Duudsoneiden Jukka Hildénin mukaan Paris Hilton vei hänet käsittämättömiin bileisiin. Kuvat: IS/Tuomas Selänne ja Shutterstock
Duudsoneiden Jukka Hildénin mukaan Paris Hilton vei hänet käsittämättömiin bileisiin. Kuvat: IS/Tuomas Selänne ja Shutterstock

Duudsoneiden Jukka Hildén muistelee uudessa Duudsonit-kirjassa, millaista Hollywoodin glamourelämä oli.

Duudsoneiden Jukka Hildén kertoo uudessa Duudsonit-kirjassa, millaista oli yrittää läpimurtoa Yhdysvalloissa. Vuonna 2005 Jukka vietti lähes koko vuoden yksin Los Angelesissa ja yritti luoda kontakteja, kun muut duudsonit olivat pääosin Suomessa.

– En ole elämässäni ollut niin yksinäinen, kun ei siellä ole oikeita ystäviä. Suomessa mulla on aina ollut tosi iso ystäväpiiri. Ihmisiä, joiden kanssa pystyn jakamaan ilot ja surut. Losissa ei ollut mitään muuta kuin who do you know, how much do you earn, what do you do. Kolmella kysymyksellä muut siellä vetivat, Jukka kertoo Härmästä Hollywoodiin – tositarina Duudsoneista -kirjassa.

Jukka tutustui Los Angelesissa miljoonaperijätär Paris Hiltoniin (kuvassa) ja tämän silloiseen poikaystävään Stavros Niarchosiin Jackass-ryhmän Steve-O:n kautta. Jukan mieleen on jäänyt erikoinen reissu Las Vegasiin.

– Pyörin jossain niiden sviitissä, jossa oli keilaradat sisällä, kääpiöistä koottu KISS-coverbändi ja pari kaksisataakiloista muijaa porealtaassa. Ihan käsittämätön meno joka paikassa.

"Mua ei kiinnostanut lähteä mukaan siihen peliin"

Jukkaa alkoi tympiä nopeasti Hollywood-kerman pinnallisuus. Häneltä kysyttiin aina samat paljonko tienaat-, ketä tunnet- ja mitä teet -kysymykset.

– Vastasin niille aina ihan mitä sattuu. Olen kuusta. Myyn kissanhiekkaa. Mua ei kiinnostanut lähteä siihen peliin mukaan.

Sosiaalisen pelin rikkominen oli Jukan mukaan lopulta hyvä juttu ja ainut tapa ravistella muita.

– Kaikki näyttivät miettivän, että mikä ihmeen jätkä tää on. Pyörii Paris Hiltonin kanssa. Ne meni ihan sekaisin, mutta mä opin tosi paljon. Se suomalaisuus, että pidetään pää kylmänä, oli ainut oikea ratkaisu. Se on ollut tosi iso juttu, että on pitänyt jalat maassa eikä ole lähtenyt hörhöilyyn mukaan.

Los Angelesissa Jukka oppi arvostamaan entistä enemmän erityisesti toisen duudsonin, Jarno "Jarppi" Leppälän, ystävyyttä ja aitoutta. Hän sai paljon tukea myös suomalaisten Hollywood-yhteisöltä, johon kuului ohjaaja Renny Harlin, extremeurheilija ja ohjaaja Iiro Seppänen ja Teemu Huuhtanen, joka on juontaja Vappu Pimiän aviomies. Huuhtanen työskenteli Los Angelesissa Sulakkeella, sittemmin Rovio-peliyhtiössä ja nykyään peliyhtiö Next Gamesin toimitusjohtajana.

– Varsinkin Jarppi on aina ollut sellainen lupsakka ystävä, rehellisyyden peili. Se on aina oma itsensä, sen kanssa ei tarvitse teeskennellä mitään.

Kirjassa Jukka ja muut duudsonit kertovat myös ikimuistoisista Playboy-pyjamabileistä Hugh Heffnerin kartanolla, pikaisesta kohtaamisesta Brad Pittin kanssa ja European Music Awardsien vip-bileistä.

Jani Niipola: Härmästä Hollywoodiin – tositarina Duudsoneista (Johnny Kniga) ilmestyi 21.10.2014

Lue myös:

Duudsoneiden Jarppi kertoo amputoidun peukalonsa taustat: "Olin viikon kuollut peukalo kädessä"

Duudsoneiden Jukka Hildén isänsä alkoholismista: "Yritin saada hänet katkaisuun"

Hanna-Maria ja Anssi ovat tehneet häiden jälkeen myös avioehdon.

Entinen MM-kilpauimari Hanna-Maria Seppälä, 33, on avioitunut pitkäaikaisen kumppaninsa, liikemies Anssi Hintsan, 56, kanssa. Hanna-Maria vahvistaa asian Me Naisille puhelimitse.

– Pitää paikkansa, olemme menneet vuoden alussa naimisiin, Hanna-Maria kertoo.

