Jarppi, Jarno ja HP pyörivät tänä syksynä Possen studiossa ilman Jukka Hildéniä, joka on Yhdysvalloissa. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen
Jarppi, Jarno ja HP pyörivät tänä syksynä Possen studiossa ilman Jukka Hildéniä, joka on Yhdysvalloissa. Kuva: Sanoma-arkisto / Antti Hämäläinen

Laskuvarjo-onnettomuudessa menehtynyt extreme-urheilija Erik Roner, 38, oli Duudsonien ystävä.

"Lepää rauhassa Erik. Hän oli aina rakastava, aito ja positiivinen persoona", Duudsonit-ryhmän Jukka Hildén kirjoittaa tuoreimman Instagram-kuvansa yhteydessä. Kuva on omistettu laskuvarjo-onnettomuudessa kuolleelle, Nitro Circus -ohjelmasta tutulle extreme-urheilijalle Erik Ronerille.

Roner oli Duudsonien tuttu, ja hänet nähtiin myös seinäjokelaisnelikon ohjelmassa. Jukan julkaisemassa ryhmäkuvassa Duudsonit poseeraavat extreme-tähden kanssa.

Roner kuoli laskuvarjohypyssä, joka epäonnistui ja mies törmäsi puuhun. Hän oli kokenut laskuvarjohyppääjä.

Jukka kirjoittaa sydämensä olevan Erikin perheen luona ja kuvailee tapahtunutta tragediaksi. 38-vuotiaana kuollutta Erikiä jäivät ystävien lisäksi kaipaamaan vaimo ja kaksi lasta.

Myös Duudsoneiden HP muistaa Erikiä Instagram-tilillään.

"Lepää rauhassa, ystäväni", HP kirjoittaa.

 

Rest in peace my friend.My heart goes out to his family.

A photo posted by @hpdudeson on

Muistokirjoituksesta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg
Niklas Räsänen ja Eva Wahlström. Kuva: Jonna Öhrnberg

Nyrkkeilijäpari Eva Wahlström ja Niklas Räsänen ovat yksi Urheilugaalan näyttävimpiä pariskuntia. 

Glamour ja sporttisuus yhdistyivät Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen asuissa. Evan Björn Borgin hameita on valmistettu vain kaksi.

– Toinen niistä on ollut Lady Gagalla! Näin tämän Tukholmassa Borgin muotinäytöksessä ja kysyin, voinko saada tämän Urheilugaalaan. Se meni aika helposti, Eva kertoi tänään gaalaan saapuessa.

Parin gaalaan valmistautuminen ei sujunut ongelmitta. Tiistaina Niklas joutui sairaalaan sydämen rytmihäiriöiden vuoksi.

– Kyseessä on flimmeri. Siinä sydän veti omaa rallia. Ensi viikolla tutkitaan lisään. Odotan lääkäriltä vihreää valoa, että saisin aloittaa treenaamisen.

Eva suhtautui aviomiehen vaivaan maltillisesti. 

– En ollut paniikisissa, ennemmin pettynyt. Niklaksen piti lähteä sunnuntaina treenileirille Iso-Britanniaan. Meille on urheiljoina aika normaalia, että joudutaan tutkailemaan omaa kehoa.

Nyrkkeily on kova laji, mutta molemmat aikovat jatkaa niin kauan kuin mieli kestää.

– Nuoruuden innokkuudesta usein rokotetaan kehässä. Siellä tarvitaan myös viisautta. Uskon olevani nyt 37-vuotiaana lajissa parempi kuin koskaan, Eva sanoo.

Keskenään pari ei nyrkkeile.

– Ei siis täysillä. Minulle kävisi siinä huonosti. Fysiikkaero miehen ja naisen välillä on tässä lajissa niin suuri.

Pari haluaa jatkossa järjestää Suomessa kovatasoisempia otteluita. He ovat mukana yrityksessä, joka järjestää isoja nyrkkeilyiltoja Suomessa.

Juttua muokattu 19.1.2018 klo 8.28: Korjattu sitaattia, jossa Niklas puhuu flimmeristä.

Tilaajille
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.
Nuori Johanna Holmström ajatteli poikaystävästään, että tämä oli täysin erilainen kuin muut maahanmuuttajat.

Vasta vuosien jälkeen kirjailija Johanna Holmström tajusi elävänsä eriarvoisessa avioliitossa. Eron jälkeen hän ei kaipaa uutta suhdetta. 

Lapsena kirjailija Johanna Holmström, 36, halusi olla mies. Hän oli varma, että naiset ovat huonompia kuin miehet – tai että mies on jollain ääneen lausumattomalla tapaa enemmän ihminen kuin nainen.

– Olin tyttömäinen, mutta vihasin sukupuoltani ja samastuin pitkään...