Justin Theroux ja Jennifer Aniston ovat huhujen mukaan lyöneet jo hääpäivän lukkoon, mutta eivät ole paljastaneet sitä kellekään. Kuva: Reuters
Justin Theroux ja Jennifer Aniston ovat huhujen mukaan lyöneet jo hääpäivän lukkoon, mutta eivät ole paljastaneet sitä kellekään. Kuva: Reuters

Äitiyspaineiden aiheuttaminen on näyttelijän mielestä väärin.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 45, on saanut tarpeekseen. Hän ei jaksa kuunnella enää yhtään kysymystä siitä, onko hän jo raskaana tai miksei pulla ole jo uunissa.

Allure-lehden tuoreessa haastattelussa hän tilittää, ettei pidä siitä paineesta, joka naisiin kohdistuu. Jenniferin mukaan naisten odotetaan tekevän lapsia, ja jos vauvoja ei kuulu, saa nainen tuntea olevansa epäonnistunut.

– Vaikka vaginasta ei tulisikaan lapsia, voi silti olla äidillinen, hän sanoo.

Jennifer kertoo, että häntä on arvosteltu itsekkääksi, koska hän ei ole vielä äiti. Hän puhui samasta aiheesta myös viime kesänä Today-ohjelmassa. Hän totesi tuolloinkin olevan väärin, että naisille aiheutetaan äitiyspaineita. Hän myös kertoi, ettei tiedä, haluaako edes lapsia.

Jennifer ja näyttelijä Justin Theroux, 43, menivät kihloihin kaksi vuotta sitten ja ovat OK!-lehden mukaan lyöneet jo hääpäivän lukkoon.

Seuraavaksi Jennifer nähdään valkokankaalla The Cake -elokuvassa. Leffan on veikattu avaavan hänelle ensimmäistä kertaa ovet Oscar-kilpaan. Roolia varten näyttelijä joutui lihottamaan – ja päätyi jälleen kerran raskausepäilyjen kohteeksi. Me Naisetkin kirjoitti asiasta tuolloin.

The Caken ensi-ilta on vuoden 2015 keväällä.

Lue myös:

Jennifer Aniston suhteestaan: Mies ostaa jopa farkkuni

Tuoko lihotusrooli Jennifer Anistonille vihdoin Oscarin?

Vain ruma nainen on uskottava