Ylijoki: "En ole mustasukkainen"

Eicca Toppinen ja Maija Vilkkumaa Voice of Finlandiin


Kuva Liisa Valonen

Kaija Koota on tituleerattu esimerkiksi voimaeläimeksi, kansallisaarteeksi ja naiseuden puolestapuhujaksi. Kukapa meistä ei haluaisi olla ainakin himpun verran kuin hän!

 

Paula Vesala kertoi Enbuske, Veitola, Salminen -ohjelmassa oppineensa Yhdysvalloissa, että kohtauksiin voi pyytää turvahenkilön paikalle.

Paula Vesala kertoi torstai-iltana Enbuske, Veitola, Salminen -show'ssa, että on kokenut seksuaalista häirintää urallaan. Hän ei eritellyt, onko ahdistelua tapahtunut liittyen hänen muusikon, näyttelijän vai näytelmäkirjailijan uraansa.

– Ehkä mä voin puhua koko taiteen kentästä, jolla olen operoinut. Olen kokenut kyllä monenlaista ahdistelua. Se on tosi laaja ilmiö, Vesala kertoi ohjelmassa.

”Voi pyytää turvahenkilön paikalle.”

Juontaja Maria Veitola kysyi Vesalalta, miten sellaisista tilanteista voi selvitä.

– Mä olen oppinut Amerikassa koulussa, että on hyvä etukäteen sanoa, että pyytää turvahenkilön paikalle, kun on lähestymässä tällainen kohtaus, jossa kaipaa turvallista ilmapiiriä. Usein kuvausryhmässä on vaikka vanhempi naishenkilö, joka pysyy huoneessa ja varmistaa, ettei mennä asiattomuuksiin.

Lue myös: Ohjaja Heidi Linden kertoo seksuaalisesta ahdistelusta Suomen elokuvapiireissä: ”Moni on niin traumatisoitunut, että on jättänyt alan”

Tällä hetkellä Vesala nähdään valkokankaalla Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa. Elokuvassa on yksi kohtaus, jossa Vesala on saunassa Rokkaa näyttelevän Eero Ahon kanssa. Vesala otti aikaisemmin Twitterissä kantaa kohtaukseen liittyvään uutisointiin. Esimerkiksi Ilta-Sanomat uutisoi kohtauksesta otsikolla Paula Vesala rohkeassa saunakohtauksessa uudessa Tuntemattomassa sotilaassa.

– Sanokaas mulle, kuka suomalainen saunoo vaatteet päällä puolison kanssa? Ja jos ollaankin saunassa alasti, onko se ”yllättävää ja rohkeaa”? Vesala ihmetteli viime viikolla Twitterissä.

”Olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun.”

Nyt Vesala kertoi EVS-ohjelmassa saamastaan palautteesta.

– Mä olen saanut sellaisia viestejä, että olen ansainnut tämän ahdistelun, koska olen esiintynyt elokuvassa ilman vaatteita. Toivoisin, ettei siihen liittyisi häpeän tunnetta, mitä siihen liittyy.