Duudsonit-ryhmän Jukka Hildén sai presidentti Barack Obamalta kutsun Valkoiseen taloon.

Duudsonien Jukka Hildén vieraili torstaina Valkoisessa talossa 70 digivaikuttajan ryhmän mukana. Eilen perjantaina Hildén julkaisi Instagram-tilillään kuvan koko poppoosta. Jukka on helposti bongattavissa eturivistä, mutta joukon koolle kutsunutta presidentti Barack Obamaa ei kuitenkaan näy kuvassa.

Joukko digivaikuttajia kutsuttiin mukaan jatkamaan Obaman presidenttikaudellaan aloittamaa työtä myös sen jälkeen, kun valta Valkoisessa talossa vaihtuu.

Helsingin Sanomien haastattelussa Hildén arveli, että hänet kutsuttiin mukaan, koska Duudsonit ovat puhuneet vuosia koulukiusaamista vastaan ja liikkumisen puolesta. Mies asuu nykyään Los Angelesissa.

Hildén julkaisi Instagramissa myös kuvan, jossa hän poseeraa mukana vierailulla olleen Youtube-tähden Jake Paulin kanssa. Paulilla on videopalvelussa lähes 1,5 miljoonaa seuraajaa.

Tosin kuvassa huomion varastaa Super Bowl -sormus, jonka Hildén on onnistunut saamaan sormeensa kokeiltavaksi. Twitteristä paljastuu, että myös amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Steve Weatherford osallistui tilaisuuteen Valkoisessa talossa.

Jake Paul puolestaan on julkaissut Youtube-videon vierailustaan Obaman luona. Myös Hildén nähdään videolla.

Liikunta on yhä tärkeä osa Virpi Sarasvuon arkea, vaikka hän ei enää ehdikään liikkua entiseen malliin.

Entistä huippuhiihtäjä Virpi Sarasvuota nähdään harvoin parrasvaloissa. Eilen hän saapui Urheilugaalaan ilman puolisoaan Jari Sarasvuota.

– Työskentelen yrittäjänä. Sain juuri viime viikolla postissa valmentajan ammattitutkinnon paperit. Kasailen siihen liittyvää materiaalia valmiiksi, Virpi kertoi kuulumisiaan.

Virpi kertoi, että liikunta on yhä tärkeä osa hänen arkeaan.

– Liikun aktiivisesti, vaikka riippuu tietysti mihin vertaa. Urheilu-ura oli täysin eri elämä ja eri vaihe. Olisi tietysti kauhean kätevää, jos olisin nykyisessä arjessa yhtä hyvässä kunnossa kuin ammattiaikoina.

Virpillä ja Jarilla on kaksi yhteistä tytärtä, joiden elämää nainen ei halunnut tarkemmin kommentoida.

Gaalailtaan hän suhtautui odottavin mielin.

– Täällä on paljon ihmisiä, joita ei muuten tapaa. Elämä on aika lailla työtä ja arkea muuten.

Arttu Wiskarin mukaan pienet arjen muutokset ovat tärkeimpiä. 

Laulaja Arttu Wiskari on tehnyt vuoden ajan muutoksia hyvinvointiinsa.

– Aloitin pienten muutosten tekemisen viime vuoden alussa. Aloin liikkua ja katsoa ruokavaliossa pieniä juttuja. Kesän söin ja join miten halusin ja olin ihan puhki.

Syksyn alussa laulaja aloitti tipattoman ja aloitti treenaamaan personal trainerin kanssa.

– Neljän kuukauden tipaton oli iso muutos, ja sen aikana tein lisää pieniä muutoksia. Kun ne olivat hallussa, päätin tipattoman häämatkamme ajaksi, viime kesänä lastensa äidin kanssa avioitunut Arttu kertoo.

”Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikea säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on.”

Arkisin Arttu tekee musiikkia ja hoitaa 2- ja 4-vuotiata lapsia kotona. Viikonloput hän keikkailee.

– En ole oikein ikinä lomalla. Kaikki perheenäidit tietävät, miten vaikeaa säännöllisten liikunta-aikojen järjestäminen on. Joskus pitää mennä salille aamulla, joskus illalla. Saatan usein mennä salille vasta yhdeksältä. Se, että jaksaa raahautua sinne, on pääjuttu. En aseta itselleni mitään älyttömiä tavoitteita, jotka saavutettuani repsahdan.

Arttu ei seuraa tarkasti kilojen tippumista, vaan yrittää vaalia pieniä muutoksia arjessaan.

– Eilen tehtiin kotona taas terveellistä safkaa. Paistoimme kasviksia, pinaattia ja lihaa.

Keikkalavojen lisäksi Wiskari nähdään Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa ensi viikolla. Laulaja pitää päähenkilö Emilian isäpuolen Pertin roolia lähes luonneroolina.

– Pertissä on noin puolet Arttu Wiskaria. Vähän hömelömpi versio meikäläisestä se on.