Sen enempää yksityiskohtia häistä Hanna-Maria ei halua paljastaa. Hän haluaa pitää häiden kokoon ja järjestämispaikkaan liittyvät asiat vain lähipiirinsä tiedossa.

Hanna-Marian ja Anssin avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska. Lehden maistraatilta saamien tietojen mukaan pariskunta on tehnyt häiden jälkeen avioehdon, joka on rekisteröity maistraattiin elokuun lopulla. Asia vahvistetaan maistraatista myös Me Naisille. Sopimuksen mukaan pariskunta asteli avioon tammikuun 31. päivä.

Pariskunta kihlautui vuonna 2016 Havajilla. He asuvat yhdessä Helsingissä.

Hanna-Marialla ja Anssilla on 23 vuotta ikäeroa. Vuonna 2016 Hanna-Maria kertoi Eeva-lehdelle, että hänen ja Anssin suhde aiheutti aikoinaan monenlaisia reaktioita.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään, Hanna-Maria kertoi haastattelussa.

Anssilla on viisi lasta edellisestä liitostaan. Hän on viime vuonna menehtyneen urheilu- ja F1-lääkäri Aki Hintsan veli.

Anneliga

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Mitä ihmeellistä tässä on. Jos naisella sattuu olemaan nuorenpi mies, pidetään sitä kummajaisena naista puumana, mutta kun miehellä on puolet nuorenpi vaimo, niin sehän onkin hyväksyttävää. Treffisivustot on täynnä ukonrahjuksia, joiden mielestä heillä on velvollisuus hakea nuorta, vaikka omat edelletykset ei ole edes itseä vanhenpaan.
Lue kommentti
Käyttäjä4631
Seuraa 
Liittynyt31.8.2016

Hanna-Maria Seppälä, 33, kertoo avioituneensa Anssi Hintsan, 56, kanssa: ”Olemme menneet vuoden alussa naimisiin”

Itselläni 25 vuotta nuorempi mies. Olen 57-vuotias nuorekas nainen. Olen ollut myös 10 vuotta itseäni 18 vuotta vanhemman miehen kanssa. Olin tuolloin 27 ja mies 45 kun tutustuimme. Oli mies parhaassa iässä ja tietysti hänen itsevarmuutensa iski. Valitettavasti vuosien saatossa hänestä tuli vanha ukko. Itse olin nainen parhaassa iässä. Ero tuli!
Lue kommentti

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, ahdistuu tilanteissa, joissa ympärillä on paljon vieraita ihmisiä, joiden kanssa pitäisi small talkata.

Pyhimyksenä tunnettu Mikko Kuoppala, 36, oli varsinkin uransa alussa niin sisäänpäinkääntynyt, että räppäsi lavalla selkä yleisöön päin.

– Vaimokin on sanonut, että olen haastavin hänen tuntemistaan ihmisistä, mutta toisaalta minun kanssani ei ole kuulemma koskaan tylsää.

Mikko on yksi tämän syksyn Vain elämää -tähdistä. Ennen kuvausten alkamista uran alkuajoilta tutut tuntemukset ja jännitys nousivat pintaan.

– Ahdistus tai jännitys eivät liity enää esiintymiseen, vaan ennemmin uusiin sosiaalisiin tilanteisiin. Minulle isot tilaisuudet, joissa pitää moikkailla puolituntemattomia ihmisiä ja käyttäytyä tiettyjen sosiaalisten normien mukaisesti ovat ahdistavia, päivätyönään levy-yhtiön tuotantopäällikkönä työskentelevä Mikko selvittää.

Nuoruudessa ahdistuskohtaukset tuntuivat fyysisinä. Pahimmillaan Mikko pelkäsi saavansa sydänkohtauksen.

– Yritin rauhoittaa mieltä, mutta en saanut fyysisiä oireita kuriin.

Myöhemmin kivikasvoisuudesta ja introverttiydestä on tullut Pyhimyksen tavaramerkkejä. Mikko on pystynyt pysymään tinkimättömänä siinä, että hän pyrkii aina olemaan oma itsensä, vaikka ympäristö asettaisi paineita olla sosiaalinen ja hymyilevä.

– En ole lähtenyt tekemään kaupallista menestyäkseni, enkä esittelemään lavalla itseäni. Kerron tarinoita.

Mies arvelee, että introverttiydestä ei ole ollut läheisimmissä ihmissuhteissa haittaa.

– Olen hyvä ihmistuntija, ja tunnistan kyllä ihmiset, joiden kanssa voin olla oma itseni.

Millainen oli Mikon lapsuus helsinkiläisessä lähiössä? Miten Mikko selätti ahdistuksensa ja miten hän hallitsee sitä nykyään? Mitä Mikko ajattelee isyydestä? Lue Mikon haastattelu kokonaisuudessaan tämän linkin kautta. Voit lukea jutun myös Me Naisten uusimmasta numerosta 38/2018. Tuoreen digilehden voit lukea täältä.