Minna Haapkylän ja Hannu-Pekka Björkmanin välit ovat säilyneet hyvinä erosta huolimatta. Kuva: IS-arkisto / Seppo Solmela
Minna Haapkylän ja Hannu-Pekka Björkmanin välit ovat säilyneet hyvinä erosta huolimatta. Kuva: IS-arkisto / Seppo Solmela

Viime vuonna Minna Haapkylästä eronnut näyttelijä Hannu-Pekka Björkman kertoo Eeva-lehden kolumnissa muuttuvista asumisjärjestelyistään.

Näyttelijät Hannu-Pekka Björkman ja Minna Haapkylä erosivat viime vuonna, mutta jäivät asumaan samaan taloon – joskin he muuttivat eri asuntoihin.

Nyt asumisjärjestelyyn tulee muutos, kun Hannu-Pekka muuttaa pois Helsingin Linnunlaulussa sijaitsevasta huvilasta. Näyttelijä kertoo päätöksestä Eeva-lehden kolumnissaan.

– Olen muuttanut elämässäni kahdeksan kertaa. Kohta on edessä yhdeksäs muutto, Hannu-Pekka kirjoittaa.

Minna ja HP erosivat hyvissä väleissä, ja lasten kannalta parhaalta ratkaisulta tuntui, että he jäivät asumaan naapureiksi. Minna kertoi muuttuneesta elämäntilanteestaan Me Naisten haastattelussa viime kesänä. Samalla Minna kertoi seurustelevansa näyttelijäkollegansa Joanna Haarttin kanssa.

– Olen hoitanut perheen ja lapset ja vapautunut kaikesta siitä biologiasta, mikä määrittelee naisen elämää hirveän pitkään. Nuorena olin mennyt kohti äitiyttä ja biologinen kello ohjasi rakastumistakin. Nyt katseeni on avarampi, ja yhtäkkiä kaikki maailman ihmiset ovat tässä. Rakastuminen nelikymppisenä on syvempi ja henkisempi kokemus, Minna kertoi.

Lue myös:

Suuren elämänmuutoksen läpikäynyt Minna Haapkylä: ”Rakastuessa sukupuolella ei ole merkitystä”

Ex-pari Minna Haapkylä ja Hannu-Pekka Björkman näyttelevät avioparia: ”Meillä on läheiset välit”

Minna Haapkylä puhuu Gloriassa erotiikasta: ”Jos kehitys on tällaista, mihin olenkaan menossa”

Ruotsin kruununprinsessa Victorian joulutervehdys on täydellistä katsottavaa.

No niin, unohdetaanpas Harry ja Meghan -huuma hetkeksi. On nimittäin perinteisen, ruotsalaisen joulutervehdyksen aika.

Kuten monena aiempana jouluna, hovi julkaisi myös tänä vuonna iloisen jouluiset videoterveiset kruununprinsessa Victorian perheeltä.

Videolla Victoria, prinssi Daniel sekä aina suloiset lapset Oscar, 1, ja Estelle, 5, koristelevat kuusta, laskevat mäkeä kotinsa, Hagan linnan pihalla ja riemuitsevat talvesta. Pikkuprinssi Oscar istuu haltioituneena Stigan kyydissä. Heillä on jopa idyllinen, luminen talvi. Täydellistä!

Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Todella hyvää joulua myös teille, rakkaat länsinaapurimme!

Ex-missi Essi Pöysti ja ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen saivat kolmannen lapsensa lauantaina.

Lauantaina synnyttänyt Essi Pöysti, 30, on julkaissut ensimmäisestä kuvan hänen ja puolisonsa Ville Mäkäläisen, 32, kolmannesta lapsesta.

– Täydellinen pikkuveli täydensi meidän perheen tänään, Essi on kirjoittanut kuvan yhteyteen. Hän on käyttänyt muun muassa hashtägiä suurirakkaus.

Ville Mäkäläinen kertoi lauantaina Facebook-sivuillaan, että synnytys meni hyvin.

 

Raskaus ei ollut Essille helppo, sillä hän kertoi aikaisemmin tänä syksynä, että pelko varjosti odotusta aikaisempien keskenmenojen takia.

”Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi enkelivauvaa.”

– Ei ole ollut helppoa olla raskaana, kun takana on kaksi myöhäistä keskeytynyttä raskautta, kaksi enkelivauvaa. Toivomme sydämestä, että kaikki menee tällä kertaa paremmin ja joulukuussa meitä on viisi, Essi kirjoitti syksyllä Instagramissa.

Hänellä ja Villellä on entuudestaan kaksi lasta: Alma ja Aaro. Vuonna 2015 syntynyt Alma syntyi mummolan eteiseen, mutta kaikki meni lopulta hyvin.

– Siinä tilanteessa en ehtinyt pelätä tai miettiä. Kaikki kävi niin nopeasti, vartissa. Ei ehtinyt tulla edes hiki. Pelko siitä, kuinka olisi voinut käydä, iski vasta jälkeenpäin, Essi muisteli synnytystä Meidän Perhe -lehdelle vuonna 2015.