Duudsoneiden Jukka Hildénin mukaan Paris Hilton vei hänet käsittämättömiin bileisiin. Kuvat: IS/Tuomas Selänne ja Shutterstock
Duudsoneiden Jukka Hildénin mukaan Paris Hilton vei hänet käsittämättömiin bileisiin. Kuvat: IS/Tuomas Selänne ja Shutterstock

Duudsoneiden Jukka Hildén muistelee uudessa Duudsonit-kirjassa, millaista Hollywoodin glamourelämä oli.

Duudsoneiden Jukka Hildén kertoo uudessa Duudsonit-kirjassa, millaista oli yrittää läpimurtoa Yhdysvalloissa. Vuonna 2005 Jukka vietti lähes koko vuoden yksin Los Angelesissa ja yritti luoda kontakteja, kun muut duudsonit olivat pääosin Suomessa.

– En ole elämässäni ollut niin yksinäinen, kun ei siellä ole oikeita ystäviä. Suomessa mulla on aina ollut tosi iso ystäväpiiri. Ihmisiä, joiden kanssa pystyn jakamaan ilot ja surut. Losissa ei ollut mitään muuta kuin who do you know, how much do you earn, what do you do. Kolmella kysymyksellä muut siellä vetivat, Jukka kertoo Härmästä Hollywoodiin – tositarina Duudsoneista -kirjassa.

Jukka tutustui Los Angelesissa miljoonaperijätär Paris Hiltoniin (kuvassa) ja tämän silloiseen poikaystävään Stavros Niarchosiin Jackass-ryhmän Steve-O:n kautta. Jukan mieleen on jäänyt erikoinen reissu Las Vegasiin.

– Pyörin jossain niiden sviitissä, jossa oli keilaradat sisällä, kääpiöistä koottu KISS-coverbändi ja pari kaksisataakiloista muijaa porealtaassa. Ihan käsittämätön meno joka paikassa.

"Mua ei kiinnostanut lähteä mukaan siihen peliin"

Jukkaa alkoi tympiä nopeasti Hollywood-kerman pinnallisuus. Häneltä kysyttiin aina samat paljonko tienaat-, ketä tunnet- ja mitä teet -kysymykset.

– Vastasin niille aina ihan mitä sattuu. Olen kuusta. Myyn kissanhiekkaa. Mua ei kiinnostanut lähteä siihen peliin mukaan.

Sosiaalisen pelin rikkominen oli Jukan mukaan lopulta hyvä juttu ja ainut tapa ravistella muita.

– Kaikki näyttivät miettivän, että mikä ihmeen jätkä tää on. Pyörii Paris Hiltonin kanssa. Ne meni ihan sekaisin, mutta mä opin tosi paljon. Se suomalaisuus, että pidetään pää kylmänä, oli ainut oikea ratkaisu. Se on ollut tosi iso juttu, että on pitänyt jalat maassa eikä ole lähtenyt hörhöilyyn mukaan.

Los Angelesissa Jukka oppi arvostamaan entistä enemmän erityisesti toisen duudsonin, Jarno "Jarppi" Leppälän, ystävyyttä ja aitoutta. Hän sai paljon tukea myös suomalaisten Hollywood-yhteisöltä, johon kuului ohjaaja Renny Harlin, extremeurheilija ja ohjaaja Iiro Seppänen ja Teemu Huuhtanen, joka on juontaja Vappu Pimiän aviomies. Huuhtanen työskenteli Los Angelesissa Sulakkeella, sittemmin Rovio-peliyhtiössä ja nykyään peliyhtiö Next Gamesin toimitusjohtajana.

– Varsinkin Jarppi on aina ollut sellainen lupsakka ystävä, rehellisyyden peili. Se on aina oma itsensä, sen kanssa ei tarvitse teeskennellä mitään.

Kirjassa Jukka ja muut duudsonit kertovat myös ikimuistoisista Playboy-pyjamabileistä Hugh Heffnerin kartanolla, pikaisesta kohtaamisesta Brad Pittin kanssa ja European Music Awardsien vip-bileistä.

Jani Niipola: Härmästä Hollywoodiin – tositarina Duudsoneista (Johnny Kniga) ilmestyi 21.10.2014

Lue myös:

Duudsoneiden Jarppi kertoo amputoidun peukalonsa taustat: "Olin viikon kuollut peukalo kädessä"

Duudsoneiden Jukka Hildén isänsä alkoholismista: "Yritin saada hänet katkaisuun"